• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2022)

Status
Not open for further replies.
Reg flags:

🚩Netflix
🚩Nemačka produkcija
🚩8.0 ocena a samo 5k glasova na imdb-u
🚩IGN dao dobru ocenu

Šala na stranu, pogledaće se naravno :)

Avatar: The Way of Water’ Runtime Sails Past Three Hours​

The length of James Cameron's epic — around three hours and 10 minutes — is befitting of the 13-year wait for the sequel.

Mozda se i iscimam do bioskopa, iako mi je kec plavo govance. Ono sto je sigurno, utrnuce dupe.
Bice vrv i 15min pauze, kao sto su za Betmena radili.

koji bioskopi prave pauze? nikad nisam video... nije bilo ni za novog batmana a ni za avatara.
btw za avatar 2 bi hteo da se iscimam do imax-a.

koji bioskopi prave pauze? nikad nisam video... nije bilo ni za novog batmana a ni za avatara.
btw za avatar 2 bi hteo da se iscimam do imax-a.
ja kad sam gledao lotr i avatar u bioskopima, bila je pauza na pola filma, ne secam se koliko, 10 - 15 min, bas dobro doslo.
bilo je to u tuckwood-u i mozda jednom u rodi...

interesantno, gledam filmove redovno godinama i nikad mi se nije desilo....u adi za batman i avatar nije bilo pauze, jos su bili 4dx.

Nisam davno gledao nešto dugačko u bioskopu, ali sećam se da su nekada bile pauze, npr. Wolf of Wall Street je imao. Ali su posle prestali, sećam se da je bila borba da se izdrži Once Upon a Time in Hollywood 😅

Meni su uvalili pauzu za Hateful 8. Nemam pojma mislim da nema potrebe ali ne smeta mi previše.

Kapiram cela svrha te pauze je da te namame da kupiš nešto.

Одгледао Clerks III. Нисам ни знао да је изашао, случајно видех на IMDB-у. Онако, нисам нешто одушевљен, више је драма него комедија какви су били прва два. Оног лудила које их је красило нема више. Има неколико симпатичних момената, и то је то. Очекивао сам урнебеснију завршницу целе приче, мада узевши у обзир колико је Кевин Смит креативно потонуо и какве глупости снимио у последњих десетак година, боље и није могло вероватно.

Najbolji film godine je tu. Triangle of Sadness, je sve što se može poželeti od filma. Nosi jaku poruku, presmešan je u pičku lepu materinu, i to na najneprijatniji način. Na momente toliko jako seče u ljudsku psihu i klasne podele, nemilosrdno, koncizno, postavljajući prava opažanja koja more modernog čoveka. Nismo svi jednaki niti ćemo biti, ali zašto da ne odemo u tu čamotinju i da vidimo šta se krčka u ambisu? I ostale teme od zaljubljenosti, glupavom trkom u kapitalističkom sistemom za tim parama koje zasigurno neće doneti više sreće, i silnim procesima koje samo čovek može da osmisli i da ti proda kao nešto ekskluzivno, a u suštini sve je tako jebeno besmisleno. Napisaću duži rant, ali ovo je 10/10.

I treba ga gledati u bioskopu, jer je pre svega odlično montiran, izaziva veliku nelagodu, drugo zvuk je kao nijedan od filmova do sada što sam imao prilike da vidim, i bilo mi je jako zabavno kako je sama publika reagovala na neke stvari (mali spoiler, fokusirajte se na zvuk iphone dok uzima sliku, ili konstantne notifikacije, a da ne pričam o tome što može da izazove morsku bolest, hehehe) par ljudi je reklo da im je muka. :D

Pjur cinema.

Kad smo vec kod pjur cineme.....
Code:
Enola.Holmes.2.2022.1080p.NF.WEBRip.DDP5.1.Atmos.x264-SMURF

a sto se ostalog tice, pojavili se i.....
Code:
Weird.The.Al.Yankovic.Story.2022.1080p.ROKU.WEBRip.DD5.1.x264-SMURF
Code:
Causeway.2022.1080p.WEB.H264-NAISU

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom