• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Diablo IV

Posle par sati, super je igra. Sve su fino utegnuli.

Two Diablo 4 Expansions Are in the Works, Diablo Boss Says

"As I sit here we're about to launch the main game, we're finishing up season one, we're working on season two, we're working on expansion one, we're kicking off expansion two we're working on that now

Preporuka za nove igrace nemojte preskakati side questove (plave uzvicnike) ima bas dobrih questova fino napisanih.

Edit. Ako neko hoce da igra sa nama uvece napravili smo Secret LvL klan/guild pa dodajte me na bnetu da bi vam poslao invite, moj battle net tag je Undenis#2275. (mozete takodje upasti preko Maxe ili Jovcova ako ih vec imate u friends listi na bnetu.)

image.png

Preporuka za nove igrace nemojte preskakati side questove (plave uzvicnike) ima bas dobrih questova fino napisanih.
Plus, ovi sidequestovi i dungeoni bas pomazu da se sakupi Renown.

Dodjoh do skill enhancement sistema kod carobnice, ima dobrih fora sa tim. Guram trenutno Arc Lash za melee [ima fin AoE], Ice Shards za ranged [odlican damage], i Flame Shield [+50% heal] za vruce situacije. Plus jedan poen za teleport, da se nadje.

Uopste nemam potrebu za drugim skillovima, budzicu ove dok ne naletim nesto bolje pred kraj skilltree-a.

Nije kao da bi mogao da staviš previše skillova :D imaš basic, core, kasnije ult i mesta za još tri :D

Ja na Necra bukvalno imam jedan basic napad, 2 core skilla koja koristim, ult, ostalo mi je za minions

Igrao danas par sati. Samo sam protrčao deo koji sam već prešao pre mesec dana kad je bila poslednja beta. Meni je zasad sve super. Nisam Blizz fan, teški kežualac koji prosto završi igru i ne tera one napredne finese oko kozmetike, setova, min-maksovanja i sl...

Ja krenuo Druida. Mislim da prvi put za 25 godina Diabla u mom zivotu igram tank build. I kul je, malo je slotija ali se oseti kad udari :)
Nemam zamerki definitivno, pricao sa drugarom o tome pre par meseci kako Blizz vise to nije i kako je pitanje sta je od nekadasnje korporativne kulture, pristupa i ideja opstalo medju nekim sad 15im ljudima. Medjutim, Diablo IV je stvarno punokrvni Diablo! Strava sto jeste.

Kakve su mikrotransakcije u igri?
Nadam se da nije stanje kao u Immortalu?

word of warning, juče i večeras igra radi pakleno loše, crashuje, bugovi na sve strane.

biće bolje sigurno, ali just fyi :D

Serveri^^ navalili svi danas/veceras pa je teski raspad jbga

Danas sam gotovo čitav dan igrao (PS5 ver.) i ni jednom nije krešovala igra, niti je bilo nekih bagova, sve radi super. Evo malopre sam završio sa igranjem za danas, sutra nastavljam kad se vratim sa posla. Igram sa necro-om (lvl 20, blood build), još sam u act 1, završavam side quest-ove.

Meni je samo jedan quest zabagovao izbacio me iz igre.

Završio main. Pisaću utiske sutra kontam, mogu reci da sam očekivao više za celokupni utisak, ali nisam razočaran.

Ja sam zadovoljan igrom overall nije lose ispalo na kraju sve. Ali zaista mi nedostaju neke QoL stvari poput gem torbice/overlay mape/teleport na avatar od igraca itd... Al kontam to ce vremenom ubaciti ipak je ovo launch igre koja treba minimum 5+ godina da dobija redovne sezone i updejtove. Za sada se zvanicno zna da ce imati 2 velike expanzije videcemo kakav ce biti ovaj season content sa story misijama izmedju.

Kakve su kontrole na konzolama? Jel moze lepo na gamepadu? Diablo 3 je radio odlicno, ali ta igra je vise SHUMP nego bilo sta drugo :D.

Back
Top Bottom