- Reaction score
- 5,337
ma ima li fleksibilnije souls igre od bloodborne, sta je sa narodom

Ja sam Demon Souls presao bez guide-a/neta bukvalno nije ni postojao neki smislen tutorijal ili guide na netu u to vreme kada je igra izasla. Tek dosta kasnije nakon mog prvog playthroua su se pojavili guideovi neki koji nisu bas bili potpuni, ne moram da napominjem da mi je trebalo bar 30h-40h da skontam kako world tendency funkcionise. Good old days. (mislim da i dan danas nisam siguran kako world tendency funkcionise pravilnoKao i uvek, najgore prolaze oni koji sami hoce bez icije pomoci da skontaju kako Souls igre rade. To je maltene nemoguca misija bez community pomoci, jer same developere ne intersuje da pojasne osnovne gameplay sisteme ili cak rad upgrade sistema [char/weapons]. Krenu jednu ili dve souls igre, i brzo odustanu.
)
Yup pogotovo onaj deo otkljucavanjem precica i sam world dizajn najvise podseca na Zeldu.Aj da javim ovde da od pre par nedelja malo po malo (jbg, mnogo obaveza) igram Dark Souls 1. Meni je ovo mračna Zelda, bez zagonetki, sa levelovanjem i baš unapređenim borbenim sistemom. Tutorijal je loš i pokriva premalo stvari koje se u igri mogu i moraju raditi, teško da bih se snašao u početku da nisam pogledao par klipova i pročitao par tekstova o igri. Dizajn okoline i neprijatelja, borbeni sistem i atmosfera su fenomenalni. Lepo je što nema mape i quest markera. Sve u svemu lepo iskustvo. Igra jeste teška u početku ali mislim da sam ušao u štos. Čini mi se da svakim danom postajem sve veći fan.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Aj da javim ovde da od pre par nedelja malo po malo (jbg, mnogo obaveza) igram Dark Souls 1. Meni je ovo mračna Zelda, bez zagonetki, sa levelovanjem i baš unapređenim borbenim sistemom. Tutorijal je loš i pokriva premalo stvari koje se u igri mogu i moraju raditi, teško da bih se snašao u početku da nisam pogledao par klipova i pročitao par tekstova o igri. Dizajn okoline i neprijatelja, borbeni sistem i atmosfera su fenomenalni. Lepo je što nema mape i quest markera. Sve u svemu lepo iskustvo. Igra jeste teška u početku ali mislim da sam ušao u štos. Čini mi se da svakim danom postajem sve veći fan.

Mogao si i u Dark Souls temi - https://forum.secretlevel.org/threads/dark-souls-trilogy.124/Aj da javim ovde da od pre par nedelja malo po malo (jbg, mnogo obaveza) igram Dark Souls 1. Meni je ovo mračna Zelda, bez zagonetki, sa levelovanjem i baš unapređenim borbenim sistemom. Tutorijal je loš i pokriva premalo stvari koje se u igri mogu i moraju raditi, teško da bih se snašao u početku da nisam pogledao par klipova i pročitao par tekstova o igri. Dizajn okoline i neprijatelja, borbeni sistem i atmosfera su fenomenalni. Lepo je što nema mape i quest markera. Sve u svemu lepo iskustvo. Igra jeste teška u početku ali mislim da sam ušao u štos. Čini mi se da svakim danom postajem sve veći fan.
Ja bi ti preporucio keca remastered verziju, ono red je da se igra otpocetka serijal (remaster je korektno odradjen izgleda malo outdated u poredjenju sa trojkom ali nije toliko strasno) sto se tice ''tezine'' nema neke razlike velike. Posle keca odigraj trojku ako ti se dopadne zanr. Dvojka je po meni najlosija u toj trilogiji pa mozes i da je skipujes ako hoces.Dobio sam zelju da probam jos jednom sa Dark Souls-om, jer mu nisam dao pravu sansu i nisam igrao sa gamepadom sto cu sad da ispravim.
Zanima me od ova tri dela, koji mi preporucujete za PC, posto cu odigrati samo jedan, koji je najbolji, a koji "najlaksi" ?
Jbga ja sam odigrao sve igre iz tog ''zanra'' meni licno je najlosija ali mozes da probas svakakoa zanimljivo, bas dvojka ima najbolju ocenu na metacriticu...

Pa jeste meni je recimo Demon Souls najdrazi posto sam ga igrao kada je izasao, ali ne mogu da kazem da mi je najbolja souls igra. Ako bi morao da nekako da poredjam souls only igre (bez BB-a i Sekira koji su spinoff tog zanra) bilo bi ovako DS1>DeS>DS3>DS2.Iz mojih nekih razgovora sa ljudima, a i čitajući po netu, zaključio sam da je svakome omiljeni Dark Souls onaj koji je prvi probao.