• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Dune Part One (2021) & Dune Part Two (2023)

Ja se slažem sa tobom, rekao sam samo ovaj webrip je daleko od neprihvatljivog i za prvo gledanje
opet zavisi kako kome, meni lično za prvo gledanje uvek mora najbolja verzija. naravno, ne mora i tebi tako :)

Pa ja neću ići u Bioskop, a da ćekam fizičko izdanje nmg, čekiraće se rmx kad bude why not. Ako ideš u bioskop, pogledaj posle ovo pa mi reci koliko ti je lošije

Nakon što sam jednu ribu dva reda ispred lupio metalnim dijelom kaiša posred glave jer se konstantno fotografisala sa blicem u prepunoj sali rekao sam sebi 'ne trebam ja ovakva okupljanja često posjećivati'.

Dobra kolicina debila ide u bioskope, tacno ti useru gledanje filma. Poslednji put sam gledao Once Upon a Time in Hollywood, nekoliko idiota je komentarisalo svakih nekoliko minuta desavanja u filmu, suskalo, retardirano se kreveljili. Posle par dana sam morao opet da idem, nadajuci se da cu imati vise srece i dobro je proslo.

Isto tako Dunkirk, samo sto su ovog puta idioti bile dve gospodje koje su na ovaj film povele cetvoro klinaca koji nemaju vise od 8 godina (?????). Oni jebiga isto glasno onako komentarisali, pitali svoje mame "a sta je ovo?" "sta se desilo?", glasno se odusevljavali nekim desavanjima sa "VAAAAUUU MAMA VIDI" i slicno. U nekom momentu im bilo dosadno, pa su pitali kad ce da se zavrsi, oce li skoro, hoce posle ici u mek, hoce li ovo, ono itd. Klinci naravno nisu nista krivi, jebiga, to su deca, ali na kraju tebi drasticno pokvaren utisak gledanja filma.

EDIT: a da, plus te osobe sto im stoji osvetljenje ekrana na 100% u mrklom mraku, pa na svakih nekoliko minuta gledaju u mob jaoooooooj

EDIT 2: Naravno, ovo nije nista protiv odlaska u bioskop, nisu oni krivi.

Dobra kolicina debila ide u bioskope, tacno ti useru gledanje filma. Poslednji put sam gledao Once Upon a Time in Hollywood, nekoliko idiota je komentarisalo svakih nekoliko minuta desavanja u filmu, suskalo, retardirano se kreveljili. Posle par dana sam morao opet da idem, nadajuci se da cu imati vise srece i dobro je proslo.

Isto tako Dunkirk, samo sto su ovog puta idioti bile dve gospodje koje su na ovaj film povele cetvoro klinaca koji nemaju vise od 8 godina (?????). Oni jebiga isto glasno onako komentarisali, pitali svoje mame "a sta je ovo?" "sta se desilo?", glasno se odusevljavali nekim desavanjima sa "VAAAAUUU MAMA VIDI" i slicno. U nekom momentu im bilo dosadno, pa su pitali kad ce da se zavrsi, oce li skoro, hoce posle ici u mek, hoce li ovo, ono itd. Klinci naravno nisu nista krivi, jebiga, to su deca, ali na kraju tebi drasticno pokvaren utisak gledanja filma.
Preporučujem ti gledanje što kasnije da bi izbegao decu, takodje filmove sa dosta tišine i bez buke zaboravi u Sinepleksima.

Inače tako se potrefilo gledao sam Holivud u Podgorici i za divno čudo niko reč nije progovorio dok je u BG to odavno prsla priča u Sinepleksima ide jak gas dranje urlanje, slikanje, svadje i mirenja parova etc. Ako gledaš Hobs i Šo boli te uvo ali ne smem da zamislim kako izgleda projekcija Quiet Place recimo.

Pa jesmo li isterali na cistac koji je pravilni nacin da se gleda Dina ?
Nijedan nije ispravan ako nisi napravio rezervaciju prije pola godine, samo sirotinja kupuje karte u zadnji čas mjesec dana prije premijere.

Btw, jednom sam gledao film u sali 1 Kombank dvorane i vise nikad, neudobno.

izv na offu

Prvi los znak da ne treba da budes na toj projekciji je puna sala. Ljudi se dodatno unervoze.

Na Cineplexxu ne mogu da se setim sta sam sve gledao, ali nisam nijedan blokbaster. Ovako na prvu loptu mi padaju na pamet Molly's Game, I Tonya i Jo Jo Rabbit.

Ubo sam pravi tajming kada sam gledao SW i Once Upon a Time in Hollywood, prvi u Rodi Cineplex, a drugi u Fontani. U Fontani sam najvise gledao filmova. Pa onda Sava Centar, ali to sve u okviru FESTa. Mozda su se ponekad desile neke sitnice, ali me nije to izbacilo iz takta posto publika nije u svakom bioskopu ista. Zato recimo izbegavam bioskope za koje treba manje da se cimas.

Vec neko vreme nemam neprijatna iskustva, ali mislim da ce se to desiti sutra u Galeriji. To sto sam uzeo raniji termin me ohrabruje da cu izbeci vece neprijatnosti.

Platio IMAX 990 dinara.

Ja imam veliku zelju Betmena da pogledam u bioskopu, a vec vidim kako ce trebati velika sreca da sve prodje normalno.

Kakav danak neiskustvu :LOL:
Once Upon a Time in Hollywood, BR 2049, The Force Awakens itd. sam sve gledao 10-ak dana posle premijere, plus gađao nepopularne termine popodne. Pročisti se gužva, ni deca više ne dolaze, svaki put je bilo jedva 10 ljudi u sali (najveća u Cineplexu u Ušću). A na prva dva je ionako pola njih izašlo posle sat vremena.

Back
Top Bottom