• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Meh i nije neki preterano velik fix, nisu dirali questove koje nisam mogao da zavrsim, svakako necu zuriti sa novim prelaskom, al valjda su bar malo pokrpili verzije za konzole da ne crashuju toliko.

Last edited:
Mislim da su konzole focus najvise. Ja cu svakako cekati GPU i prvi DLC sa sledeci playthrou. A koje questove nisi mogao da zavrsis?

Pa prilično slab update i za konzole, ne pominje se nikakvo unapređenje performansi.

Mislim da se sad nisu fokusirali na gigove nego peglali side i main misije, @Undenis par gigova mi se spucalo, blood ritual cyberpsycho, neki za padrea I jos 2-3.

Below you will find official tools and resources that will help you modify and create your own experiences in the world of Cyberpunk 2077. Tools will be continuously updated alongside with game patches to ensure compatibility.

Idemo!!!

Below you will find official tools and resources that will help you modify and create your own experiences in the world of Cyberpunk 2077. Tools will be continuously updated alongside with game patches to ensure compatibility.

Idemo!!!
gospoda.

Odlicno bice finih modova za par godina kada se prihvate posla vece mod ekipe jedva cekam, ovako je bilo i za W3 koliko se secam 2-3 meseca posle launcha je izasao mod kit od njih.

Gledam danas, ladno su u automobil ubacili GPU od 10 teraflopsa. To je ono, ~2080/PS5 nivo graficke. Odokativno moj 1080Ti.

Pa da prosle godine su ga zezali na nekoj konvenciji da je ljudima potreban neki entertainment software u kolima i covek resio da im izadje u susret :D

Izgleda je patch doneo stabilniji framerate na ps4 i fixovao dosta crash-eva. Ne znam sta treba da ispune da bi se vratili na store, kontam da moraju da prođu proces sertifikacije.

Last edited:
Verovatno ce ih vratiti na store posle drugog dela ovog updejta krajem februara.

koj proces sertifikacije? onaj isti koji su prosli pre pa su ih posle sklonili sa store-a?

nadam se da sony i microsoft nece zaboraviti poljsku bracu....jer se cdpr svesno naguzio svima da bi ovi oteli tone para

najbolje bi bilo da se pravimo kako sony i microsoft nisu znali da se igra raspada na lastgenu
kako niko tamo nije mogao da "sertifikuje" igru igrajuci je duze od 2 mina

da nisu alava stoka zastitili bi svoje kupce na vreme
a i da poljak nije alav isto, manje bi im bili crveni guzovi i obrazi /ciganska posla spit :)

Last edited:
Back
Top Bottom