Što se tiče utisaka, za početak IMAX definitivno vredi svaki dinar, čak sam više oduševljen zvukom nego slikom.
Sviđa mi se veličina platna ali me smaraju jebene 3D naočare em malo zamuti sliku em se u nekim scenama vidi refleksija na staklu.
Jeste ovo najčistiji 3D koji sam gledao ali bih opet uvek pre gledao 2D.
Što se tiča filma, vizuelno je perfekcija, ne znam da li nešto može bolje bukvalno.
Priča je generalno super i nema nikakvih većih problema. Sve vreme očekujem kako će da se desi neko veće sranje da sjebe ceo film ali toga nema.
E sad, vidi se da stvari u filmu idu jako jako brzo da bi se sve stalo nekako zbog čega par stvari koje su bitne za univerzum po meni nisu uopšte establishovane a doprinele bi atmosferi i uverljivosti. Imam utisak da se celokupna radnja filma odvija u dva dana bukvalno.
Posle mi ortak rekao da je to sve pokriveno u knjizi tako da jbg šteta što nije trilogija, ali eto nadam se nekoj DC verziji iako znam da su šanse male.
Sve u svemu, glupo je propustiti priliku da se ovako nešto pogleda u bioskopu iako nije bioskop to što ovaj film čini dobrim.