• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Dune Part One (2021) & Dune Part Two (2023)

kul je bioskop za velike scene, ove sporije scene milsim da bi bolje svario kuci... a te spore scene su veci deo filma.

Moze i kuci da se dobije vrhunski subwoofer violence. :D Samo je pitanje da li su komsije spremne za tako nesto, i da li kuca moze da izdrzi konstantni mini-zemljotres.

Šta fali da se dolby atmos nadrka mada to mi je mnogo cimanja i para kod nekoga bi voleo da iskusim ali nema sanse da bi se upustao u to. To je meni za bogate ljude i jutjubere, gledam na čemu imam i ako je dobar film svima će da se svidi a ako nije zna se izgovori...

Moze i kuci da se dobije vrhunski subwoofer violence. :D Samo je pitanje da li su komsije spremne za tako nesto, i da li kuca moze da izdrzi konstantni mini-zemljotres.

Kod mene ni ovaj moj Z5500 ne mogu da podnesu.

A inače, na plex serveru sam koji ima Dinu i može da mi pusti 5.1 zvuk jer ide preko FireTV-a koji ima optički izlaz... Tako da bi svarno bilo kul gledati makar na polovini volumea .

Jbg to mi je jedini način jer TV preko USB-a nema 5.1 passthrough, tako da je FireTV jedina opcija, a Xbox nema optical out.

Jedino što mi je TV iz 2011 :/ ali kontam da je u istom rangu kao platna u Nišu lol

Ide jak Dina Gas

K3WaVgC.png

Snima se Dina 2

“Legendary is pleased to officially move forward with Dune: Part Two…once again based on the amazing books written by Frank Herbert,” Legendary said in a statement. “We would not have gotten to this point without the extraordinary vision of Denis and the amazing work of his talented crew, the writers, our stellar cast, our partners at Warner Bros., and of course the fans! Here’s to more Dune.”

Ja se ne sećam kad je ovoliko publikacija i ljudi šerovalo da stiže neki nastavak, mislim da su svi kolektivno odahnuli

Ne pamtim ni da je bila neka slicna situacija gde je pocela prica kako je neizvesno da l' ce odobriti nastavak nekog filma ove velicine.

A ovo je moglo da prodje bez nastavka jedino da je prosao kao Ridlijev novi film, a to je bas bila nemoguca misija.

@voja pišem i brišem svoje utiske već danima u vezi novog filma, kao neko ko je veliki fan knjiga, pomirio sam se sa sudbinom da neke stvari ne moraju nužno da se prikažu. Smanjiš očekivanja i bolje se provedeš. :D

procitao sam samo prvu knjigu...ako je to prva knjiga, "bicemo pamcene kao zene" kraj, najvise poredim sa 1984 fimom, koji je cesto napljuvan a blizi je knjizi u dosta stvari...mogli su malo vise da pricaju o drugim stvarima umesto da pustaju 25 vizija o chani.

A da ja svima vama detaljistima predočim jednu stavku, zamislite da sedite zajedno sa još dva drugara i gledate Lynchovu Dinu, oni nisu gledali to nikada i nisu takli knjige. I da morate skoro dva i nešto sata da pauzirate i objašnjavate čitav lore sveta i zašto je ono onakvo ili onako? Jel bi vam bilo lepo gledanje? Naravno da ne. Novi Dune radi odličan posao da premosti najbitnije iz knjige i da smanji svu mast. Malo gubi na emotivnoj težini, ali je spektakl. I to je sve što ću reći, ostavljam ovo za gotovu repku u jednom momentu. :)

Ja sam tek na drugo gledanje lepo utvrdio dešavanja, jbg slojevito je i dalje koliko god da je svedenije od Linča a njega inače večeras puštam lol, zezao me 4k rip pa sam morao na HD

Back
Top Bottom