• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 XONE Switch PC Diablo II : Resurrected

8 Players co-op

Daj da pravimo listu, kada smo već trojku igrali u coopu nekada davno :D ovde možemo svi da stanemo.

Ako ima neka klasa koja baca govna na PlayStation, ja ću nju.

8 Players co-op

Daj da pravimo listu, kada smo već trojku igrali u coopu nekada davno :D ovde možemo svi da stanemo.

Ako ima neka klasa koja baca govna na PlayStation, ja ću nju.
8 player je klasika za D2, tako je najbolje da se igra pogotovo kasnije na vecim tezinama zbog dropova itd...

Ja sam odradio Pre Order PC verzije jos kad je najavljena na Blizzconu tako da sam na raspologanju. Nisam samo siguran da li je crossplatform mutli ili ne?

Kuva se, kuva! Jos malo!

This August, players will be able to experience these latest changes firsthand! For a limited time, the gates of Hell will reopen, allowing players who preordered Diablo II: Resurrected to step into Sanctuary in the early access beta. Soon after, all players (on PC, Xbox, and PlayStation) will also have the chance to confront the demons of the Burning Hells in the open beta.

Promene posle prvog Alfa testa:

Shared stash ce biti postavljen na 3 taba, par magija je vizuelno promenjeno da vise lice na staru igru, potioni su blago redizajnirani, automapa je tweakovana, UI i tekst ce moci da se scale-uju, i igra ce biti pauzirana dokle god se igrac ne teleportuje u novu zonu [mnogi su u prvom testu ginuli kod Durijela].

Svidjaju mi se te promene shto su spomenuli. Sasvim mi logichno deluju. Voleo bih da ne greshim shto mislim da tje D2:R biti odlichna igra.

Svidjaju mi se te promene shto su spomenuli. Sasvim mi logichno deluju. Voleo bih da ne greshim shto mislim da tje D2:R biti odlichna igra.
Ja sam odigrao onu alfu kada je bila i zadovoljan sam bio onim sto sam video, nema realno oko cega da pogrese ono najbitnije su uspeli da prenesu a to je art i atmosfera.

5fny0rjyzcf71.jpg

Isprobacu open betu cisto da vidim kako ce raditi u 4K na 1080Ti. Navodno to nije dovoljno za native 4K...

Ja ako se dobro secam radilo mi je, bilo je nekih stucavica, ali sam kontao da ce to ispeglati do izlaska.

znaci ova open beta verzija je zapravo i krajnja verzija, tesko da mogu sta da ispeglaju za mesec dana, zar ne?

znaci ova open beta verzija je zapravo i krajnja verzija, tesko da mogu sta da ispeglaju za mesec dana, zar ne?
Otprilike, mozda neke minorne stvari da poprave ali to je manje vise to, cak i ona alpha koju sam igrao onomad je bila skoro spremna za launch.

Back
Top Bottom