Ko Martin winds of winter.Bratane, pišem i brišem. Kada bude gotovo biće, a onda tema za knjige, koja će biti izlišna.![]()
U knjizi je to prisutno jer citaoci od samog starta jasno znaju misli Dr. Yueh-a, to dize tenziju.Ja nesto razmisljam o filmu zadnjih dana i moram reci da mi jedna stvar nekako fali
a to je osecanje konstantne tenzije (za citaoca) za vreme Atrejdijevske vladavine Arakisom. Oni znaju da ulaze u zamku, ali imaju lazni osecaj sigurnosti, jer misle da su pokrili sve rupe. Nekako mi je film preneo samo delic toga, a ocekivao sam vise
ja najviše pratim stuntmen react serijal, odličan kanalCorridor ekipa je stvarno odlična. Uzeo sam i onu njihovu app za exlusive content, ima dosta dobrih stvari. Za sve nas koji smo početkom 2000tih pravili VFX u After Effectu i gledali klipove Video Copilota, ovo je pa skoro savršen kanal/ekipa. Da sam u nekom drugom životu, da živim tamo negde preko, sigurno bih pokušao da se bavim VFX-om. A ovako, mogu samo kroz ovakve kanale da vrtim filmove u glavi What Could've Been.
Ovaj poslednji D&D serijal mi doduše nije legao. Svaka čast za tehnički poduhvat, ali nije mi zanimljivo da ih pratim. Očekivao sam više. Harmon Quest je recimo nekoliko klasa iznad po meni.
*Edit:
Zaboravih da pohvalim i njihov podcast, pre svega mi se sviđa kada pričaju o random everyday stvarima iz života njih i njihove porodice. Nekako preko toga stičem sliku kakav je život u USA, u LA-u, za neke normalne ljude koji se bave ovakvim stvarima. Ima naravno milion podcastova, ali mnogi od njih su izgubili vezu sa realnošću, jer su zaradili "milione" i onda podcastovi su uvek neki ekstremi ili ko zna šta, promocije i slično sa poznatim ljudima. Ne kažem, i na Corridoru gostuju ponekad poznati u podcastu, ali nisu tog nivoa, a i sama ekipa još uvek nije toliko eksplodirala da može da troši milione na svoje kuće i slično. Sada su u nekom savršenom trenutku za praćenje, ali moguće da će se to promeniti za god-dve.
VFX react sa Andrew Kramerom je suvo zlato. Makar meni![]()
Koliko vidim trenutno postoje samo obicni 2D i 3D, ne IMAX.Vidim u Galeriji postoje i 2D i 3D IMAX projekcije. To se nešto promenilo ili taj 2D nije pravi IMAX?
Znam da je na početku bilo da postoji samo IMAX 3D kombinacija.
Sad ide eternals ja mislim.E u kurac, neće više biti IMAX zvao sam ih.
Kažu to je samo kada tek dođe novi film ide u IMAX-u i posle se IMAX sale oslobađaju za druge nove filmove.
Jako mi je žao što nisi doživeo film na pravi način. Ko zna možda do drugog dela odluče da puste oba ponovo back to back, pa ti se podari šansa.E u kurac, neće više biti IMAX zvao sam ih.
Kažu to je samo kada tek dođe novi film ide u IMAX-u i posle se IMAX sale oslobađaju za druge nove filmove.
I dalje je fora 3d u tom bioskopskom svetu, ovde 4k u bioskopu većinu ne zanima. Bio makli ga teška pričai klosari ne puste uopste 2D IMAX
Ide gasSad ide eternals ja mislim.
Jel ima dosta pejsaža za IMAX reci miIde gas
Ima, lepo izgleda film. Cgi je malo diskutabilan za film tog kalibra.Jel ima dosta pejsaža za IMAX reci mi