• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2022)

Status
Not open for further replies.
Vidis meni je radnja i prica bolja u dvojci ali kec ima bolji setup...

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Drugi deo Predatora ima dobru zamisao, ali jako lošu izvedbu, pride su mi likovi nesimpatični iako igra Glover. Problem je što posle prvog dela nisu ni trebali da rade nastavke jer je sva misterija iščilela. Sa ove distance, Rodriguezov Predators je bio blizu toga da osveži franšizu, ali se pogubio u frankenštajnskom scenariju i sa time što nije bio r rated i što nisu mogli neke jače koncepte da izguraju kao u igrama. Šteta.

Dobr sad,dvojka je ok ali ni blizu kecu
nisam ja ni rekao da je drugi deo bolji od prvog, već od ovog novog. prva dva su više napetija od ovog + bolja akcija. fuck it, predator ovde nije ni imao šanse protiv ove indijanke koja je morala da ostane bez noge od one stupice za medvede, a ono samo ogrebotina. da ne pričao o elastičnom konopcu sa čime je vezala sekiru.

svakao, Predator, Predator 2, pa prazno par mesta, Pray, ostali neka se poređaju po volji

Last edited by a moderator:
alo bre i ja tebi. svakako imaš pravo zaboravio sam, ali nije neki spoiler koji kvari doživljaj, no ae

svakako jedno smo videli u trejlerima, drugo i nema nikakav udar na radnju

Prey 2022

Slažem se da je dobar, ali imho nije bolji od dvojke. Najbolji svakako od ovih modernijih pokušaja.
Mana je što je pomalo naivan na trenutke i potrebna je dobra doza suspension of disbelief-a u nekim akcionim scenama. Međutim, ovo je film sa perfektnom vizijom režisera i svih koji su učestvovali u produkciji, baš se vidi da su znali šta žele da postignu. Takođe dosta je dobro stilizovan film, ima nekih baš dobrih kadrova.

1659819299770.png

1659819370510.png1659819338029.png
1659819472795.png
1659819535694.png

Ona scena kada vuk napada Predatora mi je baš cool. I kada ga vuk ugrize za nogu i onda ona trademark Predatoreva krv se sliva vuku niz zube... Uf. I ne znam zašto nije bio neki closeup face vuka, pokidali bi sa tom scenom.

Ocena 7/10

edit*
Ne mogu da nađem informaciju koliko je koštala produkcija ovog filma, nema na imdb-u niti na drugim nekim sajtovima gde obično gledam? Baš me zanima.

Thirteen Lives

Naleteh slučajno na ovaj film u režija Rona Hauarda koji prati operaciju spašavanja onih dečaka iz pećine na Tajlandu iz 2018. godine.
Glumačka postava odlična - Viggo Mortensen, Colin Farrell, Joel Edgerton su jedni od glavnih. Iritantno utegnut rad kamere i režije, sve urađeno školski, scenario mislim da je sasvim odgovarajući, scene tenzije su možda mogle malo bolje, sve u svemu kvalitetno urađena obrada istinite priče. Ima mnogo sličnih filmova, ali nijedan koliko ja znam sa ovom tematikom. Proširio mi je film malo vidike o tome kako i zašto je teško bilo zaroniti i spasiti te ljude, predstavljeni su neki problemi koje prvi put vidim ovako vizuelno, problemi koje imate kada ronite u poplavljenoj pećini a ne na otvorenom moru.

Ne znam koliko bolje je ovo moglo da se uradi, mislim da je izvučen maksimum iz ove priče.

Ocena nekih 6.8/10

Videh sinoć da postoji taj dokumentarac, ali nisam još uvek gledao. Ali ako preporučuješ, staviću da se skida pa će doći na red :)

dobar je elvis, tom henks pokidao kernela, a i mali je dobar.

citam zasto je comanche dubbed verzija bolja xd

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom