• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2022)

Status
Not open for further replies.
Pa sto se akcije sa avionima tice, tesko da ce moci bolje od ovoga. Tj, ako se neko drzi realnih snimaka.

Sa CGI-om bi naravno moglo da bude mnogo vise divljanja, ali ovaj film je dobro uklopio i ostale elemente pored aviona. Pacing, razvoj likova, nostalgija na stari film, buildup do zavrsnice, i onda na kraju su dali i vise nego sto smo ocekivali. Nije bas u "shit just got real" nivou iz Bad Boys 2, ali veoma zadovoljavajuce.

Imam neke obaveze u BG-u krajem meseca, tako da vrlo moguće gledam ponovo u IMAX-u.

video sam pre neki dan drugi intervju, jakna i sat koje toma nosi su original iz keca, super kul.

Neverovatno da me još uvek drži utisak od gledanja filma :D
Ovaj gore snimak sa James Cordenom, tokom celog gledanja imao sam osmeh i razmišljao kako bih mogao da upišem neku školu za pilota :ROFLMAO: Razmišljao o 40-50tim godinama, uštedim novac, kupim avion... Bog da me vidi. :cool:

Šta napravi ovaj film od mene :D

Sad tražim neki Ace Combat za PS5 u 4k...

Bice velika propustena prilika ako Bandai Namco ne ugrabi Top Gun licencu do kraja generacije. Ace Combat tim bi mogao napraviti super Top Gun VR igru.

Neverovatno da me još uvek drži utisak od gledanja filma :D
Ovaj gore snimak sa James Cordenom, tokom celog gledanja imao sam osmeh i razmišljao kako bih mogao da upišem neku školu za pilota :ROFLMAO: Razmišljao o 40-50tim godinama, uštedim novac, kupim avion... Bog da me vidi. :cool:

Šta napravi ovaj film od mene :D

Sad tražim neki Ace Combat za PS5 u 4k...
Ja kujem planove za ponovni odlazak na projekciju 😁

the northman 6/10.

očekivao sam style over substance, i to sam i dobio, s tim da je style ovde često samosapleten noisy filterom, lošim koloritom i premračnim scenama. hdr heavily underutilized.
priča je ok, ali je toliko small scoped i ispričana, da je ovakom nečemu bolje mesto bilo u nekoj epizodi neke mini serije.
iako su akcione scene wide shotovane, koreografija je toliko labored da me je podsetila na akcione scene u prvoj sezoni game of thrones.

film uglavnom nosi dobar kasting i to što više odaje utisak pozorišnog komada. sve u svemu, vredi da se odgleda ali nije spektakl ni u jednom aspektu.

za jednu epizodu vinland sage...a a...ne...?

eto, ko bi malo obimnije vikinško, a kvalitetno iskustvo, go vinland saga :)

bese vikinzi u the 13th warrior? bas underrated film, preporuka.

epic

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom