• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Ex-Yu filmovi i serije

To za smrt coveka u Skoplju je izmisljotina, koju je sam Kadijevic gurao u medijima. Ghoul je to potvrdio na blogu kada je trazio podatke u tamosnjim novinama.

Nisam fan domace kinematografije. Od 90-ih pa na ovamo sam odgledao samo najvece hitove. Pa mi je pre izvesnog vremena palo na pamet da sprovedem jedan mazohisticki poduhvat i odgledam sve domace filmove od 92 pa na ovamo.

Osim filmova koje sam vec gledao preskocio sam i neke treseve tipa Seljaci i slicno. I pored toga sam se nagledao nebuloznih filmova za sve pare. Misljenja sam da je kod tih manje poznatih domacih filmova najveci problem scenario. Mada ima dela kod kojih je i rezija kakatastrofalna. Mada i prenaglasena, iskarikirana gluma srozava kvalitet mnogih ostvarenja. A ima par filmova koj su samo gomila scena nabacanih bez reda i smisla.

Evo stigao sam do 2006 prijatno su me iznenadili Sinovci. Kordon nije los. Balkanska Braca su tolika tresina da su mi bili zanimljivi za gledanje. Mogu da izdvojim jos Sutra Ujutru i Zemlju Istine Ljubavi I Slobode.

Vidim da se iz godine u godinu povecava broj snimljenih filmova pa ce ovaj poduhvat potrajati. Ali ne zurim puno dovoljno mi je da odgledam 1-2 losa filma nedeljno.

Back
Top Bottom