• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Dune Part One (2021) & Dune Part Two (2023)

Обожавам Дину и све око ње али да богдом нисам видио овде ову ложавину око биоскопа, ајмекса и слично. Јебем ти биоскоп и вас! Јебали сте ме баш добро.

Samo je pitanje sa kime ce raditi Dune Messiah [ako uopste i budu pravili to].

Kec nije odlicno prosao [thanks WB & HBO Max!], dvojka mozda prodje bolje. Ne moze na buducnost ovog IP-a uticati samo fanboy dreams, mora biti i finasijske potpore.

Realno gledano mogao bi da zaradi dosta na prodaji medija, VOD ili raznih izdanja što smo spominjali gore.
Što se tiče nastavljanja, ja bih bio sasvim zadovoljan da bude samo prva knjiga adaptirana od strane Villeneuva, jer serijal kako odmiče postaje sve rogobatniji i više se bavi raznim terminologijama i statistikama, i vazda ne bi bio toliko zanimljiv za današnje gledaoce. Mada da uleti neko ko bi uradio odličan body horror psihološku kosmičku dramu strave sa Božanskim Carom Dine, ne bih se bunio.

yXmdxQ8.jpg

SVAKA CAST ZA OVU SATANISTICKO OKULTNU TEMU NA KONCERTIMA
STING JE BIO POZNAT PO SILOVANJU CASNIH SEKI
JEBAVANJU POPOVA
PISANJU I SRANJU PO CRKVAMA
666STING666

Нисам улазио дубље у материју али колико видјех он баш лешинарски експлоатише оно што му је ћаћа створио.

Da, i pride menja oceve zamisli, brkao je datume dogadjaja, i cesto menjao motivacije likova, u tim solo knjigama. Sustinski bilo bi bolje da je pokusao nesto svoje da napravi posle zavrsetka inicijalne Dine, ja jos nisam procitao do kraja te dve knjige koje je radio sa tim tipom, ali su uglavnom ljudi burno i negativno reagovali, a sto se mene tice mozda je i bolje sto Herbert Sr. nikada nije zavrsio svoju sagu, jer su peta i sesta knjiga, pa drkanje kozurice i izlivi prenapaljenosti. Nazalost.

Pogledah ovaj film (Voivod dalje da ne cita)...

Prodje pola sata, nista se ne desava...
Prodje sat vremena, nista se ne desava...
Pocne nesto da se desava!
Proslo sat ipo, imamo film, mogao je opusteno da pocne bez ovih sat ipo i da traje sat vremena...

Sta je ovo Vilnev ne ume da snimi akcione scene, to isti onaj smarac koji je snimio Blade Runner RemaDe, drama queen, zna samo dramu da snima, bar da je zanimljiva drama, nego dosadna... ali ima bar neku vrednost ovaj film, toliko veliko je smaranje, da je cak vece smaranje i od Blade Runner-a Run it Again-a, da mi sad Blade Runner deluje cak i kao remek delo... zajebavam se, ali dizem za 1 ocenu za Blade Runner.

Momoa? onaj debeli, spori, njega su uzeli za akcione scene? lik ne moze da se pomeri, dok zamahne jednom macem, pustinjski crv je preorao celu pustinju...

Part 2? ni da mi plate...

Da sam ovo gledao u bioskopu i dao pare za ovako nesto, bio bih veoma besan na sebe...

Imam snove koji su zanimljiviji od ovog filma...

5.5/10

Ja bio besan kad sam gledao na telefonu, mogu samo da zamislim koliko bih ispizdeo da sam otisao u Galeriju na IMAX.
Ja sam gledao kod babe na starom crt monitoru od 15 incha i isto sam bio besan. Ovo da sam gledao na IMAX-u u galeriji bi bilo vece sranje nego ovaj novi Avatar.

Film je bas smor, pokusaj da bude epski sci-fi a ustvari je propali ripoff Star Warsa samo bez zanimljivih delova. 2/10

Last edited:
Back
Top Bottom