• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Filmovi (2022)

Status
Not open for further replies.
glup film, lepo izgleda ali glup... boljji je od prethodnog ali to nije nikakvo dostignuce, predator 2 bolji film, kec da i ne pominjem.

video sam par puta kao ovo je mali, jeftin film, ovo nije jeftin film ni pod razno, ogromna kolicina cgi-a.

kad su se pojavili fracncizi kao izasli iz posetiona...i ovo je kao ozbiljan film xd

Elvis 2022

Ne znam šta sam tačno očekivao, ali znam da ovo nije to 😅

Ceo film, pogotovo prva polovina, je kao jedna velika montaža koja ide u beskonačnost. Ili možda bolje rečeno kao mešavina trejlera i montaže.
Takođe, deluje mi da su svi najbitniji događaji u filmu van ekrana, a mi vidimo samo Elvisovo reagovanje na sve to. Veoma čudan pristup režiji moram da priznam, mada stvari bivaju malo jasnije ako vidite da je ovo režiser koji je radio Moulin Rouge (imho jedan od najprecenjenijih filmova ikada). Moram da kažem da je gluma odlična, očekujem neke nominacije.

Ovaj ceo film je kao trejler filma koji je love child Moulin Rouge-a i Oceans Eleven-a.
Ne znam kako bih drugačije objasnio ovaj film, definitivno nije normalno filmsko iskustvo. Možda nekome ovako nešto leži, ali meni svakako ne.

Ocena 6/10 (bilo bi 5, ali zbog unikatnosti, jer nikad nisam gledao ovakav koncept nekog biopica, ocena više, čisto zbog hrabrosti)

Hvala. Generalno je odlično sklepan, i pre svega nema tu ironičnu crtu koja se uvukla u bukvalno svaki film, ne poigrava se sa emocijama, već otvoreno i rasterećno govori o nekim bitnim stvarima, o kojima se ljudi danas teže otvaraju od sefovskih vrata. Što se tiče kraja, meni je problem što to liiči kao kada odličan stendap komičar odradi vraški dobar set, i onda ostane još, a nema mesta za repete pa ti izađe sve na nos. :)

Film Park Chan-wook-a (Oldboy), za koji je ove godine dobio nagradu u Kanu za najbolju reziju...

Code:
Decision.to.Leave.2022.KOREAN.1080p.WEBRip.AAC5.1.x264-NOGRP

Nije mi nikada prošlo kroz glavu da zapravo DVD i dalje izlazi.

zavrsio sinoc ovaj novi jurassic world...jbt trebalo je izdrzati 2,5 sata, strasno koliko je los film no bitno da je zaradio skoro bilion $ tako da je sve ok...strasno i tuzno

Nakon prvog vec nisam imao nikakvu zelju da nastavim. Trash tier.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom