• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Diablo IV

pa doći će mu "prirodno" ako radi ono što sam napisao 😂

Juče sam završio D4 main story, sad ide endgame content. Prvo da završim The Cathedral of Light dungeon da bih prebacio igru na WT3, pa onda prelazim na čišćenje nakupljenih side questova, WotD dungeon-a i ostale grind aktivnosti. Igru sam završio na lvl 51 sa necro-om, od početka sam išao na blood build i do kraja nisam menjao skill-ove za neke od bone ili darkness. Još vodim blood Golem-a sa sobom kao mamac za mobove, a i health bar mu baš dobro drži, pa dobro služi za tu svrhu. Kasnije kad se još izlevelujem i budem dovoljno jak i za nightmare dungeon-e, poslaću ga u zasluženu penziju. 😄

Kako su resili couch coop na PS5, da li je podrzan samo jedan login na battlenet? Da li svi lokalno igrani karakteri moraju biti sa jednog istog BNET naloga?

Kad bi podrzali logovanje na dva naloga, onda bi local coop mogao fino da se iskoristi za SharePlay. Samo jedan PS5 igrac kupi igru.
Prelepo rešen. Prešao kampanju pre dva dana u co-op, predivno iskustvo. Jedino smara kad svaki igrač želi da hendla svoj inventar na drugačiji način, jedan do bleksmita drugi do juvelira i slično. Tu bude klanje. Osim toga, kamera perfektna u suštini. Jedna igra, svako ima svoj Battle.net nalog, vrlo seamless sve odrađeno. Bez ikakvih zamerki.

posle nekog vremena provedenog u endgame-u (lvl67), moram da napišem da sam se zasitio ovom igrom.

bilo je zanimljivo dok se igrala kampanja, dok se još otvarao svet i razvijala priča, ali me je konstantno nervirao taj mmo element, sa sve drugim igračima koji, prozirni, protrčavaju pored tebe dok svako juri svoje aktivnosti. ovo je igra koja treba da bude epitom usamljenosti, sam protiv svih, ili šačica drugara koja vozi. ubijte mmo, instancirajte SVE, skinite breme sa servera.
itemi su glupi i nezanimljivi, bezdušni, uzmeš aspect prebaciš ga u drugi item, šaltaj tako i zaboravi na svaki. ni jedan item nisam upamtio do sada.
endgame je ultra dosadan, ne postoji realna nagrada posle otključavanja world tiera 4.

mnogo mi smetaju neka tehnička rešenja u igri. loading time je noćna mora. da bi ušao u "podrum" moraš čekati loading time. sa poslednjim patchom dozvolili su teleport do nightmare tamnice, ali su to rešili tako što se teleportuješ ISPRED ulaza u tamnicu (teleport je sa loading time-om), a onda klikneš na ulaz u tamnicu pa ide još jedan loading time. ovako nešto samo mentoli mogu da izbace i da se pohvale. toliko quality of life stvari koje su izvedene u prethodnom delu, ovde su totalno izignorisali. social sekcija je paklena.

kako stvari stoje, izgustiraću i ostale klase kroz naredne sezone, i bataliću ovu igru ako se neke stvari u korenu ne promene.

onaj meksikanac koji je dao igri ocenu 70, se ispostavilo da je imao najrealniji review.

i ja sam se zasitio pre par dana ufff konacno

Uber Lilith, Nightmare Dungeons 100....sve je pocisceno pre nerfova po vise puta, a mogu i carry 1 afk player-a pride za oba challenge-a
krenuo je i hardcore necro tim putem al nekako sam se urazumio na pola puta:)

posto je igra kao i endgame takav kakav je i sa razlogom toliko kritikovan...a i znam sa kime imam posla
moj krajnji cilj je bio postavljen pre instaliranja igre

meni su ti teski izazovi jedino zabavni, no sumnjam da bi iskliktato bilo sta da nije bilo tone prijatelja online
razni chatovi, kuknjave i ogovaranje blizza je ucinilo boravak u d4 gameplay paklu dosta laksim
zahvaljujem se svim palim drugovima ovim putem <3

slazem se sa vecinom dobrih i losih utisaka...moglo je tj trebalo je bolje
fascinira me koliko su nazadovali na raznim poljima igre gde dominiraju vec decenijama
konzole su krive takodje (ne provociram chill) ovaj hibridni model gameplaya jeste funkcionalan al tu se zavrsavaju sve pohvale
postoji jos pregrst (meni) validinih zamerki, pogotovo na deo igre posle kampanje gde vecina igraca ubrzo nestaje iz iste
al neam vise snage za d4!

sezona za par dana? vidimo se soon? help qq?
;)

Last edited:
igraću sezonu iz čistog razloga jer ću probati nekog novog lika :D

Ja cu samo da claimujem rewardove sezonske koje idu uz Ultimate edition, planiram ponovo da se bacim na D4 tamo u S3-4.

Uh dobro je sto sam odoleo hajpu :D Blizz jedini uspe da mi izbije novce iz dzepa svake godine, al sam se suzdrza za d4 :D
Ceka se neki xmas sale da se overi prica, tek kad ode na 40-45e ce dobiti kes cisto kampanju da overim, al bi vise voleo da padne neki pirat makar polu funkcionalan ahaha :D

meni krivo sto si izdrzao pritisak:)
zamisljam cangrizavi all star team, (Maxa, Nenad, ti & ja) na voice chatu....kako penimo i cupamo kosu na sve zivo u igri
a Undenis svrati ponekad isto...da mu napunimo rage:)

Ne znam... prestao sam da igram posle par sati u WT3. Uvek kada krenem ne mogu da prestanem, a nemam vremena za sve to trenutno, tako da sam izbrisao igru do daljnjeg :D

na 50tom, endgame, lvlu igraju ko moroni, pakao.

zaslužuju svaku pljuvačinu. igra je promašaj.

Sa razlogom je beta bila samo early game, boli tuki Blizz/Activision overlorde nakupili su se TONU $$$ :D

Blizzard Confirms Annual Diablo 4 Expansions

When asked about the future of the game as well as the team's vision, Fergusson mentioned the game's expansions, which he confirmed to be a yearly thing. "But, you know, it’s years and years", the General Manager said. "That’s the thing we’re focused on. When you look at the launch of the game and this first season, we see that as building a foundation on which we can build for the future. So, as we look at our quarterly seasons, and we look at our annual expansions, those are the things that we’re really focused on for our live service."He added, "We’ve got plans, we have storylines that go well into the future. We’ve got plans. We’re always leapfrogging our seasons, and leapfrogging our expansions, so it’s something we are going to do for a long time. We’re excited."

Peglam malo od kako sam se vratio sa odmora kad uhvatim vremena. Resavam sezonu lagano, radim side, istrazujem svet, prija igra bas. Stvarno je sve top, svet je super uradjen, ali leveling traje dosta sto i nije toliki problem. ali ima previse stvari koje se moraju raditi iznova. Dobro je sto su to rekli da ce menjati, jer svaki put za svaku sezonu raditi skupljanje svih figura, side questova bi bio pakao.

Season pass mi nema bas smisla iako se vidi da se trude da naprave sto vise skinova za sve, stvarno sve izgleda odlicno, ali mi nekako to promasen trud za ovaj tip igre u kojoj jedino gde vidis to sve na sebi kako izgleda je meni igre.

Ne znam kakav je endgame, vidim da se ljudima ne svidja, verovatno ne bi ni meni. Videcu kad stignem do toga, nadam se da cu uspeti u sezoni da zavrsim sve.

Evo par screenova, voleo bih da ubace neki photomode ili dinamicki hud bar, da ne moram da se dovijam za screenove. :D

O6NId8X.jpg
ZkQ5WVD.jpg

GuKUpXv.jpg

jdwAo5Z.jpg
WlbZztY.jpg

raditi skupljanje svih figura
pa ne radi se skupljanje statua, to ostaje zauvek i otkrivene mape, samo strongholdi i sidequestovi moraju ponovo.
mada se slažem da ponovno rađenje sidequestova jeste smorčina.

nadam se da cu uspeti u sezoni da zavrsim sve.
trebalo bi. ja sam na nekom 65tom nivou kompretirao battlepass.
journey jedino ne može pre 100tog zadnji tier, ali i nagrade su nebitne, tako da i da ne stigneš, nije velika šteta.

Back
Top Bottom