Dobro se drzao A2 tokom ovog praznicnog vikenda u katolickim zemljama, Amerika je bila pod udarom velike zime a Kinu razbija sirenje Kovida. Ovaj produzeni vikend u USA skoro + $96M.
U Italiji je ovaj ponedeljak bio 2x bolji od proslog, a u francuskoj je ceo ovaj A2 vikend bio 1% slabiji od proslog.
Ocekuje se laganih $1.5B par dana posle nove godine, posle toga ko zna. 2B je moguce, svakako su buduci nastavci sada zagarantovani.
Jbt ovo me samo podsetilo da bacim pogled na listu filmova koji su najvise zaradili, a medju njima je jebeni Jurassic World: Dominion koji je presao 1 milijardu
Jurassic World je ubo zlanu žilu onomad, i mene su čak prevarili išao sam u bioskop, pa su morala i naredna dva da obrnu cifre bez obzira na kvalitet. Opet kad pogledaš šta je sve uzelo više para i kako su ga hajpovali to je blam
Čak je pitanje ima li medju ovih 50 najveće zarade, Film sa lošijom srednjom ocenom, možda Uspon Skajvokera al kakav god da je za Dominion je Prime Cinema
never bet against james cameron...poledao avatar 2 imax, odlican, film koji je bio vredan cimanja i guzvetine u galeriji. prica je sasvim solidna, likovi, sve sto se vrti oko porodice i njihovi odnosi su mi bili super, kraj dirljiv, sve sto se desava mi se verovatno vise svidja ovde nego u kecu. vizuelno fenomenalan, nema druge reci opisa, milsim sve, nema nijedne sekunde gde su pomilsili aj da izaberemo neki drugi ugao kamere i sakrijemo mane, sve se vidi i sve je fenomenalno. film je neverovatno vizelno dostignuce...i da bolji mi je od novog top gun-a, milsim kul avioni ali ovo je jedan potpuno drugi nivo.
inace imax slika je odlicna, ovo mi je bio prvi film, prvi put da 3d slika ne izgleda mnogo tamnije i mutnjikavo. oko fleka, yep ima dve roze fleke/tacke sa donje strane, jasno vidljive, jbg mozda je do projektora ili do platna.
Ne znam odakle je prvo krenulo to don't bet against cameron, ali mi je mnogo smesno Kao da se ne radi o dugoocekivanom nastavaku filma koji je prvi po zaradi ikada. Vise bi imalo smisla za ovaj nesrecni Jurassic World, neizvesnije je bilo pratiti da l' ce probiti 1 milijardu (i uradio je jedva) i pored ocajnih recenzija, koje su potencijalo mogle da odvrate publiku.
Avatar 2, pa ne znam da l' je iko ocekivao da ce lose proci na box office-u.
EDIT: sad sam ponovo pogledao njegov Aliens, topina od filma.
vise sam mislio u smilsu kvaliteta filma, cameron nije napravio los film u celoj karijeri.
u imax bi se cimao za dune 2, za guardianse i mi7 ce biti dovoljan i ada mall.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.