• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2025)

Wake Up Dead Man (2025)

Džoš O' Konor čini svaki film boljim svojim prisustvom. Nije ovde tolika bitna misterija, koliko postavka o pojedincu i ispitivanjem da li vera može da nas okaje od svih grehova. Svakako prija gotski šmek kojim odiše, ali se iz daljine videlo ko je glavni krivac. Benoa Blank, bukvalno postaje poluga za guranje zapleta napred, i ne znam šta da mislim o njegovom pristupu da progleda mnogima kroz prste.

Da, pogledao sam i ja. Centralna misterija je bila dobra, ali vise me je interesovalo kako ce svi da zavrse na kraju. Glenn Close sabila po obicaju.

Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery (2025) izašao na net.
Odgledao,meni fenomenalan :)
Dvoumim se izmedju keca i trojke za prvo mesto a drugi je sigurno na poslednjem ali i dalje odlican mislim da mi je kec trojka pa onda drugi deo na trecem mestu po mom nekom ukusu :)

Meni je Knives Out Glass Onion bio baš onaj tip parodije koji mi se gadi. Koliko god da je prvi deo bio taman lepo satiričan gde su svi likovi shvatljivi u glass onion su jednostavno preterali do te mere da ne deluju kao karakteri nego kao da je režiser dete koje iz očajanja nesposbno piše pljuvačinu po nekome koga ne voli.

Pogledao runung man remake,vise mi je kao hudrets game a ne kao ru7ning man...
Generalno dobar film ali uopste nema veze sa svarci klasikom i tom temom filma sto je i dobro jer kontam da bi potonuo da je pokusao da kopira stari film bas kao i tron ares mada i prethodni tron legacy je djoka u hladnoj vodi...
Kec tron all the way :)

Pogledao sam Avatar FIre and Ash sinoc u BG Imax-u, kakav spektakl.

Film je bas direktan nastavak na Way of Water, samo jos supercharged jer svi iz Sully porodice na ivici [svako na svoj nacin] zbog gubitka sina u proslom delu.

I ja kada nadjem vreme gledacu u Imax-u. Očekujem krš od zapleta i scenarija, ali vrhunske CGI i specijalne efekte. Slušao sam i podcast Corridor Crew (Cast), dosta su ga nahvalili sa tog aspekta. Ali i oni se paze da ne kažu ništa loše u vezi sa filmom sem tehničkih stvari :D Jer treba biti realan, Avatar filmovi su realno krš :D Ali jedva čekam :)

Uh prosli je baš loš bio. Gledao sam ga u Imaxu i posle prvobitnog wau faktora, film je neverovatno dosadan. Nisam mogao da dočekam da se završi. Tako da sam odlučio Fire and Ash da preskočim ili cu ga gledati kući dok kuvam ili nešto tako.

Slažem se. Ali kod kuće nije moguće doživeti tehnologiju i VFX na isti način. Zbog toga se i ide i gleda, makar ja zato idem. Veliki sam zaljubljenik u VFX i CGI i generalno volim da pratim napredak u tehnologiji pravljenja filmova, tako da mi je ovo baš zanimljivo gledati. Ali kažem, sa bilo koje druge strane, filmovi su smeće i nikad nikome ne bih preporučio da gledaju :)

Kao film Avatar bulja, 4k + HDR malo pomazu, ali ne dovoljno :D Jedino stvarno prejak bioskop i dobro drustvo mogu da ga "spase" :D

Volim i ja da vidim napredak tehnologije ali ovo je toliko đubre da konstantno vređanje inteligencije debilnom pričom i dijalozima onemogućava uživanje u tome. :)

Nema šanse da bih se cimao do bioskopa i da je besplatno.

Jedini razlog zasto vredi ici u bioskop jeste zbog filmova sa mega efektima. Ja stvarno ne znam ko placa 1000din kartu da bi gledali neku dramu ili komediju na velikom ekranu. Cekas mesec dana i eto ga na torrentu.

Jedini razlog zasto vredi ici u bioskop jeste zbog filmova sa mega efektima. Ja stvarno ne znam ko placa 1000din kartu da bi gledali neku dramu ili komediju na velikom ekranu. Cekas mesec dana i eto ga na torrentu.

Oppenheimer je bio do jaja na velikom platnu, evo planiram The Odyssey čim izađe.

Ima filmoa nevezano od žanra koje je lepo pogledati na velikom platnu.

Vredi i zbog dobrog ozvucenja, ako gledalac ceni taj deo prezentacije.

Nolanova Odiseja nece biti mega effect fest, ali ce zvucati mega impresivno. Bio je par minuta preview tog filma pre Fire and Ash, sve se treslo.

Last edited:
Apsolutno se ne slazem da u bioskop vredi ici samo zbog mega efekata. I te kako ima dobrog bioskopskog iskustva na "obicnim" filmovima i lepo ih je videti na velikom platnu. Ove godine mi je to bio One Battle After Another gde mi je prvi komentar nakon zavrsetka filma bio "bilo bi mi krivo da ovo nisam gledao u bioskopu", prosle godine Anora recimo itd... Jos i kad vecina ostalih u sali dobro reaguje na film, daje dodatno na uzivanju. Cela sala se smejala na neke smesne scene u OBAA i to je bio dodatni bonus u tim momentima. Ima bioskop efekat i sarm i na "manjim" filmovima.

Primecuje se da ljudi sve vise gledaju na bioskop = samo blokbasteri (+ sa top efektima). Rekao bih uticaj striming servisa + ekonomske situacije generalno u svetu.

Back
Top Bottom