• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2022)

Status
Not open for further replies.
To je privatna stvar u koju mi ne moramo da guramo nos. Ko zna sta je bilo i kako su se pomirili, njihov problem.

ako mogu o tome da raspravljaju javno mogu i drugi ljudi da komentarisu.
u svakom slucaju ima srece sto je chris bio suzdrzan...

Chris je profi komedijas, sigurno mu nije prvi put u zivotu da je neko iz publike burno reagovao sa njim. Kad si klovn ceo zivot, moras se navici na samar ili dva.

Riki Gervais je imao agresivnije punch lajnove od Chris Rocka-a, pa niko nije izasao na binu da ga udari zbog toga, jer se to prosto i jednostavno ne radi. Ako ti se ne dopada sala i smatras da je too much lepo napustis demonstrativno event ili izadjes na binu uzmes mikrofon i objasnis zasto je neko preterao i spustis ga na takav nacin. Ali da udaris nekoga u live prenosu na tvu ( a pre toga se smejao toj istoj fori sto se i vidi na snimku) je bas lame.

samo sto bi u klubu bilo obezbedjenje a ovde izgleda nije bilo... ovo sto se desilo je tesko blamiranje i ne mogu da verujem da will smitha neko brani

šala je bila vrlo neumesna, da sam vil smit, išamarao bih krisa roka u bekstejdžu, ipak.

Hahahhahaha Will pravi mentol. Da se nije smejao prvo, pa i nekako, ali ovako.....ahahahahgah

During the Oscars commercial break, Will Smith was pulled aside and comforted by Denzel Washington and Tyler Perry, they then all sat down and Denzel went to comfort Jada Pinkett Smith.

Totalni debil Smith ispao, a još se prvo i smejao. Šta ako joj nažalost opada kosa i komičar se malo našalio sa tim? Ona u intervjuima stalno priča da je ponosna na sebe kakva jeste i na svoju novu frizuru a na šalu koja nije izrečena iz zlobe reagovala kao da joj je Chris Rock decu ubio. Meni je kosa krenula da opada još od 17. - 18 godine, da sam u sledećih 18 godina reagovao kao Will Smith na svakog ko me zezao zbog toga bio bih lik sa najviše tuči u Srbiji. A bilo je u mom slučaju povremeno i podjebavanja iz zlobe a ne kao ovo i što još prati ceo svet.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Death on the Nile (2022)

Poprilično ispod prosečno ostvarenje. Kao da je film B produkcije na momente. Gluma, dijalozi, kompovanje green screena kod mnogih scena kao i editing su na nivou nekog filma B produkcije. Ubistvo u Orient Ekspresu je daleko bolji film.

Ocena 5.8/10

Paramount’s family action-comedy Sonic the Hedgehog 2 raced to an estimated $71 million domestic debut, setting a record for the biggest opening weekend of all-time for a video game adaption in North America.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom