• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Digital Foundry, NX Gamer i ostali brojaci piksela

Očekivao sam da je ovo samo još jedan cash grab koji narušava atmosferu originalnih igara. Ovaj video mi je dokazao da su se baš potrudili i da uopše nisam bio u pravu. Remasteri su onakvi kako pamtim originalne igre. I dokaz koliko su tokom vremena ovakav tip igara zbog ultra moderne grafike, jurenja cinematičnosti i olakšavanja da se svaki idiot ne bi slučajno izgubio, nazadovale. Ovo je bio magični deo video gaming istorije kada su se igre pravile da budu igre a ne interaktivni filmovi. I prvi Tomb Raider zaslužuje da se stavi u isti koš sa Super Mario 64 i Zeldom Ocarina of Time kao začetnik i remek delo prvih 3d avanturističkih i platformskih igara.

Edit: Moja prijateljica koja je veliki fan ovih igara kupila ovo već u preorderu pa i ja preko Steam Friends & Family igrao malo na PC-u. Čak i moj prastari komp ovo tera full HD 60 FPS. Sve što sam gore napisao i dalje stoji. Uživancija!

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Last edited:

Dobra analiza.. kad se setim vremena prvog Ghost Recon Advanced Warfightera, pa i pre toga Fear npr, otkidanje zidova, rupe u zidu od metkova, ona silna destrukcija kad predmeti lete na sve strane.. Ageia PhysX kartice, Cellfactor demo npr.. Sta se ovo danas pa i 10 god unazad desava, fizika u igrama je bukvalno nepostojeca.. zasto niko po tom polju ne radi neke stvari?! Po meni veci je uzitak dobra fizika nego glupavi raytracing

ahahhah, joj boze na sta ovo lichi, igra koju nisam mogao da poteram na PC-u, sljaka nekako na Switch-u, uz dosta vezelina 😅

Ovo je bilo.

EDIT: aha, reupload u većoj rezoluciji. Sećam se starog klipa jer je odličan.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Richard & John su gostovali na livestreamu IGN-a

njihova #1 igra ce vas iznenaditi :D

I sad potvrdise na TGS-u, igra ce dobiti RT refleksije na PS5 Pro-u
IMG_0836.png

Back
Top Bottom