Isto mislim i ja. Ne vidim sta je ovde toliko specijalno ljudima, znam razapece me al ono XD . Sa kolegom sam igrao u coopu Diablo 3 i bukvalno smo zevali od dosade i koliko je laka igra, gde ne vidis gde ti je lik koga vodis od guzve na ekranu i jedno te isto makljanje, uz fokus na lootu izgleda jer prica ne znam ni dal postoji nekaProbao sam sa suprugom u coopu kada je ono bilo dostupno pre dva meseca. Nije nam se dopala igra. Loot festival. Za 3 sata igranja jedno te isto sve vreme.
Послато са SM-G990B помоћу Тапатока
Uuuuuujer prica ne znam ni dal postoji neka
Za sad sve radi perfektno. Ja dogurao do treceg akta za 2 dana, nisam stigao vise igrati. Dosta je velika igra, puno side contenta, dungeona. Fajt je dobar, zone prelepe, armori takodje. Audio i dalje no1 stvar u celoj igri.I ja sam mislio da sacekam, ali sam poklekao i uzeo. Nece ovo na popustu biti jako dugo.
Krecem sutra sa igranjem, nadam se da ce problemi se serverima biti nocas sredjeni ["Standard" se otkljucava u 1AM].
Videcemo veceras kada ulete ostali koji nisu uzeli digital deluxe/ultimate ediciju. Official launch igre je nocas u 1 ipak. xDserveri šljakaju ko leptir.
za razliku od prve bete, ovo je pesma brt...
serveri šljakaju ko leptir.
za razliku od prve bete, ovo je pesma brt...