Haha nema pauze moj codi.Jel zna neko kako se pauzira ova usrana igra??? Na netu kazu idi u photo mod- sve dugmice sam istiskao ne mogu to da nadjem!

Haha nema pauze moj codi.
Stisnes TouchPad I onda imaš skroz desno aparat, to ti je photomode.
Sent from my J9110 using Tapatalk

A dobro, sledeći put se nećeš javljati na telefon. Na greškama se uči.Dal je realno da su toliki slepci da nisu stavili pauza mod?! Zvonio mi telefon izubijali me jer nema jebene pauzeee![]()
Zivot nije fer, pa nisu ni Souls igre.Dal je realno da su toliki slepci da nisu stavili pauza mod?! Zvonio mi telefon izubijali me jer nema jebene pauzeee![]()
Pauziranje nikad nije bilo prisutno u Souls igrama, te igre ne daju igracima sansu da lagano rasmisle koji ce biti njegov sledeci potez. Ma iskomplemsirani debili glume ludilo. Najnormalnija stvar je pauza. Pa to je igra pobogu kao i svaka druga, bilo da je rec o tetrisu, tenkicima ili Demon Souls.Zivot nije fer, pa nisu ni Souls igre.Pauziranje nikad nije bilo prisutno u Souls igrama, te igre ne daju igracima sansu da lagano rasmisle koji ce biti njegov sledeci potez.
Ako bas hoces da pauziras, kad ustanes da odes do telefona, zakoraci i pritisni power dugme na konzoli i baci je u rest mod. Kad je Rest Mod stigao u PS4 tokom 2015. godine, to je bio prvi put da smo dobili opciju da se Souls igra pauzira.
E jbg. Mislio sam da 100% ima, sve se lagano u samoj igri objasni. Item po item, pravilo po praviloNema![]()