• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Fudbal (UEFA/FIFA takmičenja, reprezentacija, Liga šampiona, Premijer liga,...)

Drugo poluvreme je bilo ono što bi očekivao od našeg tima. Naši su se malo razgoropadili, englezi zatvorili i bilo je ok. Ali prvo povreme je bila patetika sa naše strane.

Ovaj lik sto je usao umesto Kostica odlican.
Mladenovic
sve i nekako, ali mi nemamo kršenog napadača i gol nema ko da da.
Lol, nemamo krstenog napadaca...
Imamo mi tri krstena napadaca, nemamo ko da im doda loptu kada treba, jedini je Tadic, a on je igrao samo pola sata... nadam se da ce igrati mnogo vise u sledece dve.

Mitrovic je takvo drvo od igraca da nema dalje, novosadski stilizovani brka isto jako slab, nista uradio nije sem onog jednog suta. Steta sto prvo poluvreme nismo hrabrije odigrali, nije tako ni lose bilo sve ukupno kako sam ocekivao

2C po običaju gledao nesto sasvim drugo 😁, igra nam je bez plana , bezidejno dodavanje u zadnjoj liniji i pokusaji dubokih proigravanja na app princip, englezi imali 3,4 proigravanja u peterac gde ih mrzelo da poture nogu, toliko nisu hteli da daju gol. To drugo poluvreme sto spominje nije nasa dobra igra, vec su englezi videli da necemo nista uraditi i prebacili na autopilot

Ja sam zadovoljan našom igrom u drugom poluvremenu imali smo grešaka i moglo je bolje ali po meni nisu se obrukali i sa ovakvom igrom možemo da pobedimo sledeće dve utakmice.šta su englezi uradili za celu utakmicu po meni ništa (da li su tako hteli ili ne neću da ulazim u to jer ne znam)lep go su dali ali po meni sreća

Mitrovic, Vlahovic i Jovic?
Vlahovic mi je kurac na biciklu sa izduvanim gumama....Imao 1sut za celu tekmu i 5 faulova....
Mitrovic je tu nesto najblize napadacu ,,sredina je najveci problem mada po meni najveci hendikep je ta trema.Tacno se vidi da imaju neki kamen oko vrata kada igraju sa velikim reprenzetacijamma,nema veze sto su englezi ,,napadaj brate.Niko sa defanzivnim pristupom nije pobedio u fudbalu .
Englezi su kurac a iskreno onajgol glavom da je dao takav gol nas covek ili neki cigan iz rumunije,bio bi okarakterisan kao prekrsaj u napadu.....
Lagano mozemo na sloveniju i ove pedere sto prave lego kockice...

Možeš isterati Balkanca sa Balkana ali ne i Balkan iz Balkanca

1718895045639.png

Makar nismo pukli od slovenaca. Uspeli da ukotrljamo izjednačujući gol bukvalno u poslednjim sekundama :D

Last edited:
Bas losa igra, dzabe nam sav taj posed, kad ne umemo da stvorimo i iskoristimo sanse...
Tadic i Pavlovic su nam jedini krsteni igraci.

Nereseno i jeste bio realan rezultat kad se objektivno pogleda sve, jesmo mi imali gomilu sansi, ali imali su i oni...

Englezi i Danci odigrase nereseno, to nam nikako ne odgovara, trebalo nam je da Danci izgube.

Ovako nasa standardna, vadjenje digitrona i razne kalkulacije... ako pobedimo Dance, idemo dalje, ako izgubimo, ispadamo kao cetvrti, a ako bude nereseno, onda bi imali isto bodova ko Slovenci (ako pretpostavimo da ce izgubiti od Engleza, sto ne mora biti slucaj), onda sta se gleda, gol razlika, medjusobni susreti, bog ce ga znati, da iskamchimo nekako trece mesto koje odredjene timove vodi dalje, ali obzirom koliko smo ostvarili do sad, mislim da nismo vidjeni za tako nesto.

Odigrali smo sad hrabrije, ali fali nam brzina, odlucnost... a i kvalitet :D

Red bi bio da nas usere protiv Danske, kao onaj put protiv Portugala...
Moramo ici na pobedu, em nam remi ne znaci puno, jer mislim da su bas male sanse za prolazak tako, a i bas lose igramo kad kalkulisemo... ovako na moranje na pobedu, pa kako bude.

Back
Top Bottom