Probao sam, ne bih preporucio igru, ima previse mana...
Ovo nije ni blizu RA i TS-a...
Grafika jeste ostra, ali jedinice i sve je suvise sitno, a kad se zumira onda je muljavo, ko vazelinom premazano...
Nema prakticno nikakvih opcija za podesavanje, ni grafickih, ni za kontrole, ne mogu da podesim da mi pomeranje mape bude na WASD, sto mi je must-have obzirom da mi je tasta na krilu, a mis na taburetu... ovde moze samo kursorskim tasterima da pomeras kameru...
Igra je preteska, brutalna i zahteva veoma brzo i veoma agresivno igranje... brza izgradnja baze i jedinica i research, brzo da se otkriju novi resursi na mapi, onda moras i bazu i te resurse da cuvas, da razvuces struju od baze do tih resursa, a neprijatelj te sve vreme napada sa svih strana, uglavnom si na mapi protiv dva neprijatelja istovremeno...
i onako bas podseca po tim nekim problemima na old skul rts poput Warcrafta, gde na kraju moras da preores celu mapu, ako ti je cilj da unistis neprijatelja, a lupam neka sitna neprijateljska jedinica se zavukla u neko cjoshe na mapi...
Neprijateljske baze su veoma dobro ushtekane i trebace vam i silna vojska em da je nacnete, a bogami i dobro izbalansirana, da moze da odgovori i na kopno i na vazduh... jednostavno ovde nema lakih resenja, veoma je zahtevna igra, mora o svemu da se vodi racuna i kao sto rekoh neprijateljski AI je preagresivan, tako da je igra veoma teska, igrao sam normal, ali ovo je teze i od RA i TS na Hard, koji su mi bili laki...
Ludi brazilci preterashe...