opet zavisi kako kome, meni lično za prvo gledanje uvek mora najbolja verzija. naravno, ne mora i tebi takoJa se slažem sa tobom, rekao sam samo ovaj webrip je daleko od neprihvatljivog i za prvo gledanje
džabe ako je bitrate bulja![]()
jel moze neko da napise guide kako da se gleda ovaj film pravilno?
Samo 3d.A cek ova Dina ce biti u 3D samo sto se IMAX tice?
i sto je najbitnije, tisina.U kući bolji kontrast, HDR i više NITS-a.![]()
Koliko sam video, ti remuxi su uglavnom po 150gb?ovo kod kuće samo remux.
Preporučujem ti gledanje što kasnije da bi izbegao decu, takodje filmove sa dosta tišine i bez buke zaboravi u Sinepleksima.Dobra kolicina debila ide u bioskope, tacno ti useru gledanje filma. Poslednji put sam gledao Once Upon a Time in Hollywood, nekoliko idiota je komentarisalo svakih nekoliko minuta desavanja u filmu, suskalo, retardirano se kreveljili. Posle par dana sam morao opet da idem, nadajuci se da cu imati vise srece i dobro je proslo.
Isto tako Dunkirk, samo sto su ovog puta idioti bile dve gospodje koje su na ovaj film povele cetvoro klinaca koji nemaju vise od 8 godina (?????). Oni jebiga isto glasno onako komentarisali, pitali svoje mame "a sta je ovo?" "sta se desilo?", glasno se odusevljavali nekim desavanjima sa "VAAAAUUU MAMA VIDI" i slicno. U nekom momentu im bilo dosadno, pa su pitali kad ce da se zavrsi, oce li skoro, hoce posle ici u mek, hoce li ovo, ono itd. Klinci naravno nisu nista krivi, jebiga, to su deca, ali na kraju tebi drasticno pokvaren utisak gledanja filma.
Nijedan nije ispravan ako nisi napravio rezervaciju prije pola godine, samo sirotinja kupuje karte u zadnji čas mjesec dana prije premijere.Pa jesmo li isterali na cistac koji je pravilni nacin da se gleda Dina ?
Dobra kolicina debila ide u bioskope, tacno ti useru gledanje filma. Poslednji put sam gledao Once Upon a Time in Hollywood, nekoliko idiota je komentarisalo svakih nekoliko minuta desavanja u filmu, suskalo, retardirano se kreveljili. Posle par dana sam morao opet da idem, nadajuci se da cu imati vise srece i dobro je proslo.
Isto tako Dunkirk, samo sto su ovog puta idioti bile dve gospodje koje su na ovaj film povele cetvoro klinaca koji nemaju vise od 8 godina (?????). Oni jebiga isto glasno onako komentarisali, pitali svoje mame "a sta je ovo?" "sta se desilo?", glasno se odusevljavali nekim desavanjima sa "VAAAAUUU MAMA VIDI" i slicno. U nekom momentu im bilo dosadno, pa su pitali kad ce da se zavrsi, oce li skoro, hoce posle ici u mek, hoce li ovo, ono itd. Klinci naravno nisu nista krivi, jebiga, to su deca, ali na kraju tebi drasticno pokvaren utisak gledanja filma.
Sto se ostalih tice, zavisi od bioskopa do bioskopa i dana prikazivanja. Krece se recimo od ~ 300 din do ~800.Koliko su sad uopste karte za bioskop? pogotovo za to "imax iskustvo"?