Meni licno je i legacy bio los film,mislim da posle keca iz 1982 nece nikada napraviti bolji film..Tron: Ares je pokazatelj svega što je loše u sadašnjem Holivudu. Prvo adaptiranje franšize spram problematične ličnosti poput Džareda Leta i sve je skrojeno ka njemu. On je inače i jedan od glavnih producenata. Verujem da se Dizni ugrizao za jezik što su mu ulogu ponudili još davne 2017. i što posle ovih seks skandala moraju da hodaju kao po iglama. A film jeste, isprazan i neinspirativan. Bukvalno ne doprinosi Tron franšizi nimalo. Ali muzika zato sabija, NIN je isporučio barem.
Pogledah. Iskopirase Nuclear War knjigu, ali bez volje [ili budzeta] to go all the way. Steta.
Pogledah i ja. Dosta impresivna prva trećina, iskreno, malo šta bih menjao. Nakon toga se forma raspada i postaje nezanimljivo, makar meni. Ocena bi bila 6.5/10Pogledah. Iskopirase Nuclear War knjigu, ali bez volje [ili budzeta] to go all the way. Steta.
Nadam se da ce Denis Villeneuve odraditi bolji posao kada mu Nuclear War adaptacija stigne na red.