• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Dark Souls Trilogy

Meni pseto bilo teška laganica ali za poslednjeg bossa sam se iznervirao pa sam zvao pomoć. Ali najjače mi je što svakog bossa najbolje odigram uvek prvi put kad sam rasterećen jer znam da ću da umrem. :D

Očišćen skroz i Ringed City.

Zadnjeg bossa sam ubio lagano solo iz par pokušaja ali mi je opcioni Midir bio pakao, morao sam da zovem pomoć i pokušam jedno 15 puta.
I onda vidim na netu da ima ljudi koji ne mogu da pređu poslednjeg bossa a Midir im je laganica, klasika za Souls igre. :D

Sve u svemu odličan je paket i drugi DLC. Naravno propustio sam 1 od 2 questline-a jer je u Souls igrama nemoguće to pohvatati bez guide-a.
Lvl 125 posle 60 sati ukupno u igri, za sad dosta. Sledeći povratak u igru će biti za novi playthrough gde će jedini cilj biti da se vide propušteni questlineovi ali to će biti ko zna kad.

Bloodborne je Bloodborne ali mi je i ova igra fenomenalna i ostaće dugo u sećanju.

Samo pazi da ne prebacujesh save game ruchno sa jednog harda na drugi, jer za to je kazna ban.

moj klinac pored steam verzije ima i nekoliko modovanih kopija DS3 gde se bas izivljava lol
divim mu se kako nije jos pobrkao ikonice/save folders/mods i fasovao steam ban:)

Prebačen post u pravu temu.

Last edited:
Nema posebna tema za Sekiro

To za lock i kameru je boljka i u DS, za BB se ne sećam da je bilo takvih problema.

To za lock i kameru je boljka i u DS, za BB se ne sećam da je bilo takvih problema.
Pa iskreno se ne sećam toliko sa DS/BB igre, problem je ovde što su bossevi dosta brži i sama borba je mnogo brža,
tako da lock on i kamera znaju da prave često probleme.

praise the sun!... and then try woman

DS2 je fantazije od igre...i dalje sam u cudu i prepun utisaka
ovaj put kratko, bez prepricavanja raznih failo....avantura;)

ocekivao sam da je losija od DS1 ali to uopste nije slucaj
tehnicki je definitivno odlicno napredovala i verovatno postavila temelje za DS3 (za koji se sada tripujem da je godmode igra)

dizajn lokacija i exploringa mi je dosta bolji bolji nego u DS1
jako lepo su napravili svaku zonu....kako se kroz nju napreduje, upoznaje sa mobovima, tajnama zone i na kraju bossom
radovao sam se svakoj novoj zoni jer me je tamo uvek cekalo neko novo ludilo
skidam kapu ljudima koji su posvetili toliko paznje detaljima i kvalitetu izrade
btw igra je ogromna, a nikada se ne oseca pad kvaliteta ili reciklaza

par zamerki
story related igra nije grandiozna kao ds1...recimo da samo nije epic kako ds1
ista stvar se odnosi i na bossove...i pored boljih/fenomelanih ds2 bossova niko od njih nije dostigao kultni status pojedinih ds1 bossova
ali ipak sa druge strane ds2 nonstop deliveruje jako kvalitetne zone, sto nije slucaj u ds1 gde mi je trecina zona meh
oruzija hmm hmmm....pored fenomenalnih novih mehanika starog/novog oruzija i velike slobode pravljenja raznih specova ipak postoji dosta copy/paste oruzija
ali power stance popravlja utisak

nije mi smetala velika kolicina bossova, cak i ako su neki manje kvalitetno odradjeni, posto su scenarijski savrseno postavljeni

sto se tice duse souls igara....sve je tu
prodaja, prkos, fail, bes, boss wipe session etc....za neke bossove mi bilo zao posle killa sto sam ih ubijao, neki su me maltretirali 20-30 puta pa sam se onda ja izivljavao na njima i respawnovao ih ponovo + ubijao u ng plusovima
dark lurker, fume knight, dual pursuer su mi bili pakao...doduse prvo dvoje sam morao ponovo da posetim i ponizio sam ih sa no hit killovima /spit...2 pursuera opet ne fala
za nekoliko boss lokacija tj fajtova 10/10

dlcovi su OMG predivni, onaj zimski je pocepao...i da teski su ofc...From klasika...ali ovaj put sam uleteo prilicno rano u njih jer From voli tamo da zabode op gear pa reko da vidim sta ima:)

ovaj put sam negde na pola igre presao na STR weaps i my oh my <3 fuck dex lol
mislim i dalje sam ostao light weight bez stitova ofc, samo sam u combo ubacio longsword tj kasnije twinblade...umesto rapiera/katana
large club za npc invadere posto sam ih lako stun lockovao
zezao sam se malo i sa heavy buildovima, posto mi se jako svidja Looking Glass Knight armor set...ali meh
probao sam i sorcery/pyro....zanimljivo je uglavnom....ali nije mi dovoljno dinamicno kao close combat
ds2 sam pretvorio u bloodborne saw cleaver iskustvo....i bilo je divno:)

multi radi....i to kako lol.....kada jednog dana konacno covek skapira From Software online mahinacije ostaje mu samo dobra zabava
opet sam se iznenadio kolicnom online (pvp) igraca kao i njihovim kvalitetom
fenomenalan koncept pvp-a, par noci za redom sam samo pvp cepao non stop

danas sam slucajno zgutao estus flask u duelu i lik se naljutio na mene lol
vise nije hteo da se bije sa mnom....kako me vidi stane odradi "no way" emote i nece igra samo stoji
nisam dostojan duela...povredio sam cast istog....i guess
e sad to je free kill....ali meni je bilo zanimljivije da ga odljutim....pa sam pokusavao svasta
prvo sam bacao i am sorry kamenje, pa sam se onda healovao pored njega i emotovao no way...pa skako u lave, dovlacio mobove da me ubiju, potrosim sve estus flaskove pa onda probam pored njega da popijem novi i on vidi animaciju da ih vise nemam...a on nece ni da me pogleda samo mi okrene ledja aaaa
a posto smo nas dvoje najvise bili pvp aktivni u toj zoni atm stalno smo se sretali
onda je on resio da me navuce da udaram npc-a....prilicno providno ali resio sam i to da odradim u nadi da cu ga odljutiti....i kada sam konacno agrovao nekog npc-a lik se odljutio i krenuo da me bije
a ja sav srecan....fuckin dark souls lol

predivna top tier igra...divan svet u divnom rpg okruzenju sa odlicnim mehanikama
zvuk odlican i puno pomaze btw, super grafika sa mostly 60fps
ovako se pravi IGRA, preporuka svakom i to platina run ofc

fenomenalno mi je sve od Froma sto sam igrao do sada...stvarno ostavljaju mnogo jak utisak na mene njihove igre <3
ali DS2 > DS1 lagano:)

Last edited:
danas sam slucajno zgutao estus flask u duelu i lik se naljutio na mene lol
vise nije hteo da se bije sa mnom....kako me vidi stane odradi "no way" emote i nece igra samo stoji
nisam dostojan duela...povredio sam cast istog....i guess
e sad to je free kill....ali meni je bilo zanimljivije da ga odljutim....pa sam pokusavao svasta
prvo sam bacao i am sorry kamenje, pa sam se onda healovao pored njega i emotovao no way...pa skako u lave, dovlacio mobove da me ubiju, potrosim sve estus flaskove pa onda probam pored njega da popijem novi i on vidi animaciju da ih vise nemam...a on nece ni da me pogleda samo mi okrene ledja aaaa
a posto smo nas dvoje najvise bili pvp aktivni u toj zoni atm stalno smo se sretali
onda je on resio da me navuce da udaram npc-a....prilicno providno ali resio sam i to da odradim u nadi da cu ga odljutiti....i kada sam konacno agrovao nekog npc-a lik se odljutio i krenuo da me bije
a ja sav srecan....fuckin dark souls lol
Aahhahahahaha, pa ovo je genijalno :D
Nikada ne pijem flaskove u duelu, osim ako vidim da je protivnik cugnuo, e onda vala smem i ja!

DS2 je odlična igra, pogotovo sa svim DLC-evima ima tonu sadržaja,
jedina moja zamerka su boss-evi i level dizajn koji nije baš na nivou ostalih DS igara.

DS2 mi je po svemu najbolji u serijalu a posebno sa Bos Fajtovima i pričom, iskidanin lokacijama.... Da nije bilo dvojke sumljam da bi uleteo u serijal.
Uvek me obraduje kad se ovako još nekome dopadne

Dobar je DS2 ali DS1 je ipak bolji. Kad skontaš kako je u DS1 sve povezano i uvezano dođe ti da ustaneš i aplaudiraš.
Kod dvojke mi je to falilo, nekako je nepovezano. Ideš u jednom pravcu i posle moraš da se vratiš. Meni se sviđa što je igra malo laganija, prijatnija za igranje (sve do DLC-ova, naravno, koji su dobar izazov), i dugačka je. Ima baš dosta da se igra.

Last edited:
^^ sto se tice price i dozivljaja yep yep slazem se...pogotovo za "skapiras & aplaudiras" deo lol

ds2 je samo pitkiji, razumljiviji, nekako vec vidjen sto se tice price...nije lose tu nista...samo je losije nego ds1
manje je emotivna, melaholicna i misterozna igra...nijedan npc me nije mnogo zagolicao
sem Lucatiel of Mirrah koja me je odusevila...lagano mi je ona sada najomiljeniji soulsborne npc:)

Za ljude koji su igrali u redosledu DeS, DS1, DS2 pa DS3, DS3 deluje kao dosta sličnih stvari iz prethodnih igara,
ali DS3 generalno ima najbolju borbu, najbolju grafiku, odličan level dizajn i odlične boss fightove, meni lično i najbolje lokacije.
Za DS2 sam već napisao (slabije bossevi i level dizajn), dok DS1 nije konstantan i zategnut i ima delove koji koji lošijeg kvaliteta.

Dobar je DS3 iako je meni već ono bilo kad sam ga prešao ok dosta to je to sa DS igrama, im done,.

Lucatiel of Mirrah koja me je odusevila...lagano mi je ona sada najomiljeniji soulsborne npc:)
Iskreno rečeno, morao sam da je izguglam.
Ne sećam se likova uopšte a nekoliko puta sam prelazio igru. Meni je najzanimljiviji deo priče ono o prelasku mora i kako su doveli džinove da izgrade sve one silne zidine.

Back
Top Bottom