• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2025)

M3GAN 2.0 skroz gledljiv action flick, odlucili su da batale horor vajb za nastavak, sto je razumljivo. Megan je i dalje cool and sassy, akcija je dobra. Overall solidan effort 6/10.
Oooo, lepo. Taman sam sinoc skinuo. Vidim po netu da ljudi drame da je shit, ali meni deluje kul. Overitje se ovih dana.

The Fantastic Four: First Steps (2025)

Dovoljno drugačije da vas još malo uvuče u Marvel univerzum. Sa jedne strane jako je čudno što Fantatična Četvorka nije dobila bolji tretman u pređašnjim iteracijama filmova i da se dugo čekalo na dobru adaptaciju.

Dosta pripomaže što su i za ovaj naslov koristili dobru scenografiju i kostimografiju koja daje osećaj čudesnog i opipljivog. U nekim momentima nisu baš svi efekti izgledali najbolje, ne znam zašto i dalje ne mogu da dobro animiraju vatru.

Ako bih sa tehničkog aspekta imao zamerku, onda je to montaža. Ne postoji prirodna tranzicija između scena i blokiranja likova, kao da je svaki kadar vredeo po deset miliona i da su posle 15 sekundi morali da ga menjaju, i tako čitav film. Nadam se da ovo neće postati novi trend jer film nije isto što i ril, short ili tiktok klip.

I muzika je dobro iskomponovana i poseduje dosta tema koje bih slušao i mimo filma, što je veliki plus jer kod ovakvih filmova je to oduvek bilo sekundarno.

Više o filmu u nadolazećim danima na sajtu Virtualnog Kutka.

Zaspo par puta gledajuci :/ Nisam siguran da je bilo potrebno snimati ovaj "nastavak". Mislim gledao sam gore filmove, al ono. Ralf je highlight filma.

Last edited:
pogledao i ja danas

umesto da sravne govna sa zemljom, oni prave karantin

i zombiji koji se socijališu i rađaju, mislim wtf. odvrnuli proseravanje na 11

Novi Superman nije krenuo u svim zemljama kao Man of Steel, mada za Warner je bitnije da je film dobro prihvacen.

Inace, mnogo bolje je novi Supes prosao u nasim bioskopima.

Novi Superman nije krenuo u svim zemljama kao Man of Steel, mada za Warner je bitnije da je film dobro prihvacen.

Inace, mnogo bolje je novi Supes prosao u nasim bioskopima.
Ne znam zasto imas potrebu da peres gunovog supermena?Zbog tebe sam i zalepio ovu informaciju jer sam cekao da se upecas na mamac ...
Sta imas od toga da pucas repliku na ovo?
Ovo su samo brojke koje dokazuju koliko je man of steel gospodar zivota i smrti sa scenom supermena na filmskom platnu za sada...
Da se supermen 2 snimio u roku od par godina posle prvog man of steel,nikada ne bi ni napravili dogovor sa gunom pretpostavljam.Trebali su se drzati osnovnih prica a ne brze bolje da se radi justice league to im nije trebalo ali to su moje zelje i misljenje a realnost je da gun uzeo pare a nije nista bolje od snajdera uradio.
To je cinjenica rekao bi vise nego stanje u drustvu sada...

To su samo brojke i ta poredjenja ne znace nista posebno. Dva filma koja su izasla u totalno razlicitim periodima.

Plus kad bi brojke znacile da je nesto automatski kvalitetno ili ne :)

Snyder je imao svoj stil, koji je ponekad bas bio epic. Tesko da ce iko nadmasiti Battle of Smallville.

skroz je ok gunnov supermen. u njegovom stilu, casting je generalno odličan i dobra hemija se stvara, plus malo izlazak iz šablona origin storyja i "uvek isto" formule.

ali mi je man of steel ipak bolji. ima bolji flow uprkos snajderovštinama i verovatno najbolji film prethodnog dcu-a.

Izašao novi film Ice Cube-a. Nisam ga gledao, ali ako je verovati internetu, bolje i da ne gledam.
0% na Rotten Tomatoes, kažu da ni pirati neće da ga skidaju. 😅

Back
Top Bottom