• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2022)

Status
Not open for further replies.
Don't Look Up, fenomenalan film. Samo što uopšte nije komedija. Ovo je depresivna drama i horor. Mislim da sam se dva puta samo nasmejao. Ostatak filma mislim da sam većinom bio besan kao lik koji glumi Jennifer Lawrence. Svidele su mi se posebno scene sa onim naučnikom/biznismenom koji pretpostavljam napokon i u nekom mainstream mediju prikazuje kakav je zapravo ludak i loš čovek bio Steve Jobs. Zamerke koje određeni mediji imaju na ovaj film da je kao over the top postoje jer film zapravo previše realno prikazuje današnju stvarnost.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ghostbusters: Afterlife

Stranger Things meets Ghostbusters meets svi filmovi Jason-a Reitman-a.

Odlično počeo, na sredini se nekako razvodnilo, ali imalo je ok završnicu. Kvalitetne kamere i režija, korektna gluma (neki novi glumci klinci), 80ties vajb iz Stranger Thingsa, malo mesto kao u romanima Stivena Kinga - pravljeno po receptu sigurnog uspeha i zbog te recepture smo i dobili to što smo dobiil. Bolji je film od većine reboot-ova, ali ne toliko originalan i bravurozan da bi bio kult i klasik.

Ocena 7/10

Zasto bas Dzobs? Elon, Mark, Bezos, Gejc... svi su oni taj lik i on je svi oni.
To si u pravu, ali svima njima kako se sada ponašaju je inspiracija bio Jobs i žele da postanu božanstvo kao on. A i ona konferencija u filmu je očigledno najviše parodija na predstavljanje prvog iPhone-a. Plus i odnos koji ima prema zaposlenim u filmu je kako se Jobs ponašao.

ih, kao da oni nisu postojali pre jobsove smrti :)

nije fora samo u gedžetima...

Jobs mi je uvek bio jako interesantan lik, manje poznato ali da nije bilo njega ne bi bilo ni pixara.

@voja Kao ni mnoštvo drugih stvari. Jobs je bio car.

Mene je taj lik iz filma fizički podsećao na Tima Kuka, trenutnog direktora Apple-a, a ovako ponašanjem na Andija Vorhola.

Gaga (35) - koja bi trebalo da dobije Oskara za ulogu Patricije

Pretpostavljam da je ceo tekst prevod nekog stranog i sećam se da su još pre nekoliko meseci, možda i pre prvog trailera za ovaj film, isto pisali da će ona zbog ove uloge biti najozbiljniji kandidat za oskara.

Znam da je i ranije na dobijanje oskara puno uticalo lobiranje, 90ih je Harvey Weinstein bio najveći majstor u tome, zato su tolike glumice išle sa njim u hotelske sobe i ćutale decenijama o tome šta se tamo dešavalo, ali sada je nenormalno očigledno da se Oskar kupuje.

nadam se da cemo napokon dobiti jedan dobar werewolf movie.

plus

Last edited:
American Underdog (2021)

Sasvim solidna sportska priča. Doduše nema neke bravure i ko zna čega, ali je zanimljiva istinita priča, pa ako ste fanovi NFL-a, ili naivčine koji padaju na sve vrste sporstkih istinitih priča, poput mene, onda preporuka.

Objektivna ocena 6.8/10

Inače, setih se praćenja serije Chuck... Good times. Videh sada da se šuška da će možda biti i filma uskoro.
71w7mXf2vIL._RI_.jpg

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom