• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Dune Part One (2021) & Dune Part Two (2023)

Da, užasan film. Čista budalaština. Isto kao i Avatar. Daj prave filmove a ne ove isprdke. Živeo Sigal, napred Van Dam i rokaj Roče Vin Dizela ti tvoga!

Ja sam ga gledao na Texas Instruments naučnom kalkulatoru na koji sam instalirao Linux i nikada besniji nisam bio zbog svojih odluka. Osmobitni efekti su sranje i ništa od priče nisam skontao. Baš je bilo dosadno. Bolje da sam u tih dva i po sata u zid gledao. 0/13 pogledaću nastavak unazad da vratim sebi vreme.

Odlican, ali kratak, uvid u proces biranja i pravljenja zvukova za filmove Dune i Blade Runner 2049. Gledaoci cesto ne primecuju detalje u vezi zvuka i kako su neki detalji osmisljeni i koliko pomazu u gradjenju sveta, e pa ovde cete u kratkoj formi dobiti pojasnjenje zasto je bitan za filmove. Kratko je i slatko, i nekako je zanimljivo sto ima citava baza podataka zvukova koju prave decenijama.

‘DUNE 2’ will dive into the different worlds of Dune.
“We see what the emperor’s world looks like. We go to his planet. We spend a lot of time on the Harkonnen planet. It was about creating three separate, different-looking worlds.” Says Jacqueline West

Šurilica u najavi. Jessica u full fremenskoj odeći i sa Chakobsi tetovažama. Dopada mi se što je krucijalna scena u kojoj Feyd zasija u borbi, da nam prikaže da je versatilan borac na Geidi Prajmu u crno beloj, što bi se reklo hoće Villeneuve da mu ga još jače po art house. perfecto. A ponovo tu je i malo narodskog humora između Stilgara i Paula, da mogu i obični gledaoci da uživaju. Dobro je što su se stisli za sve ostale detalje, jer ćemo imati i čemo da se nadamo, a bogami i oduševimo. Samo jak DUNC Part Deux gas do daske!

Kacite 4K uncompressed snimak, ova YT verzija je uzas.

Back
Top Bottom