• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Diablo IV

Diablo IV Will Get Post-Launch Story Content

“As [support] Diablo IV as a live-service, we definitely want story to be a part of that. The way that you'll see that play out in seasons is more questline based -- it'll have a narrative questline. […] Diablo IV will have a richer context around each season and also have a narrative theme that you're working toward and that all the things will relate to: the cosmetics relate to it, the mechanics will relate to it. There will be a narrative questline that won't extend the campaign, but will be a story that is taking place inside the open world. […] But as we look to the future of expansions, those are the opportunities where we can continue to extend the game from a story perspective, from a mechanics perspective, from a world perspective.

Last edited:
Probao sam sa suprugom u coopu kada je ono bilo dostupno pre dva meseca. Nije nam se dopala igra. Loot festival. Za 3 sata igranja jedno te isto sve vreme.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Probao sam sa suprugom u coopu kada je ono bilo dostupno pre dva meseca. Nije nam se dopala igra. Loot festival. Za 3 sata igranja jedno te isto sve vreme.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Isto mislim i ja. Ne vidim sta je ovde toliko specijalno ljudima, znam razapece me al ono XD . Sa kolegom sam igrao u coopu Diablo 3 i bukvalno smo zevali od dosade i koliko je laka igra, gde ne vidis gde ti je lik koga vodis od guzve na ekranu i jedno te isto makljanje, uz fokus na lootu izgleda jer prica ne znam ni dal postoji neka

Gledao sam malo playthrough, i moram ovo da kazem.

Cutscenes/cinematics je nesto najbolje sto sam video. Oduvek sam znao da Diablo ima medju najboljim cinematics-ima, ali mogu da se usudim da kazem da je ovo epskih razmera.

Gejmplej i igra je isto do jaja. Ima diablo 2 atmosferu a malo je sporija od diablo 3.

Obecao sam sebi da cu da sacekam i da je kupim kad bude na nekom popustu, ali ne znam kako cu da cekam. :D

I ja sam mislio da sacekam, ali sam poklekao i uzeo. Nece ovo na popustu biti jako dugo.

Krecem sutra sa igranjem, nadam se da ce problemi se serverima biti nocas sredjeni ["Standard" se otkljucava u 1AM].

I ja sam mislio da sacekam, ali sam poklekao i uzeo. Nece ovo na popustu biti jako dugo.

Krecem sutra sa igranjem, nadam se da ce problemi se serverima biti nocas sredjeni ["Standard" se otkljucava u 1AM].
Za sad sve radi perfektno. Ja dogurao do treceg akta za 2 dana, nisam stigao vise igrati. Dosta je velika igra, puno side contenta, dungeona. Fajt je dobar, zone prelepe, armori takodje. Audio i dalje no1 stvar u celoj igri.
Pricu za sad ne bih komentarisao, cekam da odigram do kraja i cekiram sve, pa cu dati neki sud. Dosta je bolje iskustvo od trojke, iako je u sustini manje vise slicna igra. Nasli su neku sredinu izmedju trojke i dvojke.

serveri šljakaju ko leptir.
za razliku od prve bete, ovo je pesma brt...

Videcemo veceras kada ulete ostali koji nisu uzeli digital deluxe/ultimate ediciju. Official launch igre je nocas u 1 ipak. xD

nisam se kačio u čet i petak, ali u subotu sve potmazano, nisam ni čekao login, instant bukvalno, niti ikakav problem sa lagom kao u beti.

s obzirom da je ovo blizzard, baš nisam očekivao tako smooth da prođe, ali pravi dan izlaska tek večeras, tako da ćemo videti sutra šta će biti

Super pogled na damage buckets i paragon boards. Super su zamislili ove baord-ove, daju ogromne bonuse ali istovremeno najveci bonusi traze da se dobro razmisli o orijentaciji i udaljenosti od startnog board-a.

Back
Top Bottom