Meni se Northman nije svideo, a baš sam imao velika očekivanja. Gluma na početku kao u nekom amaterskom pozorištu, jedini kao da su stvarno glumili u tom filmu su glavni lik i brat njegovog oca. Bilo je lepih scena prirode ali ništa što oduzima dah. One duge scene borbe na početku filma neubedljive, videlo se da su osmišljene unapred. Kraj filma nezadovoljavajuć, u potpunosti antiklimatičan. Ja sam ga shvatio da se on u svojoj glavi osvetio, otišao u Valhalu i postavio temelje za nastavak svoje loze, ali je to samo njegov trip kakvih je imao mnogo puta tokom filma, istina je najverovatnije da su onu malu plavušu silovali svi muškarci na onom brodu a potom opet prodali u roblje.
Zamerka nevezana za film, gledao sam u Ušću, Cineplexx sala 10 i kvalitet slike je odvratan. Moj debilni Telefunken televizor koga sam jedva naterao da radi u nativnoj rezoluciji preko kompjutera (1360:768) ima mnogo bolju crnu i oštriju sliku. Često mi je film bio mutan a mračne scene odvratne jer je crna boja probijala kao na najgorem LCD monitoru.
Na kraju, jedina pozitivna stvar, prelepoj i mnogo cool devojci sa kojom sam gledao film, iako sam se tokom filma plašio da se smorila više nego ja, se film baš svideo i viđamo se i dalje [emoji846]
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk