• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 XONE Switch PC Diablo II : Resurrected

Jel to da ne bi moglo da se igra preko Hamchia, Game Ranger-a i slicnih programa?

Blizzard kaze da je to uradio iz bezbjednosnih razloga. Evo sta pise u tekstu:

In the FAQ, Blizzard's exact words were that "TCP/IP support will not be available in the upcoming Beta or the final game. After careful deliberation, we will no longer be supporting this option as we identified potential security risks and are committed to safeguarding the player experience." However, as many have pointed out, a LAN connection being a security risk is highly unlikely, with many expecting Blizzard of having an ulterior motive here. With TCP/IP support, players could theoretically play hacked or pirated copies of the game online (as was done with Diablo 2's technical alpha), and it stands to reason Blizzard is attempting to avoid this.

Blizzard kaze da je to uradio iz bezbjednosnih razloga
Da mi dodje Blizzard i uperi prstom u ochigledno beo zid i kazhu "taj zid je bele boje", dobro bih razmislio da li da im verujem. Uradili su to samo zbog sebe, ne zbog igracha.
hjoj kad mi sad uleti neko sa -belo nije boja- :D

Odigrah D2 betu malo veceras, ubio Blood Ravena. Nazalost, tad mi je puko net i posle toga igra ne moze da digne server [u ovoj MP beti samo online char su prisutni, nema offline char ako sam dobro video].

Opsta navala na betu...

Sto se prezentacije tice, its awesome. Odlicno ocuvana originalna igra sa prelepim vizuelnim polish pass-om.

Odigrah D2 betu malo veceras, ubio Blood Ravena.
+1

to je to, ista igra kao ranije. verovatno se neću više cimati, jer me mrzi da krećem ponovo ispočetka kad padne release, eventualno i u open beti da probam...
radujem se mp-u, single nema šanse predosadan je gameplay :D

@Undenis kako izgleda D2R kad se razvuče na uw? Javi kad suzama ugasiš požare u Grčkoj.
U alfi je brutalno izgledao sada su ga stručnjaci disablovali pa sam odradio refund ne mogu da igram sa black barovima horor je tezak. Šteta jbga ovo je druga igra zaredom od blizzarda koju sam refundovo i poslednji projekat koji me realno zanimao od njih.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Last edited:
Igrali smo @DieH@rd i ja sad, jedno 2,3 sata ni ne znam, proletelo je :D
Evropski region se raspada i 1h sam pokusavao da upadnem u igru i nisam uspeo, posle smo promenili na US i radilo je kako treba sto se tice kreiranja i stabilnosti igre, donekle. Postoje neki tehnicki problemi na momente, igra radi u 75fps i onda samo odluci da radi u 37 haha
Stojim na jednom mestu radi 75fps, pomerim se 3 cm levo, 37 :D

Sto se igre tice, posle 3 minuta sam imao osecaj kao da ne igram remake, nego og igru. Sve je 1 na 1 sto se osecaja i gameplaya tice. Kul je sto su Merc-ovima dodali skillove koje koriste i imaju. Meniji isto lepo izgledaju.
Napravio sam i par screenshotova, stvarno lepo izgleda. Jedino sto sam nasao za sad da mi mikro smeta je kako izgleda waypoint prozor, kao da je placeholder jos uvek. Nema one lepe 3d dugmice :/

Dobar posao odradjen, samo da se serveri dovedu u red

Game.exe Screenshot 2021.08.13 - 23.08.31.10.png vs 1628892924763.png

Merc window sa skillovima

Game.exe Screenshot 2021.08.13 - 23.37.48.55.png

Game.exe Screenshot 2021.08.13 - 23.56.07.45.png

Game.exe Screenshot 2021.08.13 - 23.03.11.37.png

Game.exe Screenshot 2021.08.13 - 23.51.35.16.png

Game.exe Screenshot 2021.08.13 - 23.20.03.33.png

Last edited:
I ja brt presmesno je zaista skoro ko Državni posao.

Razumem ga i ja furam uw.
Nije problem u aspektu nego u retardiranim developerima koji su imali 20 različitih pristupa da rese to a oni su izbarali najlaksi koji cak i ne radi posto i dalje spellovi, teleporti kao i kursor prolaze kroz black barove lol. Ali imao sam prevelika ocekivanja od ljudi koji su napravili candy crush sagu pardon Diablo 3, da ce isporuciti makar jedan projekat kako valja.

Pored ovoga igra se raspada koliko lose radi svima za izometrijsku igru ovog kalibra je nedopustvo da radi ovako lose.

Konzolna verzija igre se bukvalno raspada u frejm dropovima i stuteru. PS5 verzija od obecanih 4k/60 je dobila je 4k/30 i neki pa skoro sub 1440p/60 koliko sam procitao veceras.

Ispade da je izometrijski arpg zahtevniji od Cyberpunka lol.

Back
Top Bottom