• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Dune Part One (2021) & Dune Part Two (2023)

Naravno

Sty9N5P.gif

um...film nije dobar ali lepo izgleda..? deluje kao da je kojima to hteo da kaze

Mislim da je hteo da kaže da se film prekine na pola radnje iz knjige kao što je već više njih impliciralo

Mislim da je hteo da kaže da se film prekine na pola radnje iz knjige kao što je već više njih impliciralo
Pa prekida se na pola to je sigurno, nema vise sta da se implicira, ono sto je problem je sto se ne zna hoce li biti nastavka sto mi je jako glupo. Ne znam ni zasto je pristao da snima pola filma.

nema vise sta da se implicira
Pazi nisam detaljno čitao recenzije baš zato....tvitove zaobilazim koliko mogu.

Ne znam koliko si pratio vesti ali navodno nastavak nije pod znakom pitanja e sad koliko je to sigurno

Svakako je moderna bioskopska publika preko MCU navikla da gleda filmove u nastavcima mislim da to neće biti toliki problem AKO BUDE nastavka

Pa prekida se na pola to je sigurno, nema vise sta da se implicira, ono sto je problem je sto se ne zna hoce li biti nastavka sto mi je jako glupo. Ne znam ni zasto je pristao da snima pola filma.
Već je to objasnio, on je hteo oba filma odjednom da odradi kao LOTRD. Međutim udarila je korona, studiji se usrali jer bi to koštalo previše, a i žele da vide rezultate posle Blade Runner 2049. Verovatno nije imao nekog Peter Jacksona u džepu da im kaže možemo ovo za mnogo manje love i tako je kako je. Meni je najmanji problem ako se prekine film pre pola knjige.

Ne znam ni zasto je pristao da snima pola filma.
Warner je odbio da da pare za oba, a on nije hteo da propusti priliku da rezira ovaj film.

Inace, WB je pomerio premijeru filma na HBO Max jedan dan unazad, sto znaci, film ce moci da se gleda kuci pre US bioskopske premijere. Rade bas sve sto mogu da bi progurali HBO Max. Samo da se to ne obije filmu o glavu, u US bioskopima verovatno nece extra dobro proci.

Međutim udarila je korona,
Budzetiranje i planianje snimanja je bilo dosta ranije. Samo snimanje Dine je pocelo u martu 2019. Znali smo da ce Denis snimati polovinu price godinu dana pre korone.

Opa, procurilo skoro nedelju dana pre HBO Max-a. (y)

Solidno deluje, kao stari iTunes ripovi:

dahj1z.png

edit: Ipak cu preskociti, trigeruje me ovo - Runtime is correct. The difference happens due of being 25 fps.

Back
Top Bottom