• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Fudbal (UEFA/FIFA takmičenja, reprezentacija, Liga šampiona, Premijer liga,...)

Danas u 17h rasplet Premijer Lige. City ako ne kiksne, osvaja titulu. Ali, nikad se ne zna :D Mada, realno, mnogo su male sanse.

aston vila je rešila borbu za titulu pre par nedelja, kada so ovo dripci dozvolili da ih dobiju sa 2:0

1717238545009.png

Kvota na BVB je 4.9 u MaxBetu. Nisu normalni.

Mislim jasno je meni da cak i ako bude 2:0, da ce se u 90. minutu desiti već nešto, tipa golman će se okliznuti ili dati autogol, ili oba, i onda će biti korner i to je to.
Jasno m je da će pobediti Real. Ali baš veliko nepoštovanje je ova kvota. Pogotovo što je Real sve sem ne dominantan. Štaviše, nadigrali su ih i City i Bajern. City pogotovo. Ali to je Real, ima taj neki pobednički stav i iz toga dolaze neke lude sreće i situacije koje se samo njima dešavaju. Ali kontam da je to zbog tog pobedničkog stava.

Borusija dobija 25 miliona ako Belingem osvoji LŠ( klauzula u ugovoru sa Realom) a nagrada za osvajača LŠ je 20 ili 23 miliona( ne sećam se tačne cifre). Da su naši blizanci u pitanju znao bi se ishod unapred 😁

Taj rad, realnost je da budemo treći, i dobre su šanse da ćemo kao treći proći dalje.

Ovo je sramota kako igramo. Kada priđemo engleskom golu deluje pre kao da su se sažalili i pustili nas nego da smo stvarno nešto uradili.

Posle ovakve utakmice, ja nemam sta da zamerim nasima.
Jeste da nismo iskoristili neke dobre sanse i da smo usli uplaseno, ali da mi je neko rekao da cemo engleze naterati u nekim momentima da igraju bunker, ne bih mu verovao...
Nisu nas razbili englezi sa tri ili vise razlike kao sto se pricalo, zapravo odbrana nam je bila iznenadjujuce dobra, steta sto napad nije bio na nivou, i sto su centarsutevi uglavnom bili totalno bezopasni...
Ohrabruje ovakvo izdanje, ocekujem nereseno protiv Danske, pobedu protiv Slovenije i da prolazimo grupu, kao drugi ili treci.

Ukratko, fali nam brzina i samopouzdanje...

Back
Top Bottom