• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2022)

Status
Not open for further replies.
Mortal Kombat (2021), posle Crnog Adama, cak mi je i ovo sranje bilo ok, film, gluma, radnja i efekti su all over the place, cas odlicno, cas ocajno/amaterski, neretko isforsirano, isfolirano, odgledah nekako, ni do kolena prethodnim delovima, ali bilo je bar par odlicnih efekta... 6/10

Da se ne mucis mnogo, imas na prethodne dve stranice ove teme preporuke ljudi za najbolje 2022 filmove, pa slobodno "ubodi" nesto i odatle. ;)

neko reče kako će Everything Everywhere All At Once da postane klasik poput T2 i povratak u budućnost mora da se drogira. odgledao sam fin broj ovogodišnjeh filmova i recimo bullet train je bio zabavan i All Quiet on the Western Front i Northman su bili dobri. sumnjam da ću išta od toga pogledati po drugi put.

novi top gun je c/p starog sa svim akcionim klišeima, ali kudos za akcione scene i minimalnog cgi-a ako ga je i bilo uopšte.
par misija iz Batman AC igre je bolji od novog filma koji je mračan 85% i ništa se ne vidi
brisak isto c/p starih, ali nije to to bez Ves Krejvena
uncharted, može da prođe ako se isključi mozak
Prey - meh, ali za nijansu bolji od poslednjih par. ni do kolena prvom, a bogami ni drugom delu
X - gledljivo
Fall

brisak isto c/p starih, ali nije to to bez Ves Krejvena
Meni je i prethodni Krejvenov bio već priča za bolnicu, tako da mi nov nije ni pao na pamet.

Originalna Trilogija kida apsolutno, čak sam 2 i 3 gledao prvi put pre par godina odlični....

Da se ne mucis mnogo, imas na prethodne dve stranice ove teme preporuke ljudi za najbolje 2022 filmove, pa slobodno "ubodi" nesto i odatle. ;)
Ma verujem, nego je fora sto sad pustam sve sa HBO-a, pa idem po redu, sledeci su mi Prijatelji, Uncharted, Brojac Karata, Resident Evil, bese neki horor jos i tako to... Spajdermen, Putnici, Jackass, Tomb Raider, Placi Macho... ima ih, neki ce valjda valjati...

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom