• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2022)

Status
Not open for further replies.
@VoivodBG pih, ne odoh na Zonu, nadam se da ce biti barem negde na repertoaru. Ili oni bese imaju reprizu top gledanih filmova?

Whooooza za brata Jankovica, jedva cekam da stignem gajbi.

Prema sajtu mts dvorane, izgleda da ce poceti da se prikazuje u bioskopima (tj. bar u mts dvorani) od 08.12.

Nisam skapirao između redova, ako može pojašnjenje. Gde se može gledati Triangle of Sadness? Ili gde se mogao gledati je možda bolje pitanje?

edit*
Pronašao sam ovo, tako da mi je jasno

Ma vidim da je bilo i u Nišu sinoć... Nisam znao za ovaj festival/događaj. Nijednu reklamu nisam video :cry:

Da hvala Wolfe na korigovanju, eto.
Nelex, postoji vec 18 godina, kao i sve sto je od kulturnog znacaja jako se lose reklamira ali filmofili nadju put.

Evo i mojeg redemption arc:

Daje se na znanje: Počela je prodaja karata za otvaranje 28. FAF-a! 🎟️
Ceremonija otvaranja počinje u 19h u mts Dvorani, u petak 25. novembra a nakon toga će biti prikazan novi film Martina Mekdone „Duhovi ostrva” (The Banshees Of Inisherin).
Karte možete kupiti na blagajni Mts Dvorana kao i online, putem Tickets.rs:
Festival autorskog filma biće održan od 25. novembra do 2. decembra a očekuju nas najbolja, savremena umetnička ostvarenja.
Vidimo se na festivalu! 🎬

I ja isto pomislio, kad tek pre neki dan ukapiram da su zbog projekcija u Nisu i Kragujevcu u okviru festivala to stavili.

Sačekao bih ipak https://en.wikipedia.org/wiki/Babylon_(2022_film), Šazel mi je možda i najomiljeniji (uz Edgara Rajta) režiser novije generacije. Imam baš velika očekivanja od ovog filma.

Skoro pogledah ponovo (prvi put nakon bioskopa) La La Land - kakva filmčina!
Ima jos naslova sto od Azijata i Evropljana koji se cekaju da iscure ili dodju u bioskop, a Chazelle je dobar novi reziser, i jos nisam takao La La Land, ali Whiplash, First Man vise nego solidni filmovi (7, 8) a od Babylona imam ocekivanja jer deluje kao nesto vanserijski, ali me opet boli ta zelja sto vecina rezisera koje volim posecuje konstantno proslost, dajte nesto u sadasnjosti majka mu stara.

Making of ‘Everything Everywhere All at Once’: How Directing Duo Daniels Created a Multiverse With $14M​

The creative team behind A24's highest-grossing movie ever share how swapping Michelle Yeoh from supporting star to lead reshaped the narrative and what it was like to shape fight scenes involving hot-dog fingers, swinging chihuahuas and sex toys.

Da prokomentarišem i ja Bullet Train, očekivao sam dobru glupu zabavu ali sam dobio i više od toga.

U okviru sve te kvalitetne zajebancije postoje lepo razvijeni likovi i gomila mini story arcova koji baš obogaćuju film tako da velika preporuka od mene.

Jedino pred sam kraj postoji jedno suvišnih 5 minuta filma gde se sve razvlači nepotrebno plus deluje kao da im je baš tu ponestalo para za produkciju ali ne kvari previše opšti utisak.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom