• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2022)

Status
Not open for further replies.
Sada ovako preko ovog klipa ne vidim nekihpromena u cgiu i samoj animaciji, prica je klise (bar prvi deo a cisto sumnjam da ce i ovde ici drugim putem...)
Meni se nije svidjalo sto su likovi inspirisani tim pokahontas fazonom ali ok i to sam progutao u kecu, najveca mana mi je bila sto u nekim momentima prvi film me je malo smarao, ima tu kao neku dubinu ali isto tako kao i novi betmen, jednostavno je mogao biti kraci za pola sata....
Inace najvise mi se svidjaju zivotinje i ekosistem u filmu, zaista lepo izgleda pogotovo za to vreme 2009 beseje izasao film?

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

imo...shit poredjenje, razlicite scene, razliciti uslovi itd, ovo za 3d mi deluje isto kao lupetanje

Tačno, nije baš najbolji klip komparacije ikada.

Ali treba imati u vidu da sama činjenica da nas interesuju poređenja, tj. da hoćemo da vidimo scene side by side, to nam govori da razlika, makar meni to govori, nije tooliko drastična kao što sam možda i mislio da će biti izmedju Avatar1 i 2. Ruku na srce, prvi Avatar je zaista bio revolucionaran zbog milion stvari koje su uradili i time unapredili VFX industriju, a ne sumnjam da će i ovaj nastavak biti vrhunski urađen. Međutim, nekako nisam "oduvan" viđenim. Deluje baš dobro, ali ništa jaw dropping, kao što je to bio prvi Avatar u 3D-u recimo. Naravno, ko zna kako će izgledati konačni master i kako će izgledati sve u bioskopu.

Što se tiče priče, prvi deo jeste bio komercijalno urađen i priča koja je dosta puta viđena (što naravno nije problem, see "žanrovski film"). Problem je bio u tome što je, jednostavno rečeno, bila izuzetno dosadna priča, makar meni :D A i da se ne lažemo, ne verujem da iko na svetu pamti taj film po vrhunskim dijalozima i priči - već se patmi po neverovatnom tehnološkom ostvarenju i 3D-u. Tako da i ovde, u ovom nastavku, ne očekujem neki neverovatan scenario.

prica je bila ok, nisam gledao pokahontas 100god tako mi nije smetalo to sto nije originalna, masa legendarnih filmova nije originalna. takodje film mi nije bio dosadan jer je svet bio fenomebnalan, likovi dobri a akcija odlicna, ost isto...tolko novih velikih filmova danas je samo meh, po sablonu a opisuju se kao odlicni. filmovi kao avatar i dune su breath of fresh air.

Ja se sećam da mi trailer za prvi deo nije bio ništa posebno, a onda me film vizuelno oduvao skroz u bioskopu. I nikada posle toga mi se ni u jednom filmu nije svideo 3D osim u Avataru gde me i on oduvao. CGI i dan danas meni izgleda bolje od 99.999% filmova, sve je toliko prepuno detalja više nego u starim Blizzard sinematicima da često zaboravim da zapravo većinu vremena gledam crtani film.

Sve u svemu ni ovaj trailer me nije oduvao ali i dalje očekujem mnogo od ovog filma, ipak je ovo Kameron.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Impresije za novi Top Gun su bas dobre, kazu da ima nekoliko laznih krajeva dok se akcija samo zahuktava. Ako uspeju da nadmase fake ending od Bad Boys 2 ["shit just got real" pa jos 30 minuta divljanja na Kubi], dacu filmu i ja sve pohvale. :D

pogledao The Unbearable Weight of Massive Talent, super filmic, manje smesan nego sto sam milsio ali sa druge strane nesto ozbiljniji i sa vise dirljivih scena nego sto sam milsio. nije sad neko remek delo ali ima srca i obavezno je stivo za svakog fana nicolas cage-a.

Da, iako je zajebancija ima i neku ozbiljnost film. Nije ono random scenario prepušten Neškovom ludilu da izvuče stvari.

Plus Pedro i Neško ozbiljna hemija.

Sačekaću neki 4k snimak, pa ću da vidim na šta liči Morbius.

Ali moram reći da nemam apsolutno nikakva očekivanja i to ponajviše zbog Jared Letoa. Znate kako u sportu, recimo u fudbalu ili košarci, postoji neki igrač u timu koji sve ostale igrače čini boljim? E pa, Jared Leto je čista suprotnost tog fenomena. Svaki film/serija u kome glumi u startu ima hendikep. Svi glumci su drastično lošiji nego što su u drugim ostvarenjima gde se on ne pojavljuje. A njegov 30 Seconds to Mars ne bih komentarisao. Kako i zašto je on neko i nešto u svetu filma i muzike ostaće mi misterija koju će mi možda odgonetnuti neki istoričari pop kulture za 40tak godina kada budu izučavali ovaj period u kome sada živimo (ako ne ode sve u tri lepe tokom WW3). Mada čisto sumnjam da će i oni naći odgovore.

E pa, Jared Leto je čista suprotnost tog fenomena. Svaki film/serija u kome glumi u startu ima hendikep. Svi glumci su drastično lošiji nego što su u drugim ostvarenjima gde se on ne pojavljuje.

Requiem for a Dream, Fight Club, Mr Nobody, American Psycho, Alexander, Dallas Buyers Club, Blade Runner 2049, House of Gucci,... se ne slazu sa tvojom teorijom.

(y)

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom