• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Fudbal (UEFA/FIFA takmičenja, reprezentacija, Liga šampiona, Premijer liga,...)

Da, kad Vidic bude mogao da bude izabran tqd ce moci i ove stvari nizeg nivoa da se menjaju, dotad je sve samo zaobilazenje uzroka jer prihvatamo da ne mozemo za vidica da se izborimo.

Nije u sekti. Dobar pocetak.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Plus jedan od najboljih odbrambenih igraca ikada,nije u sekti,kapetan Man UTD kada je to bila velika stvar,gomila veza u svetu fudbala ali na pozitivan nacin ne za mafijanje. Cim se digla sva ona banda samo da ga ne izaberu znao sam da je on utvari pravo resenje za nas fudbal. Lakse je manipulisati sa dedom koji nosi pelene dok nam fudbal vodi propali poljoprivrednik,zato idemo brzo nazad kao i uvek.

Koliko god tu imalo bas jakih razloga za smenu, nece nista dobro da izadje iz toga jer ce buduca zamena biti krs i samo cemo sebe da udaljimo jos vise od baraza za SP, pa bolje i sa Piksijem odraditi naredne kvalifikacije nego ponovo proci kroz Krstajic/Pizon/??? pakao. Pad je neminovan, ali ne moramo sad da se survamo niz provaliju sa drugim selektorom na klupu. Nije ovo zemlja koja moze da napravi dobar kontinuitet i da privuce selektore koji ce nas malo podici.
Slazem se sa tobom, mislim da nemamo boljeg domaceg trenera i posto vec ima neki kontinuitet, bolje i da nastavi, nego da dodje neki drugi domaci, sa kojim bi igrali jos gore... Pixi je imao jedan dobar period, kako dugo nije igrala repka i to ne treba da se zaboravi, ali nama je ambicija veca od realnosti...

Ja mislim da je najbolje resenje, i tu se slazem sa grujom, da se dovede neki kvalitetan strani trener... tek tako mislim da bi uspeli da napravimo iskorak i prodjemo grupu, sto je nas krajnji domet i realnost...

Ako mislite da bi neki dobar strani trener popravio situaciju grdno se varate. Problem je mnogo dublji i sistemski. Tako da bi bilo bolje skoro sve treba menjati iz korena.

Katastrofalan rad sa mladjim selekcijama gde menadzeri vode glavnu rec. Veoma slaba liga koja treba da ima plafon 10 klubova. Nestrucni ljudi u fudbalskom savezu kako na celnim tako i na stucnim funkcijama. Dobrom treneru treba i odlicna skauting sluzba koja ce pratiti druge reprezentacije protiv kojih igramo. Pa strucni ljudi koji ce pomagati u taktickom delu. Prekinuti i najmanji upliv politike i politicara u poslove fudbalskog saveza. Onrmoguciti menadzere da guraju svoje pulene u reprezentaciju. Na kraju najvaznije obnoviti kult reprezentacije i potkresati krila takozvanim zvezdama da ne kenjaju mnogo vec da igraju fudbal.

Ako se ikada ovi uslovi ispune mozda cemo imati sansu da kao Hrvatska ostvarimo neki lep rezultat na nekom velikom takmicenju. Ovako mozemo da budemo prezadovoljni i kada se plasiramo. A prolazak grupe treba da slavimo kao da smo osvojili turnir.

Sto se tice ovog prvenstva igramo toliko spor, dosadan i zastareo fudbal da je to bolno za gledanje. Imamo par dobrih igraca koji mogu da odrade neku akciju i daju gol bilo kome pogotovo iz prekida. Ali slabo je to za neki zapazeniji rezultat. Protiv Danske se nadam cudu ali razum mi govori da cemo glat izgubiti. Piksi tanak i treba da ode, neka proba neko drugi pa makar i gori mozda malo razdrma ekipu za sladece kvalifikacije. U svakom slucaju ko god da dodje nece se nista puno promeniti zbog razloga koje sam gore naveo.

kvalifikacije bi trebali da igraju proveren kadar, a recimo ligu nacija da igraju igrači iz lige i da se na prijateljskim izmiksuje. kolika god da je liga moglo bi da se isčupa 15ak igrača

A Vidić druga strana iste medalje. Samo privatizacija ozbiljna, do tad mafijanje i bojkot bednika.

A gde je prosla ozbiljna privatizacija?😏

Mogao bi i @Revan da odgovori, mada mozda cemo na njegov ozbiljan post morati da sacekamo jos par meseci. Nije svoj.

A gde je prosla ozbiljna privatizacija?😏

Mogao bi i @Revan da odgovori, mada mozda cemo na njegov ozbiljan post morati da sacekamo jos par meseci. Nije svoj.

a.gif

Je l' se vi drogirate? 😄

Kakav bre Piksi? Kakav najbolji domaci trener? Da se sutira u dupe sto je EP prosirio broj timova za prvenstvo. Jedva smo prosli najlaksu mogucu grupu u kvalifikacijama. Na konferencijama covek ne zna gde udara, prica neke gluposti. Najobicnija japanska prevara, koju je usralo u pojedinim momentima, pa je rezultatima u kvalifikacijama privremeno maskirao koliki je nemac pojma. Na SP se videlo kolika je neznalica u pitanju.

To sto je jos uvek na klupi Srbije moze da zahvali svom dobrom ortaku koji o skoro svim stvarima u ovoj zemlji odlucuje.

Last edited:
Je l' se vi drogirate? 😄

Kakav bre Piksi? Kakav najbolji domaci trener? Da se sutira u dupe sto je EP prosirio broj timova za prvenstvo. Jedva smo prosli najlaksu mogucu grupu u kvalifikacijama. Na konferencijama covek ne zna gde udara, prica neke gluposti. Najobicnija japanska prevara, koju je usralo u pojedinim momentima, pa je rezultatima u kvalifikacijama privremeno maskirao koliki je nemac pojma. Na SP se videlo kolika je neznalica u pitanju.

To sto je jos uvek na klupi Srbije moze da zahvali svom dobrom ortaku koji o skoro svim stvarima u ovoj zemlji odlucuje.

Bukvalno se slažem sa svime i moja Baba bi prošla kvalifikacije sa ovim igračima.
Greota za zlatnu generaciju da ih vodi običan retard a ne neko ko će da im da da igraju poziciju i formaciju koja nije iz 80ih.

Tvoje reci upucene meni da:
"Nisam svoj"
"Jadan ja"

Jel moze objasnjenje, ovako javno (kad ih vec javno i upucujes), koji je tvoj problem sa mnom? Ko te dirao?

Ne kontam nista, evo zabezeknut.

Last edited:
Mislis da si zasluzio bolji tretman? Tvoj pristup gde skrtaris i sa recima me jako zamara i nije da je to od juce, vidim da niko drugi nista ne moze da ucini po tom pitanju, pa posto se ova situacija po n-ti put ponavlja, cisto gubljenje vremena jer se vrtimo u krug i nemam nameru da budem deo toga.

A da li si bio ovakav ranije? Ne bih rekao, bio si vise konstruktivan.

Mislis da si zasluzio bolji tretman? Tvoj pristup gde skrtaris i sa recima me jako zamara i nije da je to od juce, vidim da niko drugi nista ne moze da ucini po tom pitanju, pa posto se ova situacija po n-ti put ponavlja, cisto gubljenje vremena jer se vrtimo u krug i nemam nameru da budem deo toga.

A da li si bio ovakav ranije? Ne bih rekao, bio si vise konstruktivan.

Kakav tretman covece? To sto ja odavno nemam zivaca da mudrujem, nema veze sa ovim.
Nego konkretno - ko si ti da meni delis onakve epitete i zbog cega (cak tek tako iz vedra neba)...

Zar je moguce da te toliko istrigeruje saljivi Mitrogol .gif?!

zamolio bih vas da se zaustavite na ovome. odrasli smo ljudi i niko nikoga preko foruma ne može promeniti. shvatam da je vruće i neizdrživo, popijte limunadu, istuširajte se više puta u toku dana i upalite neku cozy igru. sve je ok

Mora ipak crno na belo, cak i ovde, pa da znamo na cemu smo. Kao sto je recimo Zdravko rekao Mikiju.

Back
Top Bottom