nebojsa986
Well-known member
- Reaction score
- 2,358
Nisi razumeo, to je gaming journalism skala

Dok sam pisao znao sam da ce to neko da napiseGeneralno mi se ne svidja film, 7/10.
Mnogo si ti blag sa davanjem ocena, sta ti je po tvojem nahodjenju bas najgori film koji si pogledao i sta si mu nadenuo?

Dok sam pisao znao sam da ce to neko da napise
Realno film mi jeste realno za 6-cu, ali sam bio meka srca, jer onu bitnu stvar koju je uradio dobro, je uradio stvarno dobro.
Krivo mi je najvise sto su ga previse produzili i time nacinili dosadnim, ima dosadnih sekvenca kolko volis... meni ne smeta kad je drama i kad nema desavanja, ali kad odrade da je i tako zanimljivo, ovde to nije slucaj. Takodje umeju malo da predju preko granice sprdacine, satire, sto ubija verodostojnost onoga sto su pokusali kroz film da igrade... i gluma je bas losa u nekim momentima, onaj vestaci overreact.
Sa druge strane, zna jako dobro da ubode komediju, onako bas iskreno da se nasmejes, sto je retkost kod mene... tako da je ceo film takav neki rollercoaster odusevljenja i razocarenja, tako da je takav i moj review, deluje ko da mi se film svideo, a ustvari me je razocarao, a istina je negde izmedju
Sto se tice tvog pitanja, obzirom da retko palim filmove, ne mogu sad da se setim, ali umem da napljujem bas lose filmove, najvise volim da napljujem lose filmove, koji iz nekog razloga imaju kultni status i ljudi im generalno daju dobre ocene, kao recimo ono sranje od Colverfield-a...