praise the sun!... and then try woman
DS2 je fantazije od igre...i dalje sam u cudu i prepun utisaka
ovaj put kratko, bez prepricavanja raznih failo....avantura
ocekivao sam da je losija od DS1 ali to uopste nije slucaj
tehnicki je definitivno odlicno napredovala i verovatno postavila temelje za DS3 (za koji se sada tripujem da je godmode igra)
dizajn lokacija i exploringa mi je dosta bolji bolji nego u DS1
jako lepo su napravili svaku zonu....kako se kroz nju napreduje, upoznaje sa mobovima, tajnama zone i na kraju bossom
radovao sam se svakoj novoj zoni jer me je tamo uvek cekalo neko novo ludilo
skidam kapu ljudima koji su posvetili toliko paznje detaljima i kvalitetu izrade
btw igra je ogromna, a nikada se ne oseca pad kvaliteta ili reciklaza
par zamerki
story related igra nije grandiozna kao ds1...recimo da samo nije epic kako ds1
ista stvar se odnosi i na bossove...i pored boljih/fenomelanih ds2 bossova niko od njih nije dostigao kultni status pojedinih ds1 bossova
ali ipak sa druge strane ds2 nonstop deliveruje jako kvalitetne zone, sto nije slucaj u ds1 gde mi je trecina zona meh
oruzija hmm hmmm....pored fenomenalnih novih mehanika starog/novog oruzija i velike slobode pravljenja raznih specova ipak postoji dosta copy/paste oruzija
ali power stance popravlja utisak
nije mi smetala velika kolicina bossova, cak i ako su neki manje kvalitetno odradjeni, posto su scenarijski savrseno postavljeni
sto se tice duse souls igara....sve je tu
prodaja, prkos, fail, bes, boss wipe session etc....za neke bossove mi bilo zao posle killa sto sam ih ubijao, neki su me maltretirali 20-30 puta pa sam se onda ja izivljavao na njima i respawnovao ih ponovo + ubijao u ng plusovima
dark lurker, fume knight, dual pursuer su mi bili pakao...doduse prvo dvoje sam morao ponovo da posetim i ponizio sam ih sa no hit killovima /spit...2 pursuera opet ne fala
za nekoliko boss lokacija tj fajtova 10/10
dlcovi su OMG predivni, onaj zimski je pocepao...i da teski su ofc...From klasika...ali ovaj put sam uleteo prilicno rano u njih jer From voli tamo da zabode op gear pa reko da vidim sta ima
ovaj put sam negde na pola igre presao na STR weaps i my oh my <3 fuck dex lol
mislim i dalje sam ostao light weight bez stitova ofc, samo sam u combo ubacio longsword tj kasnije twinblade...umesto rapiera/katana
large club za npc invadere posto sam ih lako stun lockovao
zezao sam se malo i sa heavy buildovima, posto mi se jako svidja Looking Glass Knight armor set...ali meh
probao sam i sorcery/pyro....zanimljivo je uglavnom....ali nije mi dovoljno dinamicno kao close combat
ds2 sam pretvorio u bloodborne saw cleaver iskustvo....i bilo je divno
multi radi....i to kako lol.....kada jednog dana konacno covek skapira From Software online mahinacije ostaje mu samo dobra zabava
opet sam se iznenadio kolicnom online (pvp) igraca kao i njihovim kvalitetom
fenomenalan koncept pvp-a, par noci za redom sam samo pvp cepao non stop
danas sam slucajno zgutao estus flask u duelu i lik se naljutio na mene lol
vise nije hteo da se bije sa mnom....kako me vidi stane odradi "no way" emote i nece igra samo stoji
nisam dostojan duela...povredio sam cast istog....i guess
e sad to je free kill....ali meni je bilo zanimljivije da ga odljutim....pa sam pokusavao svasta
prvo sam bacao i am sorry kamenje, pa sam se onda healovao pored njega i emotovao no way...pa skako u lave, dovlacio mobove da me ubiju, potrosim sve estus flaskove pa onda probam pored njega da popijem novi i on vidi animaciju da ih vise nemam...a on nece ni da me pogleda samo mi okrene ledja aaaa
a posto smo nas dvoje najvise bili pvp aktivni u toj zoni atm stalno smo se sretali
onda je on resio da me navuce da udaram npc-a....prilicno providno ali resio sam i to da odradim u nadi da cu ga odljutiti....i kada sam konacno agrovao nekog npc-a lik se odljutio i krenuo da me bije
a ja sav srecan....fuckin dark souls lol
predivna top tier igra...divan svet u divnom rpg okruzenju sa odlicnim mehanikama
zvuk odlican i puno pomaze btw, super grafika sa mostly 60fps
ovako se pravi IGRA, preporuka svakom i to platina run ofc
fenomenalno mi je sve od Froma sto sam igrao do sada...stvarno ostavljaju mnogo jak utisak na mene njihove igre <3
ali DS2 > DS1 lagano