• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Diablo IV

A recimo ako ima neki leap, kao sto je barb imao u d3? kako to funkcionise sa kontrolerom?

Malopre me je po prvi put izbacilo iz igre (connection lost). Taman stigao do Black Lake-a i boss fight-a i puče konekcija. Kad sam opet startovao igru piše “Queued for login ~9 min”. Ovo je prvi put da čekam duže od 10-ak sekundi da se logujem u igru. Verovatno su (pre)opterećeni serveri. Ok, šta da se radi, idemo dalje.

Last edited:
‘Ebao ih always online sistem u igrama, taman kad nađem malo slobodnog vremena da se opustim i uživam u igri, prc, serveri otišli u qrac. Izgleda da je to-to za večeras što se igranja Diabla tiče. Valjda će do sutra rešiti problem.

Milioni igraca gledali Geoff-ov show, i onda svi navalili nazad na D4 i oborili sve servere. :D

Sutra je petak bice verovatno jos veci napad na server, a za vikend ce biti totalna opsada uvece.

Jel trojka na konzolama beše ne zahteva da bude online, može da se igra bez pristupa internetu?

Zanimljivo, na PC-u nije bilo tako, jer secam se da sam morao da kupim original kako bih igrao...

Screenshot_1.png

Back
Top Bottom