• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Cyberpunk 2077 & Phantom Liberty

Lol kaze PS4 je unplayable... na snimku PS4 gameplay 25-30 fps.

Nekim igrama se oproste veoma lose performanse [Control base PS4], al C2077 je dodatno zakuvao situaciju kada su predlozili nezadovoljnim fanovima da traze pare nazad. Valjda ce ih Sony pustiti posle dolaska februarskog velikog patcha.

Problem je što će sada uslovi za ponovno puštanje na Store biti 10X gori od uslova da im se progleda kroz prste na launchu. Za gledanje kroz prste bi možda bio dovoljan i 1.10 patch a sada će morati ozbiljno da ispoliraju igru.

Ali najbolje je što im se jebe totalno za Xbone verziju iako su ih oni ostavili u prodaji.

Svi ovi "sitniji" bagovi kao T posing, clipping, npc pathfinding, blinking, trzava fizika, hit detection su jednostavno deo redengine, ima ih i u tw3 svako malo, to ne ide nigde kad to nisu ispeglali zadnjih 5 god, sredice vece probleme da se vrate na store i da igra funkcionise kako treba od pocetka do kraja i bacice se na dlc, multi ili sta im je vec plan za novi revenue stream

Bas ih je krenulo fino, kontam da ce iduci mesec neko pokusati da uleti u zgradu sa automobilom punim eksploziva :D

Kad je bio moguci source code leak ovog znacaja zadnji put, meni pada na pamet samo hl2 incident. Bilo bi lulzy da starno leakuje pa da se pojavi modded i bugfixed kompajlirana igra kasnije da im community malo natrlja nos 😆

Mislim da je to verovatno i najjača strana igre. Ni u jednom trenutku nisam imao onaj osećaj koji imaš u većini RPGova gde samo stojiš i čekaš da neko izdeklamujr tekst.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Patch 1.2 — Development Update
While we dearly wanted to deliver Patch 1.2 for Cyberpunk 2077 in the timespan we detailed previously, the recent cyber attack on the studio’s IT infrastructure and extensive scope of the update mean this unfortunately will not happen — we’ll need some additional time.

Our goal for Patch 1.2 goes beyond any of our previous updates. We’ve been working on numerous overall quality improvements and fixes, and we still have work to do to make sure that’s what you get. With that in mind, we’re now aiming for release in the second half of March.

It’s not the news we enjoy sharing, but we want to make sure we launch this update properly. Stay tuned for more information as the time draws closer. Thank you for your continued patience and support.

Oce li oni osim ovih bugova ubaciti ono sto su obecali da ce biti u igri ili ce to biti deo placenog DLC-a?

Sent from my SM-A605FN using Tapatalk

Mislim da u ovoj situaciji ni ono sami to ne znaju. Vidim da cirkulise clanak da je source code prodat od strane hackera ali svi prenose jedni od drugih, ne znam da li je glasina , nigde ozbiljnog izvora

Back
Top Bottom