• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2022)

Status
Not open for further replies.
13th warrior je kultni film, jako tesko snimanje i finalni proizvod je dobijen kada su sutnuli direktora [poznati John McTiernan!] i dovodjenja novog da zavrsi film u editing-u. Film je bio jako skup, i totalno je propao u bioskopima.

Mit o Beowulfu pomesan sa istorijskim zapisima putnika iz Bagdada koji je prisustvovao sahrani vikingskog vodje.

Meni se Northman nije svideo, a baš sam imao velika očekivanja. Gluma na početku kao u nekom amaterskom pozorištu, jedini kao da su stvarno glumili u tom filmu su glavni lik i brat njegovog oca. Bilo je lepih scena prirode ali ništa što oduzima dah. One duge scene borbe na početku filma neubedljive, videlo se da su osmišljene unapred. Kraj filma nezadovoljavajuć, u potpunosti antiklimatičan. Ja sam ga shvatio da se on u svojoj glavi osvetio, otišao u Valhalu i postavio temelje za nastavak svoje loze, ali je to samo njegov trip kakvih je imao mnogo puta tokom filma, istina je najverovatnije da su onu malu plavušu silovali svi muškarci na onom brodu a potom opet prodali u roblje.

Zamerka nevezana za film, gledao sam u Ušću, Cineplexx sala 10 i kvalitet slike je odvratan. Moj debilni Telefunken televizor koga sam jedva naterao da radi u nativnoj rezoluciji preko kompjutera (1360:768) ima mnogo bolju crnu i oštriju sliku. Često mi je film bio mutan a mračne scene odvratne jer je crna boja probijala kao na najgorem LCD monitoru.

Na kraju, jedina pozitivna stvar, prelepoj i mnogo cool devojci sa kojom sam gledao film, iako sam se tokom filma plašio da se smorila više nego ja, se film baš svideo i viđamo se i dalje [emoji846]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (2022)

Odgledah čisto da ispratim lore. Sve u svemu, prvi deo mi je bio najbolji do sada, a tako je i ostalo nakon gledanja ovog.
Zanimljiva bića u ovom delu, naročito je slatko biće ovo oko čega se vrti zaplet, ali to je nedovoljno da bi film bio dobar.
Odličan takođe VFX, pravo je uživanje gledati akcione scene, iako je velika mana što nemaju težinu (znaš da je sva borba kao kada se igraju deca, neće biti nikakvih posledica). Voleo bih da vidim Rated R verziju čarobnjačkih borbi :D Da sve pršti... Valjda će napraviti neko nekad u budućnosti neki spinoff takav.

Dosta poznatih glumaca, ali nažalost ništa nisu rekli pametno.

Ocena nekih 5.7/10

Juce sam odgleda Top Gun Maverick , inace moje prvo IMAX iskustvo i zaista je neverovatno. Sto se tice filma, malo je dosadan i spor , tj bolje reci apsolutno me nije bilo briga ni za jednog karaktera ukljucujuci i Mavericka , ali zato akcije i letenje avionima su apsolutno fantasticni. Fenomenalan zvuk , film izgleda prelepo . Mislim da film ne bi ostavio apsolutno nikakav utisak na mene da sam ga gledao kuci na televizoru.

Uf...

Hustle 2022 feat. Boban Marjanović

Sasvim solidna sportska priča. Pregršt profesionalnih igrača u sporednim ulogama, ali i u glavnoj - Juancho Hernangómez je sasvim solidno odglumio. Za njegov prvi film, mislim da je sasvim korektno. Naravno, vidi se da odudara malo od ostatka, ali za jednog profesionalnog sportistu koji se tek upušta u ovako nešto, super je prošao. Scenario i generalno produkcija su dosta utegnuti, tako da je u suštini ovo sigurica film za opuštanje, nema ničeg što bi moglo da vas iznervira ili iritira. Pravi film za nakon posla, jednostavno pustite mozak na ispašu i čekate da ssmejete kada vidite Bobana Marjanovića.

ocena 6.8/10

Code:
Good.Luck.to.You.Leo.Grande.2022.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.x264-CM

Code:
Spiderhead.2022.1080p.NF.WEBRip.DDP5.1.Atmos.x264-SMURF

Naravno, praktični efekti se uvek bolje drže na duži rok.

pogledao novi top gun, ocekivao sam mnogo ali film ipak nije dostigao te neke visine. vrlo dobar, malo mu fali da bude odlican jbg, ima meh stvari. akcija zato fantasticna i vredi film pogledati u bioskopu ako nista onda zbog zvuka, sedista se tresu koliko sve to zvuci brutalno.
btw ta specificna misija u filmu...ko je igrao ace combat prepoznace je odmah, bukvalno je u svakoj igri.

jako mi je drago sto je kilmer dobar deo filma, nije samo slicica

1656940412576.png

jbt top gun i dalje ubija. JW ne moze da predje ni milijardu, neverovatno.

tugica za jedan finalni film u sagi. praktično rise of the skywalker...

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom