Dobro je već sam se ozračio da je samo ovo biloizgleda da ce poceti da se prikazuje u bioskopima (tj. bar u mts dvorani) od 08.12.
Bez brige bice ga u normalnoj distribuciji, obavezno da se ide i gleda. Nema izgovora.@VoivodBG pih, ne odoh na Zonu, nadam se da ce biti barem negde na repertoaru. Ili oni bese imaju reprizu top gledanih filmova?
Whooooza za brata Jankovica, jedva cekam da stignem gajbi.
*sledeceg mesecaU MTS Dvorani juce, ali imaces priliku od 8 ovog meseca na istom mestu.
Daje se na znanje: Počela je prodaja karata za otvaranje 28. FAF-a!
Ceremonija otvaranja počinje u 19h u mts Dvorani, u petak 25. novembra a nakon toga će biti prikazan novi film Martina Mekdone „Duhovi ostrva” (The Banshees Of Inisherin).
Karte možete kupiti na blagajni Mts Dvorana kao i online, putem Tickets.rs:
Festival autorskog filma biće održan od 25. novembra do 2. decembra a očekuju nas najbolja, savremena umetnička ostvarenja.![]()
Tickets | Svečano otvaranje 28. Festivala autorskog filma - film Duhovi Ostrva
Na veb sajtu možete kupiti onlajn ulaznice za pozorište, koncerte, festivale ili sportske događaja platnom karticom. Ulaznice za pozorište, ulaznice za koncerte, muziku, festivale, poručivanje ulaznica.bit.ly
Vidimo se na festivalu!![]()
Sačekao bih ipak https://en.wikipedia.org/wiki/Babylon_(2022_film), Šazel mi je možda i najomiljeniji (uz Edgara Rajta) režiser novije generacije. Imam baš velika očekivanja od ovog filma.Najbolji film godine je tu. Triangle of Sadness...
Ima jos naslova sto od Azijata i Evropljana koji se cekaju da iscure ili dodju u bioskop, a Chazelle je dobar novi reziser, i jos nisam takao La La Land, ali Whiplash, First Man vise nego solidni filmovi (7, 8) a od Babylona imam ocekivanja jer deluje kao nesto vanserijski, ali me opet boli ta zelja sto vecina rezisera koje volim posecuje konstantno proslost, dajte nesto u sadasnjosti majka mu stara.Sačekao bih ipak https://en.wikipedia.org/wiki/Babylon_(2022_film), Šazel mi je možda i najomiljeniji (uz Edgara Rajta) režiser novije generacije. Imam baš velika očekivanja od ovog filma.
Skoro pogledah ponovo (prvi put nakon bioskopa) La La Land - kakva filmčina!