• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2022)

Status
Not open for further replies.
Poslednji Tarantino je bio odlican, gledao sam ga dva puta u bioskopu i na drugo gledanje je bio jos bolji film.
Meni se toliko svideo da sam prvi put u zivotu isao u bioskop tri puta zbog istog filma. Posle sam ga pogledao, ako se ne varam, jos dvaput kod kuce.
Predivan film, cisto uzivanje.

Ima scena u Once Upon Time in Hollywood koje malo smaraju ali daleko ih manje ima od The Hateful Eight (koji je ipak na kraju dobar film), ali scena u Holywoodo kada Pitt-ov lik ode na onaj ranč (put do ranča sa onom ludom malom) i sve ono na ranču je po meni najbolja scena koju je Tarantino do sada režirao i jedna od najbolje režiranih sekvenci u nekom filmu ikada.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Last edited:
Ima scena u Once Upon Time in Hollywood koje malo smaraju ali daleko ih manje ima od The Hateful Eight (koji je ipak na kraju dobar film), ali scena u Holywoodo kada Pitt-ov lik ode na onaj ranč (put do ranča sa onom ludom malom) i sve ono na ranču je po meni najbolja scena koju je Tarantino do sada režirao i jedna od najbolje režiranih sekvenci u nekom filmu ikada.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Najjaci mi je bilo pred kraj, kada se sve preokrenulo od realnosti i dobili smo brutalno ubijanje tih idiota. Totalno topao osecaj na samom kraju, umesto bezumnog ubistva, jedno normalno jutro.

skoro svuda idem sam inace bih 10 puta redje izlazio iz kuce. u bioskop sam uvek isao sa nekim. doduse, bio sam samo desetak puta u zivotu.

licorice pizza je ok. sta sve klinac mora da uradi da bi osvojio ruznu devojku... bilo mi ga je zao.

Kao neko kome je Once upon a time in Hollywood fantastičan film, Licorice Pizza mi je jedno od većih razočaranja (od filmova iz prošle godine).

Na koliko ste projekcija u istoj bioskopskoj sali bili, a u poslednjih pola godine i jace ste imali mogucnost da se dogovorite da idete zajedno. :coffee:

Za sve ljude koji su nestrpljivo iscekivali drugi film (od najverovatnije 11 filmova) Brusa Vilisa ove godine, najzad je dostupan za skidanje!

Code:
A.Day.to.Die.2022.1080p.WEBRip.DD5.1.x264-NOGRP

Pojavio se i After Yang

Code:
After.Yang.2021.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.x264-TEPES

Last edited:
U subotu se dva puta cimao do FESTa.

Komunisticki Raj

Ne znam od cega bih poceo, ocekivao sam da ce se baviti drugim periodom i da ce da bude vise kritika tog sistema a ne da pokrije WWII. Ni par dana kasnije mi neke stvari nisu jasne. Pocetak tu i tamo slab, vecim delom zato sto je u prirodu a zbog slike (tacnije previse zelenila) nikako se ne mozes osetiti da si se iskljucio iz danasnjeg perioda. Scene kod sela su uglavnom bile ok, replike su tu same po sebi bivale manje neproblematicne i taman kada je delovalo da stvari idu na bolje scenario je ponovo pao u poslednjih 20ak minuta. Neke scene su nepotrebne, druge su bile skracene, a neke zbrzane. Sveopsti haos u kom sam siguran da su se pogubili i drugi gledaoci. I bilo je previse i metafora i simbolike, skoro kod svake druge recenice moram da se mislim sta je autor hteo da kaze. Krajnja poruka je ok i da kazem zavrsne tacke su prihvatljive, ali morala je da se izabere nesto drugacija putanja.

The Electrical Life of Louis Wain

Ovo je bila kasnija projekcija, nije ostavila nesto preteran jak utisak. Sve to izgleda na zavidnom nivou, ali mi deluje ko da je falilo vise trenutaka genijalnosti glavnog lika da bih bolje prihvatio film. Ili mozda i tada jeste imao preterano zanimljiv zivot, ali sa sadasnjim standardom filmske publike to nije nesto sto bi odusevilo publiku sa izuzetkom nekih elemenata, a i videli smo do sada Benedicta Cumberbatcha u slicnim ulogama. Film je uspeo da privuce vise poznatih faca za englesko podneblje i vecini je verovatno on kao licnost samo po sebi bio zanimljiv, ali falilo su neke modifikacije u scenariju i mozda veci akcenat na neke pojedinosti iz njegovog zivota jer imam osecaj da je veci deo zivota u filmu proleteo samo tako(film bez creditsa traje oko 105 min).

Oleg: The Oleg Vidov Story

Ovu projekciju sam gledao u nedelju, dokumentarac o ruskom glumcu koji je na drugoj strani imao SSSR u kasnijem delu karijere. Ovde vec nisam imao nikakvih problema da spoznam velicinu glumca i njegovoj drugacijoj licnosti u tom periodu sto ga je plasiralo visoko. Nisam imao pojma ko je i sta je, ocekivao sam jednostavan prelaz iz Rusije u Ameriku, komunizma u demokratiju, a dobio sam ipak malo vise od toga. Nisam upoznat sa evropskom kinematografijom iz tog perioda (sem delimicno britanske), pa sam bio malo iznenadjen nekim stvarima. Sve u svemu, veoma inspirativna prica.

Dobar novi betmen ali je ovaj patison smešan kao betmen...
Glas ima kao da je vozio kabriolet na minus 15...
7/10
Jedna od zamerki ridlerovo ponašanje.
Bolji mi je betmenov početak u beginsu gde su ga gajile nindže na tibetu nego ovo ovde ali ok, kakav betmen takav origins...

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom