Pogledao Bullet Train, nakon nekih utisaka na koje sam nailazio, ocekivao sam bolje od ovoga. U sustini, ovo je okej "iskljuci mozak" zabava i to je neki max. Da li ce se utopiti sa ostalim okejis akcionim filmovima - hoce. Da l' ce se pamtiti neka posebno dobra scena iz filma - ne verujem, jer i nema neceg upecatljivog (sem nekih stvari koje spadaju, bar meni, u negativne strane ovog filma).
Ne znam sta je sa reziserima ili je to do studija, ali u poslednje vreme imam utisak da se cesto desava da ne znaju kad da zavrse film, tj. da bespotrebno oduze radnju za 15-20, nekad i vise. I ovaj film pati od toga, bio bi jos bolji utisak da je za 10-15min kraci, zategnutiji. I steta bas sto su na kraju bez veze odvrnuli dugme za nerealnost na maksimum, nekako je doslo odjednom, kao da su reziseru rekli "brate, mora ovde nesto bas veliko, bas onako over the top da se ubaci". Ceo taj deo sam bio u fazonu "steta sto nisu zavrsili tamo, sa nekom kul scenom".
Od mene nekih mrsavih 6/10. Ako trazite neku laganu no brainer zabavu, ovaj film je taman za to, samo ne ocekujte nesto posebno drugacije.
EDIT: kad sam vec spomenuo bespotrebno trajanje filma, juce sam pogledao Nope koji takodje pati od istog problema, a rekao bih da je tu tek moglo prilicno da se skrati, za celih pola sata, i ubrza malo sve.