• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Fudbal (UEFA/FIFA takmičenja, reprezentacija, Liga šampiona, Premijer liga,...)

Sad po medijima ide kalkulacija da li prolazimo sa 2 boda hahaah :) Pa jbm ti zivot da mi nude prolaz sa 2 boda rekao bih ne hvala, jadan sam idem kuci...

Dobro je što je seo tamo u mrak, jer tad smo dali gol.
Tupav čovek, sa onim njegovim skidanjem sakoa, sujeveran...

Ta kalkulacija je gotova nakon jucerasnjeg remija Engleske i Danske. Samo pobeda nas vodi dalje.

"Orlovi" bi u nekom ludom scenariju mogli da prođu i sa nerešenim ishodom, u slučaju da se poklope rezultati iz drugih grupa. Sada možemo da se osvrnemo na A i B, koje su relativno kompletirale drugo kolo.

Ukoliko Albanija i Hrvatska izgube u poslednjoj rundi, a Škotska i Mađarska odigraju nerešeno, Srbiji bi porasle šanse da nađe mesto među četiri najbolja trećeplasirana tima čak i sa remijem protiv Danske.

Da bi se to dogodilo, Slovenija bi morala da izgubi od Engleske, što je ubedljivije moguće.

Inače, ukoliko timovi budu izjednačeni, prvo se gleda međusobni skor, potom gol-razlika, a onda i broj postignutih golova.

1-2 boda je naša realnost. Generalno smo slabi, formacija mi se ne sviđa, nikad nemamo višak, uvek deluje da ima više protivnika na terenu nego naših. Takođe mnogo smo usplahireni, i u odbrani i u napadu. Ima tu prostora za napredak ali pitanje je da li mogu nešto da poprave za ovih par dana.

Naša realnost...
042f94439806b10106d315a1be6213a6.jpg

Послато са WP26 помоћу Тапатока

Piksiju ne zameram ni onakav nastup na SP, jer se desavalo i boljima od njega. Moja glavna zamerka je sto nema njegovog licnog progresa na taktickom nivou i sto nas tu cerece svaka pismena ekipa i sto naravno mladji igraci koji su buducnost (Ilic i Samardzic) su dobijali mizernu minutazu. Prilicno ziheraski pristup koji nas zamalo kostao plasmana na EP, gol Darka Lazovica u nadoknadi spasio cele kvalifikacije. Poslednjih godinu i po dana bez znacajnog progresa. I ne uliva nikakvu nadu da moze tu nesto da se popravi u narednom periodu.

Koliko god tu imalo bas jakih razloga za smenu, nece nista dobro da izadje iz toga jer ce buduca zamena biti krs i samo cemo sebe da udaljimo jos vise od baraza za SP, pa bolje i sa Piksijem odraditi naredne kvalifikacije nego ponovo proci kroz Krstajic/Pizon/??? pakao. Pad je neminovan, ali ne moramo sad da se survamo niz provaliju sa drugim selektorom na klupu. Nije ovo zemlja koja moze da napravi dobar kontinuitet i da privuce selektore koji ce nas malo podici.

Slepac obican. Imali smo mi selektora koji se nije plasio da zarad tima zrtvuje zvezdu. Znamo i kako je zavrsio, otpustili ga posto se plasirao na svetsko.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Piksiju ne zameram ni onakav nastup na SP, jer se desavalo i boljima od njega. Moja glavna zamerka je sto nema njegovog licnog progresa na taktickom nivou i sto nas tu cerece svaka pismena ekipa i sto naravno mladji igraci koji su buducnost (Ilic i Samardzic) su dobijali mizernu minutazu. Prilicno ziheraski pristup koji nas zamalo kostao plasmana na EP, gol Darka Lazovica u nadoknadi spasio cele kvalifikacije. Poslednjih godinu i po dana bez znacajnog progresa. I ne uliva nikakvu nadu da moze tu nesto da se popravi u narednom periodu.

Koliko god tu imalo bas jakih razloga za smenu, nece nista dobro da izadje iz toga jer ce buduca zamena biti krs i samo cemo sebe da udaljimo jos vise od baraza za SP, pa bolje i sa Piksijem odraditi naredne kvalifikacije nego ponovo proci kroz Krstajic/Pizon/??? pakao. Pad je neminovan, ali ne moramo sad da se survamo niz provaliju sa drugim selektorom na klupu. Nije ovo zemlja koja moze da napravi dobar kontinuitet i da privuce selektore koji ce nas malo podici.

Ne slažem se.

