• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Dark Souls Trilogy

Kapiram što je mnogi DS fanovi nazivaju crnom ovcom serijala. Čudan je osećaj, čudna atmosfera, čudan dizajn. Nisam daleko od Majule otišao, ali primećujem tendenciju da me uvaljuje u gank situacije.
Zašto samo jedan Estus za sad? :D Deluje mi da vraćaju na Demon's Souls sa onim healing itemima.

crna ovca ili ne....ali ni sam Miyazaki nije imao muda da uvali toliko neprijatnosti igracima:)
tezi je DS2 od ostalih, ali je tezi na pravi nacin...videces, samo se opusti i pew pew

nadam se da imas SOTFS, em je platina teza tj zanimljivija i jedan od DLC-ova je mnogo mnogo cool

Jeste SOTFS, na PS4 igram. Sumnjam da ću da jurim platinu, previše vremena traži.

DS 2 je jedna vrlo zla igra 😑

Način na koji healovanje funkcioniše, gomila neprijatelja odjednom, zasede na sve strane, promenjen parry, promenjen roll invincibility... Sve je baš overwhelming na početku. Deluje mi da su developeri baš bili u fazonu da igraču naprave pakao od svega.

E al u prvoj verziji je malo normalniji raspored neprijatelja a u toj posle su remiksovali pa i to isto jebe. Nisam je celu prešao ali igrao sam dosta su zabiberili

E ja ko za inat, bas prva koju sam probao iz serijala je ta dvojka i ona me totalno odbila od celog serijala.

A dobro, ne kukam, samo zapažam gomilu čudnih odluka. Kapiram da je zbog drugog tima. Anyway, nastavljam sad, twitch je u statusu.

A dobro, ne kukam, samo zapažam gomilu čudnih odluka. Kapiram da je zbog drugog tima. Anyway, nastavljam sad, twitch je u statusu.
Vidi žalili su se ljudi tad po izlasku masovno da je igra shit, samo jer nije hardkor teška, sećam se držao mi u CL radnji neki naučnik tada zašto to nije kao kec.

Posle su u ovoj verziji što ti igraš pojačali neprijatelje i verovatno još neke stvari čačkali sad ne znam.

Meni igra nije bila teška više izazovna i ludački uzbudljiva, entry level da posle mogu da se uhvatim u koštac sa težim delovima. Ima doduše par mesta za dalji progres koje je baš teže provaliti, bkv je da čitaš onako rešenje iz sveta kompjutera dok prelaziš ko u 90im jbt

Sinoć sam bio produktivniji, ubio sam Last Gianta (možda i najlakši boss u bilo kojoj Souls igri) i Dragonridera.
Heide's Tower oblast mi je bila pakao, najviše zbog nekog invadera koji me je trolovao i koji je bio drastično jači od mene. Posle googlanja, saznao sam da su u DS2 promenili način na koji matchuju ljude. Ne računa se level već koliko si soulsa ukupno pokupio od početka igre. Totalni bullshit koji može na razne načine da se zloupotrebljava :rolleyes: Ali pošto sam mazohista, na kraju mogu reći da je ipak zabavno iskustvo :ROFLMAO: Sa druge strane je zmaj, to prvo nisam smeo jer prečesto bljuje vatru, ali sad vidim da ipak ima vremena da dotrčim do njega, pa ću to valjda sledeće da obavim.

@JackRaid04 provalio sam šta si mislio kada si pominjao da Dragonrider može da te izgura. Ta prostorija je po defaultu mala platforma sa provalijom okolo, ali sam ja povukao one poluge koje nisam bio siguran šta rade i sad vidim da podižu dodatne platforme da popune taj prazan prostor. Definitivno čini bossa mnogo lakšim, zato sam ga i lako i pobedio.

Jedan od najboljih serijala svih vremena, veliki fan, presao mnogo puta i uvek se rado vratim.

Da pocnem od najboljeg po meni i sta me je najvise privuklo.

1. Dark Souls - poceo na PC ju pre mnogo mnogo godina, moja grafa budjava, batalio kada me Dark Knight spucao, radilo mi na 10fps.
Upgrade na glorious radeon hd 7770 grafu, DS u punom sjaju od 30fps, sve leti (osim Blightown-a).

Svet, atmosfera, lore, postajes bolji u svakom trenutku, gines, hoces jos. Nasao si mac koji je zmajev rep (wtf) sad kidas sve. Nekoga ne privuce da nastavi i nikad vise ne uzme igru ponovo, ali ako uzmes i vuce te da nastavis, jebi ga, navucen si dozivotno.
Svet sa precicama, borba, prica, bossevi, dlc, prosto po meni najbolji u serijalu bez konkurencije.
Prica dostojna romana i zivotne filosofije o reinkarnaciji i neodustajanju voljno/nevoljno, svesno/nesvesno, uvek nastavljas, ako odustanes, nema progresa (mada i sam progres je diskutabilna tema). Zajebana zivotna pitanja. Ako hoces svetlo da li si ispravan, ako hoces tamu, ljudsku stranu, da li si zao?
U zivotu nikad bas nije sve crno-belo.
Mozda i najuticajnija igra za mene ikada.

2. DS3 - brzi, fluidniji, slicniji Bloodbornu, odmah se priviknes na vec oprobani recept.
Svaki DLC odlican, prica nastavak, kad vidis neki predeo iz keca kako sad izgleda...uhvati te melanholija kao da dolazis u svoj dom, posle mnooogo godina.
Pravi DS nastavak.

3. Bloodborne - Malo cudniji za mene, ali kao DS veteran sam odmah provalio sta i kako. Prica i atmosfera sve naravno na nivou.
Sad vise nisu duse, nego krv...jebi ga, nisu sve valute iste.
Bossevi fenomenalni, malo gimmick bosseva. Kupio sam tad PS4 samo zbog ove igre i zbog GOW.

4. DS2 u 60fps, prica konfuzna, lore tek ponekad ima veze sa DS-om. Potom odigrao SOFTS sa nacickanim neprijateljima i vestacko-napravljenom tezinom.
Secam se da je DLC bio dobar. Meni je DS2 bio OK, secam se rado te igre, mozda i odigram opet...nekad.

5. Demon Souls - OK znam da je DS1 uzeo svasta i to bas direktno iz ove igre, da je ovo preteca svega...ali meni nije legla. Verovatno zato sto sam prvo ograo DS1.
Odigracu Demon kad budem uzeo PS5. Mnogo gimmick bosseva i nekako ne znam. Dacu sansu verziji na PS5.

Sinoć su lagano pali Pursuer i Flexile Sentry, drugi me nije ni dotakao :D Sami nivoi su teži, ali su bossovi vrlo laki za sad. Nakon što sam ih ubio upao sam u Lost Bastille sa dve različite strane, ali sam to pauzirao jer sam u Majuli našao onu sektašicu i ona mi je otključala prolaz pa se sad cimam kroz neku šumu koja vodi do arene.a

Za razliku od DS1, pojma nemam šta se dešava u priči i kojem cilju ja ovde stremim, šta je obavezno, a šta nije, samo idem po random lokacijama pa na šta naiđem :LOL:

Ja ni u jednom DS nisam imao pojma o čemu se radi krljam bossove i to je to. Gledao sam one lore klipove ali nikad ništa ne razumem, daj link da vidim pursuera kad krknes jbg xaboravio sinoc da gledam

Bio je tu Spajdi da te odmeni :)

Code:
https://www.twitch.tv/videos/1195142540

Pursuer je na 14:30, glupo me je ubio prvi put jer sam se loše pozicionirao.

Usrala mi se kočija u život, a bogami i onaj fantom sa ogromnim mačem ispred arene dok se nisam setio da ga ripostujem. Oni prolazi gde kao treba da se skloniš dok prođe su malo izbagovani, i dalje te ponekad udari kad prođe, uglavnom sam ginuo zbog toga.

Vratio sam se posle mesec dana, da odradim suprotnu stranu Huntsman's Copse. Igra konstantno troluje i nasipa gank borbe. Ubijem jednog skeleton lorda, pojave se dva wheel skeleta, ajde ok. Ubijem drugog, pojavi se još 5-6 jačih skeleta. Ubijem trećeg, izleće još barem 15 običnih...
Onda sam odradio na brzinu crvenog zmaja kod kule, a onda i "Ornsteina". Bez debelog je nula :LOL:

Back
Top Bottom