• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Dune Part One (2021) & Dune Part Two (2023)

Jbg neke države završile priču sa Koronom a Srbija u vrhu. Kucajte vi telefone i peglajte u bioskop samo nemojte da namećete drugima da je to regularna priča.

10 minuta trajanja, sasvim legit 4k webrip. Remux će verovatno biti jači od ovoga a možda i neće podseća malo na Arrival 4k, mračnije je, verovatno ovo nije daleko od optimale.

Svakako izuva za sad, neću kucati nadalje ništa ni kad pogledam no frx

ToVYl8b.png

Na Bondu bio prosli vikend, niko nije bio dva reda do nas (iako su bile prodate karte) tako da nisam ni obracao paznju da li ljudi iza nas nose maske. Bili smo napred, izmedju petog i sedmog reda. Ja sam nosio masku tokom cele projekcije, stavise desilo mi se da sa maskom zaspim u busu na relaciji Nis-Beograd 2-3 puta. Zapravo i prosli vikend sam zaspao sa maskom kad sam se vracao iz Novog Sada.

Cim sam video da ima projekcija od 1, rekao sam da na tu moram da odem. 14ti red desno

Razumem ljude do neke mere sto nece do bioskopa, ali moze se ponekad napraviti kompromis i naci neki nepopularan termin. Koliko stvari pogledam na svom kompu ili na tvu, bioskop mi je prekopotreban. Treba mi neko osvezenje i drugaciji ambijent.

Ja nisam osudio nikoga ko ide u bioskop, ljudi su po punim klubovima svako veče, ja neću moja stvar

Takodje tema je o Dini a ne o tome tako da dalje neću komentarisati i oftopikovati, želim svakome prijatnu projekciju i zavidim

jesu kul, ali nisu za filmove poput Dine :)
zavisi do duše i na čemu gledaš...
Napomenuo sam kad sam kucao o Green knight da mi je žao što ga nisam gledao u bioskopu jbg ne znam šta dalje ima da se diskutuje mnogo dramite, gledali ste Odiseju u Svemiru na RTS nekada

Gledaće se kotkuće lagano uz ženu i pivu (i valjda neke grickalice, za to je ona zadužena).

Napomenuo sam kad sam kucao o Green knight da mi je žao što ga nisam gledao u bioskopu jbg ne znam šta dalje ima da se diskutuje mnogo dramite, gledali ste Odiseju u Svemiru na RTS nekada
ma ja ne dramim, kako god ko hoće.
za mene određeni filmovi moraju da se gledaju sa najboljim settingom, to je sve. :)

Ja se slažem sa tobom, rekao sam samo ovaj webrip je daleko od neprihvatljivog i za prvo gledanje

Kakva Dina, IMAX vredi gledati samo ako Rados Bajic nekad snimi u tom fazonu.

A reci mi ja sam na primer gledao Gravity u 3d u Bioskopu i ja to nikada ne mogu da ponovim. To je apsolutno bio jedini ambijent gde taj film ima smisla. Čak i na 3d tv bilo je ok ali nije bilo isto.

Mislim da ako film samo tako može da ima efekat na gledaoca onda tu nešto ne valja, ja Apokalipsu nisam gledao prvi put u bioskopu nego na DVD sa trafike i mogu ti reći bio sam oduvan. @voja

Back
Top Bottom