Ta kalkulacija je gotova nakon jucerasnjeg remija Engleske i Danske. Samo pobeda nas vodi dalje.Sad po medijima ide kalkulacija da li prolazimo sa 2 boda hahaahPa jbm ti zivot da mi nude prolaz sa 2 boda rekao bih ne hvala, jadan sam idem kuci...
![]()
Piksi ponosan na statistiku protiv Slovenije - Vesti - Fudbal - B92.sport - B92.net
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi pričao je o statistici u vezi sa remijem sa Slovenijom.www.b92.net
![]()
Ta kalkulacija je gotova nakon jucerasnjeg remija Engleske i Danske. Samo pobeda nas vodi dalje.
Piksiju ne zameram ni onakav nastup na SP, jer se desavalo i boljima od njega. Moja glavna zamerka je sto nema njegovog licnog progresa na taktickom nivou i sto nas tu cerece svaka pismena ekipa i sto naravno mladji igraci koji su buducnost (Ilic i Samardzic) su dobijali mizernu minutazu. Prilicno ziheraski pristup koji nas zamalo kostao plasmana na EP, gol Darka Lazovica u nadoknadi spasio cele kvalifikacije. Poslednjih godinu i po dana bez znacajnog progresa. I ne uliva nikakvu nadu da moze tu nesto da se popravi u narednom periodu.
Koliko god tu imalo bas jakih razloga za smenu, nece nista dobro da izadje iz toga jer ce buduca zamena biti krs i samo cemo sebe da udaljimo jos vise od baraza za SP, pa bolje i sa Piksijem odraditi naredne kvalifikacije nego ponovo proci kroz Krstajic/Pizon/??? pakao. Pad je neminovan, ali ne moramo sad da se survamo niz provaliju sa drugim selektorom na klupu. Nije ovo zemlja koja moze da napravi dobar kontinuitet i da privuce selektore koji ce nas malo podici.
Za novac koji plaćamo njega, možemo naći mnogo boljih trenera. A budimo i realni, teško da može gore od ovoga. I neki apsolutni početnik bi makar doneo nešto novo igri ili se trudi da uradi nešto, a on ne da nije unapredio, već bih rekao da je unazadio ovaj tim.
Iskreno nisam rekao da će to da se desi ali činjenica je da je kod nas i sport vezan za politiku...Srecno sa tim Grujo, vidis da jedan Vidic ne moze da ispliva od mora sns govana.
Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk