Bukvalno je milina igrati D4 na konzoli, kao da je igra prvenstveno za njih i pravljena. Sve je savršeno prilagođeno igranju sa gamepad-om.Pa valjda je online trebao za random loot dropove,kako je to radilo na konzolama nemam pojma. Nekako mi je uvek bila jeres igrati Diablo na konzoli.
Mada je D1 na ps1 bio ok u svoje vreme.
Diablo 3 na konzolama je takva vrhunska igra... mnogo bolja verzija nego na PC. I podržan je local coop za 4 igrača. Sjajna igra. Ja sam je igrao na PS4.Pa valjda je online trebao za random loot dropove,kako je to radilo na konzolama nemam pojma. Nekako mi je uvek bila jeres igrati Diablo na konzoli.
Mada je D1 na ps1 bio ok u svoje vreme.
Na X360 je mogao Split-screen? Znam da su na PS4 svi likovi na jednom ekranu.Trojka na Xbox 360 ne samo da nije zahtevala always online nego je imala i local split screen.
Ne sećam se, verovatno je tako bilo. Al smo buraz i ja prešli celu igru na jednoj konzoli.Na X360 je mogao Split-screen? Znam da su na PS4 svi likovi na jednom ekranu.
Na X360 je mogao Split-screen? Znam da su na PS4 svi likovi na jednom ekranu.
1. Juri side questove dok se ne smoris kad se smoris opali main (igraj kao klasicnu open world igru opusteno nema aktova sve se scaluje sa tobom)počeo da igram, Sorcerera (za sad lvl 20) sam uzeo samo jer sam u D3 igrao najčešće Wizarda pa nisam hteo da menjam navike. nije loše uopšte, sve je na mestu, ne unosim se previše za sada u lore niti u planiranje šta ću da radim kada levelujem na max, kontam da ima brdo sadržaja za end game, videću koliko će da me drži kada pređem poslednjeg bossa. da, ja sam jedan od onih koji kada pređu Diablo jednom, ne upale ga nikad više, sem kada se baš uželim jurenja statsa i ubijanja mobova
Ono što mi se sviđa je da je sada mapa fiksna i da nema više random generisanja glavne mape, pa ću moći da ujurim neke stvari po tačnoj lokaciji ako budem želeo da ih očistim sa to-do spiska.
treba mi par saveta:
1. da li juriti baš sve side questove na koje naletim dok jurim ka main objective, ili nagrade i nisu neke?
2. da li se isplati juriti najveći reputation kod svih? znam da je u wowu za mene bilo selektivno, u zavisnosti od nagrade za najvišu reputaciju kod određenih frakcija
3. kada se prestaje sa prodajom geara i prelazi na rasturanje istih na crafting materijale?
1. osim u slučaju ako ti se igra još side questova, nemoj se osećati da ih moraš clearovati u startu. drugi deo odgovora pod 2.počeo da igram, Sorcerera (za sad lvl 20) sam uzeo samo jer sam u D3 igrao najčešće Wizarda pa nisam hteo da menjam navike. nije loše uopšte, sve je na mestu, ne unosim se previše za sada u lore niti u planiranje šta ću da radim kada levelujem na max, kontam da ima brdo sadržaja za end game, videću koliko će da me drži kada pređem poslednjeg bossa. da, ja sam jedan od onih koji kada pređu Diablo jednom, ne upale ga nikad više, sem kada se baš uželim jurenja statsa i ubijanja mobova
Ono što mi se sviđa je da je sada mapa fiksna i da nema više random generisanja glavne mape, pa ću moći da ujurim neke stvari po tačnoj lokaciji ako budem želeo da ih očistim sa to-do spiska.
treba mi par saveta:
1. da li juriti baš sve side questove na koje naletim dok jurim ka main objective, ili nagrade i nisu neke?
2. da li se isplati juriti najveći reputation kod svih? znam da je u wowu za mene bilo selektivno, u zavisnosti od nagrade za najvišu reputaciju kod određenih frakcija
3. kada se prestaje sa prodajom geara i prelazi na rasturanje istih na crafting materijale?