• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2022)

Status
Not open for further replies.
Bodies Bodies Bodies (2022) jedva 4. previše su ga hajpovali i naravno, ispade da je film gledljiv, ali daleko od nečeg novog i zanimljivog. Više su tu zanimljiva nova lica, i jako dobro probrane trake za OST, više ću da cinculiram u filmu u podcastu.

Confess, Fletch (2022)
John Hamm je smešan u tri lepe. I čudi me da je ovoliko dugo trebalo da naiđe scenario koji njemu leži. Njegov Fletch je vrcav, puca poštapalice u svakoj sceni, dijalog je bukvalno po sekundi reči osmišljen da se bez daha sve dešava i ide fora za forom. Ujedno svaka scena je skeč i to mi se jako dojmilo, jer znate kako kažu, ako imaš dovoljno solidnog materijala, samo gruvaj i nestaj da se niz ne prekine. Ne čitajte sinopsise, samo uđite i gledajte film, biće zabavan iako nema ništa novo da ponudi. Jedna od jačih komedija ove godine i želeo bih da naprave barem još 3 dela. Jaka 8.

@VoivodBG

Pogledah sad Confess, Fletch. Nisam imao pojma da je izašao ovaj film, tako da super preporuka (y)

Slažem se sa svim šta si napisao, tako da neću ništa više dodavati. Od mene jaka sedmica.

Ako bih nekoome morao da opišem ovaj film, rekao bih da je mešavina Last Boy Scouta (jedan od mojih all time fejv) i Under the Silver Lake (filma koji je, neopravdano po meni, prošao dosta loše kod publike).

Pogledao Bullet Train, nakon nekih utisaka na koje sam nailazio, ocekivao sam bolje od ovoga. U sustini, ovo je okej "iskljuci mozak" zabava i to je neki max. Da li ce se utopiti sa ostalim okejis akcionim filmovima - hoce. Da l' ce se pamtiti neka posebno dobra scena iz filma - ne verujem, jer i nema neceg upecatljivog (sem nekih stvari koje spadaju, bar meni, u negativne strane ovog filma).

Ne znam sta je sa reziserima ili je to do studija, ali u poslednje vreme imam utisak da se cesto desava da ne znaju kad da zavrse film, tj. da bespotrebno oduze radnju za 15-20, nekad i vise. I ovaj film pati od toga, bio bi jos bolji utisak da je za 10-15min kraci, zategnutiji. I steta bas sto su na kraju bez veze odvrnuli dugme za nerealnost na maksimum, nekako je doslo odjednom, kao da su reziseru rekli "brate, mora ovde nesto bas veliko, bas onako over the top da se ubaci". Ceo taj deo sam bio u fazonu "steta sto nisu zavrsili tamo, sa nekom kul scenom".

Od mene nekih mrsavih 6/10. Ako trazite neku laganu no brainer zabavu, ovaj film je taman za to, samo ne ocekujte nesto posebno drugacije.

EDIT: kad sam vec spomenuo bespotrebno trajanje filma, juce sam pogledao Nope koji takodje pati od istog problema, a rekao bih da je tu tek moglo prilicno da se skrati, za celih pola sata, i ubrza malo sve.

Last edited:
its-what-it-is-it-happens.gif

Code:
Dont.Worry.Darling.2022.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.x264-NOGRP
Heh :) Za ovaj film sam saznao jer su neke žene iz društva pričale o tome kako je Olivia Wilde upoznala Harry Styles-a na ovom filmu i da je zbog toga raskinula sa Jason Sudeikis-om. :ROFLMAO:
Isto sam saznao da su žene opčinjene i oduševljene sa ovim Harry Styles-om (lik je iz One Directon benda pa napravio svoju karijeru, ni to naravno nisam znao :D ).

Ja sam očigledno živeo ispod kamena i nisam imao pojma ni ko je ovaj lik, niti za ovu dramu (van ekrana) oko ovog filma. 🪨

Ne verujem da bih ikad pogledao ovaj film, ali pre neki dan sam saznao sve ovo i sad se pojavi ovaj snimak. Mora da je sudbina :D (edit* ili vrhunski marketing)

Uh ima cela drama oko ovog filma, to sto si spomenuo je samo delic :D A verovatno je veci deo drame vestacki, da bi se digao hajp.

Harry je trenutno najpopularniji pop pevac. Vec par godina, rekao bih. Btw, je l' ga se secas mozda iz Dunkirka?

Btw, je l' ga se secas mozda iz Dunkirka?

Hah... Ladno je to on o_O

Inače, poslušao sam juče njegove pesme i moram da kažem da sam sve ove hitove čuo tu i tamo, ali nisam imao predstavu ko izvodi sve to.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom