• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Dune Part One (2021) & Dune Part Two (2023)

Odgledah 2. deo, tek pre jedno 2 nedelje i još sam pod utiscima, kakva filmčina,
toliko sam naložen da sam naručio i Dune knjige..definitivno jedan najboljih filmova koje sam gledao.

Last edited:
I mene zamalo da natera da narucim. (y) Sreca pa odvajkada nemam zivaca za citanje

Odgledah film konacno (drugi deo), za prvi sam vec pisao utiske, nije me nesto odusevio, drugi deo je bolji, ali i dalje ima mane.

Toliko je dug i u raznim delovima dosadan, da sam film zapoceo sat vremena pre skoro mesec dana, a tek sad se naterao da ga zavrsim.

Skoro tri sata film, sto je puno puno je, sreca da nisam gledao u bioskopu.

Razni dramski (smaracki momenti bez akcije), a ima ih puno, su najveca mana filma, i tu zavrsavam pricu o manama, da kazem koju o pozitivnim stvarima.

Ima zaista odlicnih scena vizuelno, muzika je bas dobra i odlicno naglasava atmosferu, tu pre svega mislim na muziku kad krecu borbe.

Glavni negativac je odradjen vrhunski, mozda i najbolje u skorije vreme sto sam video, e sad ja glavnim negativcem zovem onog debelog, celavog, sto leti, dal to i jeste je nebitno, na njega mislim.

Film zadnjih sat vremena konacno vata neki tempo, tako da je zadnjih sat vremena je najbolji deo filma, pa i ako racunamo i prvi deo.

Da je film trajanja oko sat ipo, bilo bi taman.

7.9/10

Ako ovako visoku ocenu daje, a vidno je nezadovoljan filmom, sta onda zasluzuje 10 od 10?

Zašto 7.9 a ne 7.8 ili 7.7?
Zato što je baš blizu osmice, reko da joj ne učinim nepravdu, milimetri su odlučivali.
Ako ovako visoku ocenu daje, a vidno je nezadovoljan filmom, sta onda zasluzuje 10 od 10?
To samo deluje da sam vidno nezadovoljan, istina je da je film mix jako loših i jako dobrih stvari, ljut sam što je propušten potencijal, otud i oštrija kritka, da se poprave za part 3, ali ništa od toga :D

Ništa ne zaslužuje 10/10 jer ne postoji savršenstvo :D

Zezam se, ovako na brzaka iz glave, Matrix 1 je najbliži tome.

Back
Top Bottom