Slažem se ali opet nemoguće je predvideti šta bi se dešavalo dalje da su tada dobili 3 boda.sin mitar! svaka cast! glupo je sto isticu ovako kristijana dok place. da su mu priznali regularan gol u prvom mecu, oni bi bili prvi u grupi.
Nama se taj "sporan" momenat iz Beograda vratio Irskoj kada smo ga primili na kraju utakmice i tako prosuli dva gola. Skoro svaki bod je bio zasluzan na osnovu prikazanog, oni se u oba meca mucili protiv Irske. Nemaju impresivnu gol razliku. Imali su sve u svojim rukama, redovno u kvalifikacijama odigraju koliko im treba za prolaz. Da ona utakmica u proslim kvalifikacija u Beogradu nije bila prva Tumbina, visili bi za plasman na EP posto im je trebala pobeda u Beogradu. Sada se situacija malo preokrenula u nasu korist.
Za zemlju koja je i dalje nova u ovom teritorijalnom obliku na mapi, imamo mi bas istoriju sa Portugalcima, dobro se secam i Skolarija i njegovih "pesnica" kao i gola Ivanovica u nadoknadi vremena.
Ja uvek najjače samo tako da očekujem 4. Finale pa nek mi se posle smejuvidecemo kakva ce nam biti grupa na svetskom, ali za sada cu biti zadovoljan rezultatom kao na proslom (3. mesto u grupi uz borbenu igru).
Za nas je najbitnije da za selektora imamo jaku ličnost sa autoritetom koja ne dozvoljava mešanje sa strane raznih jakih likova sa naše sportske/političke scene,
a Piksi baš deluje kao takva osoba i da ne trpi razna sranja sa strane, nadam se da će tako biti i na samom prvenstvu.
Pa ni nama nisu svirali cist penal u toj prvoj utakmici protiv Portugala.
U ovoj zadnjoj osteceni smo za DVA kornera, posle centarsuta Kostica.
Sto se tice ocekivanja na SP, bicu srecan i zadovoljan ako prodjemo grupu, a kao realan domet sa ovakvim kvalitetom, vidim cetvrfinale.
Ne znam dal cemo biti nosioci grupe, ako budemo, bice laksi posao, ako ne, standardica kao drugi u grupi.