• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Demon's Souls Remake

Jel zna neko kako se pauzira ova usrana igra??? Na netu kazu idi u photo mod- sve dugmice sam istiskao ne mogu to da nadjem!

Jel zna neko kako se pauzira ova usrana igra??? Na netu kazu idi u photo mod- sve dugmice sam istiskao ne mogu to da nadjem!
Haha nema pauze moj codi. :D
Stisnes TouchPad I onda imaš skroz desno aparat, to ti je photomode.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Haha nema pauze moj codi. :D
Stisnes TouchPad I onda imaš skroz desno aparat, to ti je photomode.

Sent from my J9110 using Tapatalk

Dal je realno da su toliki slepci da nisu stavili pauza mod?! Zvonio mi telefon izubijali me jer nema jebene pauzeee :mad:

Dal je realno da su toliki slepci da nisu stavili pauza mod?! Zvonio mi telefon izubijali me jer nema jebene pauzeee :mad:
Zivot nije fer, pa nisu ni Souls igre. :D Pauziranje nikad nije bilo prisutno u Souls igrama, te igre ne daju igracima sansu da lagano rasmisle koji ce biti njegov sledeci potez.

Ako bas hoces da pauziras, kad ustanes da odes do telefona, zakoraci i pritisni power dugme na konzoli i baci je u rest mod. Kad je Rest Mod stigao u PS4 tokom 2015. godine, to je bio prvi put da smo dobili opciju da se Souls igra pauzira.

Zivot nije fer, pa nisu ni Souls igre. :D Pauziranje nikad nije bilo prisutno u Souls igrama, te igre ne daju igracima sansu da lagano rasmisle koji ce biti njegov sledeci potez.

Ako bas hoces da pauziras, kad ustanes da odes do telefona, zakoraci i pritisni power dugme na konzoli i baci je u rest mod. Kad je Rest Mod stigao u PS4 tokom 2015. godine, to je bio prvi put da smo dobili opciju da se Souls igra pauzira.

Ma iskomplemsirani debili glume ludilo. Najnormalnija stvar je pauza. Pa to je igra pobogu kao i svaka druga, bilo da je rec o tetrisu, tenkicima ili Demon Souls.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Ako ti je pretesko, preskoci te igre. Sigurno mozes naci nesto lakse.

Ma nemam ni 15 min gameplaya ko govori o tezini

Tako je, to je poenta, ne da bi bilo teže što ne postoji pauza. Svakako tu je rest mode kao workaround.

Rest mode? Kako rest mode pauzira igru, tj. zašto bi itko koristio rest mod za pauziranje?
U bilo kojem trenutku igre (naravno ako nisi usred boss borbe ili te napadaju neprijatelji) samo ugasiš igru i ona automatski sejva, tako da kad idući put upališ igru loadat će te tamo gdje si prošli put stao.
U Demon's souls Remakeu s druge strane postoji photo mode koji se može iskoristiti kao prava pauza i to radi čak i za vrijeme boss borbi.

A da bi otisao u photo mode treba nakon stiska touchpada ici desno , desno, desno pa X. Kretenaki totalno!

^ teska zajebancija uci u photo mode u igri koja na prvom mestu nikad nije imala niti pauzu niti photomod.

Izginuo sam 10ak puta dok nisam pohvatao neke fore. Otkljucao sam dve precice u zamku i stigao do prvog bosa. Malo mi je nejasan koncept, kada poginem vraca me na pocetak, protivnici se respownuju i moram da pokupim svoju dusu tamo gde sam stradao? Ok...ali kako funcionise save game u igri?

Sve se automatski save-uje. Akcije koje se odnose na sam svet se čuvaju, tipa itemi koje potrošiš, NPC-jevi sa kojima imaš interakciju, pronalaženje itema, otvaranje vrata i ostalih prečica, ali sve u vezi protivnika se uvek resetuje kad pogineš (sem bossova i fantoma naravno). Ubijen boss je stepenica progresa kroz igru.

Kad ubijes bosa dobijes novi chekpoint, nema drugih checkpoina izmedju. Na svu srecu nema puno igranja od checkpoina do sledeceg bossa. Posle smrti ostaje ti uvek sve u inventaru posle smrti, kao i svaki skill poen koji si kupio [ali svi non-boss protivnici se respawn-uju posle smrti, ili zone travela]. Imas 5 zona, mozes da igras bilo kojim redom, na kraju svake je archdemon boss. Kada ubijes makar jednog, onda ce ti se otvoriti vrata do bossa u regiji zamka [on je finalni boss].

Ako ubijas korisne NPC-ove ili ako umires dok si u formi coveka, zona ce se "potamniti" - protivnici ce postati opasnije ali ce bacati vise XP-a i itema. Ako ubijas zle bossove i zle ljude [imaju crvenu auru], zona ce se posvetiliti - tvoj damage ce biti povecan. Imas da gledas trenutno stanje zona u meniju. Ako gines dok si u formi duha, to ne utice na stanje zone.

Imas standardne fore da prizivas pomoc drugih igraca, ili da ti agresivni igrac uleti u invaziju radi PvP borbe.

Ovo je prva Souls igra, u Dark Souls-u su presli na jednu veliku veliku isprepletanu zonu [nije ovako raspracano na totalno odvojene realm-ove], dodali su checkpointe pre bossova, itd.

Vidim da imam hinteve od drugih igraca svuda po mapi. Na mestima valjda gde su ginuli. To je ono sto je Zdravko rekao da igra trazi online status. Jednom mi je pukao wifi pa sam veci deo igrao offline. Jos ima stvari koje treba da naucim. Na primer postoje itemi koje ne znam cemu sluze. Dobio sam neke materijal a ima i fore sa koliko weight-a nosis.

Back
Top Bottom