• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 XONE Switch PC Diablo II : Resurrected

Bilo mu je potrebno par godina epic grind-a, ali Lamma je najzad nasao svaki item u D2.

Secam se pre par godina kada mu je najzad ispao Tyrael Might.

sviđaju mi se ova predviđanja za d2r rls date :)

s druge strane, blizzard propo... al kad razmislim, nije ni čudo obzirom da im je poslednja nova igra (ow) izašla pre pet godina, a sve saas trenutne igre su im blago rečeno na aparatima :D

sviđaju mi se ova predviđanja za d2r rls date :)

s druge strane, blizzard propo... al kad razmislim, nije ni čudo obzirom da im je poslednja nova igra (ow) izašla pre pet godina, a sve saas trenutne igre su im blago rečeno na aparatima :D

Samo nek izdaju D2R posle toga mogu slobodno da se ugase sto se mene tice :ROFLMAO:

Samo nek izdaju D2R posle toga mogu slobodno da se ugase sto se mene tice :ROFLMAO:
Dobro mogu da postoje i jedno dva meseca nakon launcha da se barem malo ispečuje igra. Posle bi dobro došao katanac.

Several mods for last month’s Diablo II: Resurrected alpha test were recently pulled offline following a wave of cease-and-desist letters. One creator says Blizzard even went as far as to send a private investigator to his home to serve the warning in person.

Kakva firma takvo i ponashanje prema ljudima koji vole proizvode pravljene dok je firma mogla da se dizhe u nebesa. Govna.

rasj7aqpszy61.jpg

hahahahah šta lajkuješ onda :D

evo ubacili ethereale, to je iz dvojke :D

Ko je uradio preorder dobice invite za betu u prvom krugu (tokom avgusta), kasnije ide open beta za sve. Potvrdjeno malopre kod Geoffa na strimu.

Back
Top Bottom