Mene samo zanima da li Simke izgleda ovako srecno kad prica sa nekim o MCU?Naravno
![]()
Pa prekida se na pola to je sigurno, nema vise sta da se implicira, ono sto je problem je sto se ne zna hoce li biti nastavka sto mi je jako glupo. Ne znam ni zasto je pristao da snima pola filma.Mislim da je hteo da kaže da se film prekine na pola radnje iz knjige kao što je već više njih impliciralo
Pazi nisam detaljno čitao recenzije baš zato....tvitove zaobilazim koliko mogu.nema vise sta da se implicira
Već je to objasnio, on je hteo oba filma odjednom da odradi kao LOTRD. Međutim udarila je korona, studiji se usrali jer bi to koštalo previše, a i žele da vide rezultate posle Blade Runner 2049. Verovatno nije imao nekog Peter Jacksona u džepu da im kaže možemo ovo za mnogo manje love i tako je kako je. Meni je najmanji problem ako se prekine film pre pola knjige.Pa prekida se na pola to je sigurno, nema vise sta da se implicira, ono sto je problem je sto se ne zna hoce li biti nastavka sto mi je jako glupo. Ne znam ni zasto je pristao da snima pola filma.
Warner je odbio da da pare za oba, a on nije hteo da propusti priliku da rezira ovaj film.Ne znam ni zasto je pristao da snima pola filma.
Budzetiranje i planianje snimanja je bilo dosta ranije. Samo snimanje Dine je pocelo u martu 2019. Znali smo da ce Denis snimati polovinu price godinu dana pre korone.Međutim udarila je korona,