• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Fudbal (UEFA/FIFA takmičenja, reprezentacija, Liga šampiona, Premijer liga,...)

CELA NACIJA REPREZENTACIJA

Kontam X u najboljem slucaju.
Ali opet, i ovaj put, sta god da bude manja je bruka nego Hrvati protiv Spanaca. 🤘

Last edited by a moderator:
Imam osecaj da ce se Piksi najzad sabrati da bar ne stavi Mitra i Vlaha u isto vreme na teren, posto to nikako ne funkcionise.

Dobijamo Dansku. Piksi posle dolazi na konferenciju vidno pijan, vadi budalu na sto i govori "e ova kita je jebala Dance".

Kakav tretman covece? To sto ja odavno nemam zivaca da mudrujem, nema veze sa ovim.
Nego konkretno - ko si ti da meni delis onakve epitete i zbog cega (cak tek tako iz vedra neba)...

Zar je moguce da te toliko istrigeruje saljivi Mitrogol .gif?!

Nije ovo krenulo od juce I nije izolovani incident, ti si u nekom svom modu koji ne zahteva puno cimanja i malo sta covek moze da izvuce iz tebe dok si u zoni komfora. Kao sto napisah traje vec neko vreme , barem nije bilo toliko izrazeno ranije, sada sam dosao do tacke kada mi je tvoj stil postao zamoran. Nije doslo iz vedra neba i mozda brzo zaboravis kada i kome odgovaras, definitivno ne vodis racuna o tim stvarima. Ne bih nastavljao dalje.

Nije ovo krenulo od juce I nije izolovani incident, ti si u nekom svom modu koji ne zahteva puno cimanja i malo sta covek moze da izvuce iz tebe dok si u zoni komfora. Kao sto napisah traje vec neko vreme , barem nije bilo toliko izrazeno ranije, sada sam dosao do tacke kada mi je tvoj stil postao zamoran. Nije doslo iz vedra neba i mozda brzo zaboravis kada i kome odgovaras, definitivno ne vodis racuna o tim stvarima. Ne bih nastavljao dalje.

To sto tebi ja smetam ili sta vec vezano za mene, ne daje ti za pravo da mi delis javno onakve epitete.

A ulogu psihijatra mozes da ostavis nekome drugome.

hahah, kakva utakmica, vodili hrvati 1:0 do pola minuta pred kraj i to je bio rezultat koji bi nama upropastio sve kalkulacije i znacila bi nam samo pobeda protiv Danske, medjutim, znajuci zabare, znao sam da pada gol u zadnjim sekundama, i to se i desilo :D

Tako da, kalkulacije su i dalje zive :D

Neverovatan remi Hrvatske i Italije (1:1) ostavio je nadu Srbiji da do osmine finala može i sa bodom protiv Danske.

Da bi se to dogodilo, moraće da se poklope i rezultati iz grupe F.

Tačnije, da Portugal savlada Gruziju, a Turska Češku.

Naravno, "orlovi" pre svega treba da završe kao treći u svojoj grupi.

Sa bodom, da bi se to obistinilo, moraće Engleska da savlada Sloveniju sa bar dva gola razlike ili sa jednim, ali da mi odigramo efikasan remi sa Skandinavcima.

Svaka cast golmanu. Sreca u nesreci je sto Danci i pored poseda lopte sutiraju kao neki paori.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Top Bottom