Pisao sam ovde i protiv Bugarske kada je bio meč. Iako je dobro što ćemo igrato evropsko, loše je što je time Piksi obezbedio sebi klupu na ko zna koliko godina.
On je klasična slika i prilika srpske politike koja se preslikava u sve sfere društva - njegova svaka pojava je kao da je pisao neko iz SNS-a. Nikad nema preuzimanja odgovornosti, nikad on nije kriv, "sve ste videli", "nije htela lopta u gol", "svaka čast momcima na stavu", svi su protiv njih... Mislim dokle više.

Tako da, ako vec nije dobio otkaz zbog blamaže u kvalifikacijama (kada je zbog gola u produžecima zadržao posao), sada je prava prilika za to. Mislim da nikad on ne bi dobio otkaz ovako jer je dobar sa ovima iz SNS-a i vlasti, ali oni su pre svega populistička stranka. A trenutno ga narod itekako ne podnosi i ne voli. Tako da samo zbog toga, nadam se da će biti smenjen.

Za novac koji plaćamo njega, možemo naći mnogo boljih trenera. A budimo i realni, teško da može gore od ovoga. I neki apsolutni početnik bi makar doneo nešto novo igri ili se trudi da uradi nešto, a on ne da nije unapredio, već bih rekao da je unazadio ovaj tim.

Za novac koji plaćamo njega, možemo naći mnogo boljih trenera. A budimo i realni, teško da može gore od ovoga. I neki apsolutni početnik bi makar doneo nešto novo igri ili se trudi da uradi nešto, a on ne da nije unapredio, već bih rekao da je unazadio ovaj tim.

Samo da boldujem ovaj deo, posto sve iznad toga je manje bitno u celoj prici i to iskreno mogu da istrpim jos narednih 15-16 meseci.

Kakva smo mi to selektore imali izmedju Antica i Muslina i posle izmedju Muslina i Piksija? Gde su nam bili rezultati i kako to da se desi da preskocimo tri velika takmicenja? Ne treba da zaboravimo koliko su se pregovori sa Piksijem prvobitno otegli. Najlakse se zavrsavaju treneri koji su podobni, a sa takvima nikad nije bilo rezultata ni u kvalifikacijama. Da li je bilo boljih resenja od selektora koji su nas vodili? Jeste, ali dobro znamo zasto nisu usli u uzi izbor. I Muslina kad su doveli, okarakterisali su ga kao lose resenje i dovodili u pitanju vise stvari u vezi njegovog vodjenja. Na stolu imamo dve lose opcije, i generalno pozdravljam promene, ali sam svestan na osnovu iskustva iz poslednjih 25 godina da ovde svakako nije bolja opcija drugi selektor iako svaki sportski rezon govori na osnovu uzorka meceva nakon SP da Piksi treba da leti.. Moze doci samo novi Tumbakovic/Krstajic/Pizon, a od takvih teskih luzera mi ih je muka. Neka hvala, putuj igumane. Nemamo bolju pregovaracku poziciju, prosao je taj voz i nece biti nove prilike u skorije vreme za promene.

Video sam vise pocetnika na nasoj klupi i ogadili su mi do te mere reprezentaciju da sam cekao samo da se zavrsi kvalifikacioni ciklus ili dok ne budu smenjeni. Pokojni Mihajlovic je radio 5x odvratnije stvari sa sastavom reprezentacije.

Treba da se sastavi prvo ekipa i uigran ali da sastav ne ovisi od sns članstva i moj kum njegova tetka pa njen dečko od verenice igra za remprenzetaciju...
Kada to prvo prevaziđem onda treba da dovedemo nekog stranca da nam trenira i priprema remprenzetaciji kao što je mobtela tursku.
Ne mora srbin da nam vodi klupu jer očigledno nema dobrih naših trenera, antić je bio onako solidan ali ništa spec za remprenzetaciju.
Mada je naš najveći problem nedostatak samopouzdanija pa posle brzina reakcija ili realizacija isve ostalo od toga kada treba da se šutne na gol kao da treba zub da se vadi...
Meni lično onaj Vlahović ne bi nikada igrao u remprenzetaciji.

Srecno sa tim Grujo, vidis da jedan Vidic ne moze da ispliva od mora sns govana.

Srecno sa tim Grujo, vidis da jedan Vidic ne moze da ispliva od mora sns govana.

Iskreno nisam rekao da će to da se desi ali činjenica je da je kod nas i sport vezan za politiku...
Dok je tako, džabe se navija za remprenzetaciju...

Back
Top Bottom